Отговори
# 465
И моите към ДСК Пловдив са дошли.
Дано всички да си ги получите днес.  Praynig

# 466
Някои имали информация за Ловеч дали са превели парите за ТЕЛК. Няма как да излезя да провяря .Мерси предварително Peace
и вие ли нямате парички от телка?!Званях до социалните и .......нищо,казаха да чакаме,аз съм от Варна.Да се надяваме че ще зарадват дечицата ни поне за преди нова година Praynig

# 467
Лоши новини.Инвестбанк Шумен чак в понеделник ще имаме детски  Cry Cry
Съжалявам за тези които са разчитали на тях.

# 468
Някои имали информация за Ловеч дали са превели парите за ТЕЛК. Няма как да излезя да провяря .Мерси предварително Peace
и вие ли нямате парички от телка?!Званях до социалните и .......нищо,казаха да чакаме,аз съм от Варна.Да се надяваме че ще зарадват дечицата ни поне за преди нова година Praynig
При нас е същото, през час съм пред банкомата, настроението ми е сринато, каква Коледа ще караме без пари, имах неблагоразумието да си платя сметките по-рано и сега нямам и стотинка, ей тази наша държава няма оправия.

# 469
При нас е същото, през час съм пред банкомата, настроението ми е сринато, каква Коледа ще караме без пари, имах неблагоразумието да си платя сметките по-рано и сега нямам и стотинка, ей тази наша държава няма оправия.
към Райфаизен ли си?защото май те се бавят наи-много от всички.И аз съм към тях,някои вече си ги взеха,а ние.....ама така е в тая наша държавица Cry

# 470
някой случайно да знае като престигнат осигуровките в нои след колко превеждат майчинството. Благодаря предварително

# 471
На мен са ми казвали от 7 до 10 дена. Peace

# 472
Пловдив детски има , интеграц. -не

# 473
Сега говорих по телефона с райфайзен - Сливен - пари няма преведени до момента и не знаят кога ще има.Така че остава след Коледа сигурно.Весели празници на всички!При нас няма да е весело.....

# 474
към Райфаизен ли си?защото май те се бавят наи-много от всички.И аз съм към тях,някои вече си ги взеха,а ние.....ама така е в тая наша държавица Cry
Не, към инвест банк съм. До сега 2-3 години  не съм имала проблеми винаги на 20-ти до след обяд са привеждали всички суми... Sick

# 475
някой случайно да знае като престигнат осигуровките в нои след колко превеждат майчинството. Благодаря предварително
по закон 15 работни дни  Tired

# 476
Еееее....доживяхме!Стара Загора ЦКБ-има детски надбавки!Късмет на всички и Весели празници!

# 477
на мен осигуровките ми ги преведоха на 10ти при тях са престигнали на 22 и още 15 дни и да чакам майчинство след нова година този месец с пръст в уста

# 478
  • вкъщи
да за  Ст з  -пощенска банка

# 479
на мен осигуровките ми ги преведоха на 10ти при тях са престигнали на 22 и още 15 дни и да чакам майчинство след нова година този месец с пръст в уста
как на 10-ти пък при тях на 22-ри  newsm78 Те попринцип като се обработят документите ги изплащат,в смисъл не чакат края на срока.Понякога ми се е случвало да ми обработят документите за 1 ден,ама и аз много ги притеснявам по тела.Звъня през 1-2 дни  Mr. Green
Най-добре звънни по тела и кажи,че искаш справка за неизплатено майчинство.Работят до 16 и 30ч. и ще ти искат ЕГН и ти дават инфо,защото на мен така ми се случи я те забравили,я счетоводителя забравил някой документ...абе и двете страни при мен са един дол дренки  Tired

Общи условия

Активация на акаунт