Отговори
# 510
  • на пистата
В Пловдив има детски, Инвестбанк, но няма интеграционни добавки.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Здравей!А знаеш ли дали са преведени за област Пловдив?Мерси Peace
аз взимам от област пловдив,общ калояново,днес ги взех Peace на обяд са ги превели

# 511
Казаха ,че са  пуснати всички пари можело да се забавят само на тези ,които ги получават по пощата.

# 512
Шумен , Райфайзен банк  - НЯМА!
Проверих пред минути.

# 513
И тези по чл. 43 ли са преведени или само детските в обл. Пловдив?

# 514
В Пловдив има детски, Инвестбанк, но няма интеграционни добавки.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Здравей, при нас - област Пловдив ги преведоха днес към обяд някъде.  Peace

# 515
В Пловдив ЦКБ-има Peaceураааааааааааааааааааааааааа Mr. Green

# 516

Здравей, при нас - област Пловдив ги преведоха днес към обяд някъде.  Peace
аз взимам от област пловдив,общ калояново,днес ги взех Peace на обяд са ги превели
Блогодаря,момичета Hug Аз съм в общ.Марица.Дано и тук са ги превели Praynig

# 517
Преди малко получих SMS че са ми преведени парите . Peace
Весели празници на всичики.  bouquet

# 518
казанлък - инвестбанк има детски. весели празници на всички   bouquet Heart Eyes

# 519
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
Детските добавки са преведени, но другите помощи -интеграционни , по чл. 43. ги няма. #Cussing out Ако някой е получил в Пловдив или областта или ако някой въобще ги е получил, да се включи. Мен , лично, много ме касае имали преводи по сметките.

# 520
  • somewhere over the rainbow
обл.Пловдив, общ.Сопот, ДСК - детски има, интеграционни не. Здраве да е !

Весели празници и от мен! Hug

# 521
Току що се чух по телефона със служител от Социални грижи (позната ми е, не се чудете за късния час Mr. Green). Давам отчет.
Обл. Пловдив, общ. Стамболийски има преведени само детски, парите по чл. 43 не се знае кога ще ги получим.  Confused
Тази информация ме навежда на мисълта, че в цялата област Пловдив няма превод на пари по чл. 43.

# 522
Не зная дали някой преди мен е писал,но в Шумен на общинска има детски и по чл.43 т.е. всичко.А по новините казаха че били пуснати на всякъде,ама що лъжат хората,не ги е срам.Дано ги пуснат на всички на време

# 523
  newsm78  не съм проверила   някой да знае за хасково smile3506

# 524
и в Габрово няма преведени пари по чл.43 има само детски

Общи условия

Активация на акаунт