Отговори
# 525
и в Габрово няма преведени пари по чл.43 има само детски

В Карлово също е така.

# 526
В Шумен ДСК има преведени детски.Весели празници и от мен на всички. Party

# 527
Весели празници на всички и дано другата година да нямаме проблеми с детските. santa2 Drunk

# 528
Ами аз все още имам проблем с детските.Уж в Пловдив имаше,а пък аз нямам.Егати шибаната банка-SG Експресбанк.Много експресно,няма що!!!!!!!!!Весела Коледа!!!

# 529
  • Пловдив
Ами аз все още имам проблем с детските.Уж в Пловдив имаше,а пък аз нямам.Егати шибаната банка-SG Експресбанк.Много експресно,няма що!!!!!!!!!Весела Коледа!!!

Е, и аз вчера проверявах и нямаше. Отказах се да ги чакам. Когато дойдат- тогава. Аз съм към Уникредит.

Весели празници на всички вас  Hug

# 530
Днес е 24,уважаеми г-да управляващи!За пореден път се изложихте с забавянето на парите по чл.43.Съгласна съм че до края на месеца остават още 3 раотни дни,но успяхте да ни изнервите за коледните праници.Тези пари са предназначени за лекарства и консумативи за болните,а вие  с лека ръка ги пренебрегнахте.Пожелавам ви Весели празници!

# 531
  • Пловдив
Днес е 24,уважаеми г-да управляващи!За пореден път се изложихте с забавянето на парите по чл.43.Съгласна съм че до края на месеца остават още 3 раотни дни,но успяхте да ни изнервите за коледните праници.Тези пари са предназначени за лекарства и консумативи за болните,а вие  с лека ръка ги пренебрегнахте.Пожелавам ви Весели празници!

И от мен , весели празници на управляващите. А моите деца ще останат без подаръци довечера Sad

нямам думи

# 532
Не зная дали някой преди мен е писал,но в Шумен на общинска има детски и по чл.43 т.е. всичко.А по новините казаха че били пуснати на всякъде,ама що лъжат хората,не ги е срам.Дано ги пуснат на всички на време

Не знам но лично за  Шумен днес проверих и в ДСК и в Пощенска банка и нямаше...а относно общинска банка сигурна ли си че има направени преводи....???

# 533
Много съжлявам че не са пуснали на всички родители това което им се полага  за техните деца,които също са граждани на тази ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ . ВСИЧКИ говорят само за пенсии ,а децата на тази държава са някъде в дъното на цялата система.

# 534
За Шумен ДСК съм сигурна че има .Аз лично си ги изтеглих-имам превод на 23.12.                             ВЕСЕЛА КОЛЕДА

# 535
За Шумен ДСК съм сигурна че има .Аз лично си ги изтеглих-имам превод на 23.12.                             ВЕСЕЛА КОЛЕДА
Амии мерси много за отговора все пак  Hug ...аз днес проверих т.е. 24.12 към 16:00 часа...и нямах пари по сметката,не знам как така се получава по едни сметки да има пуснати пари а по други не...дано утре вече наистина всички които не са получили парите си успеят да ги вземат Hug Hug ВЕСЕЛА КОЛЕДА и от мен на всички

# 536
  • Mediterraneo
Може да грешиш нещо. Не е възможно да нямаш пари. Преведени са и интеграционните, вчера ги изтеглих. Провери си нещата, да не би да е трябвало пак да подаваш документи  Thinking

# 537
Първо Весела Коледа на всички.Много здраве.щастие и късмет.
Второ  Tired снощи в БТВ новините стана ясно,че въпреки забраната от Бойко Борисов за коледни бонуси на държавните служители,Дянков е решил друго.Дал е на 10-12 човека бонус в размер на няколко хиляди лева.Не каза дали Бойко знае и колко точно са парите,които е дал.
Ето така някои деца останаха без детски надбавки,а други без интеграционни,т.е. без лекарства  Tired Ето таква грижа се полагат за децата на България,после пак кажете,че държавата не била виновна  ooooh!
Весели празници   bouquet

# 538
Да ни е честито Рождество Христово. Hug

# 539
  • до реката
Да ни е честито Рождество Христово. Hug
[/quote
И в Русе ни оставих без интеграциони.

Общи условия

Активация на акаунт