От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 609
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Честит ти рожденик, mar4ela5! Да ти е жив и здрав, да сте много щастливи и да се обичате винаги!
И аз днес имам повод да почерпя - сестричката ми и щерка й имат рожден ден - миналата година сестра ми си направи най-големия подарък за РД  Hug

# 541
Дион, да са ти живи и здрави и много щастливи. наистина голям подарък си е направила сестра ти. На нас пък нашият тати има рожден ден 6 дни преди термина ми и на мен много ми се иска да му направя и аз такъв подарък за РД

# 542
Момичета, Честита Коледа и от мен

Нека Коледният дух донесе светлина в дома и сърцата ни!

# 543
Добро утро! Hug

# 544
Добро утро Simple Smile

Честито на рождениците! newsm59

Hug

# 545
  • малкия йеросалим
Добро утро момичета Grinning.Гледам аз сериозно обсъждате темата за количките.Аз си мислех ,че съм единствената луда която гледа толкова рано за количка Laughing.Иначе старата ни количка не става за нищо и ще се наложи да си взимам нова.Насочила съм се към количка с кош за новородено и отделно ще си взема кошница за кола.Разгледах се по магазините и честно казано каквото ми хареса е много скъпо ,а не ми се дават луди пари за количка.Обмислям варианта да се примоля на мама/тя е в Италия/да ми вземе от там или да си поръчам от някой сайт.Но ще се поразгледам още и после ще му мисля.Исках да ви попитам нещо-тези дни се очертава да ходим до Хисаря по работа и мислим да го комбинираме с едно топване в мин.басейни на Аугуста.Чувала съм обаче ,че не било хубаво бременните да се къпят с гореща вода ,а там водичката е топличка.Не ми се иска да звъня на лекаря за такава глупост,а така ми се топва в топлото басейнче. newsm78.Вие как мислите-ще имали някакъв проблем с това?Благодаря ви и лек ден на всички сладки тумбачета  bouquet

# 546
Хайде...Честита Коледа и от мен на всички! Кой каквото си е пожелал в Коледната нощ... ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!!!
Надявам се да сте изкарали безаварийни празници, не като мен... преядох на два пъти  Laughing ама то от всичко ми се ядеше..ужас.
Днес съм на ЖК и като видя кантара може да ми се чуят виковете чак в София  Joy
Честито на всички рожденници, да са живи здрави и да имат този повод за празник още 100 по 100 години   Stop Grinning

От вчера сякаш имам гости май... немилите  гъбички... Някой изпатил вече или съм първа?

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 10:23 от Elbeli

# 547
Добро утро!
Марчела, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав!
Дион, честито и на теб! Весело изкарване!
sophiepp, благодаря. Засега удрям на камък, не си вдига телефона Марков.
Морска, количката много ми харесва. Мисля, че няма да си ретро.

# 548
добро утро Grinning

Марчела,чести ти рожденник  bouquet

mama moni ,въобще не ти  е глупав въпроса,спокойно можеш да звъннеш и да питаш,според мен нетрябва да влизашв такава вода Peace

Дион,за БХС може да си яла,зависи от къде си,в Варна е от 8 до 13ч работят,всеки ден Peace

# 549
На Димитър Марков се звъни след 14 ч. Преди това никой не вдига.

Четох някъде, че в кошчето за кола не може да се седи повече от 2 часа, защото дробовете на бебетата не могат да се разгръщат напълно поради свитата поза. Като се има предвид, че ще раждаме лятото, предполагам, че ще изкарваме дните си по градинките, така че кошчето не е вариант, поне за мен. Не знам още какъв бюджет ще имам за количка, защото паралелно с това обзавеждаме и нов дом, което няма да описвам колко финансовоемко е, но ако бюджетът ми е малък, бих се спряла на качествена "лятна" количка, която да е с пълно легнало положение. До зимата все ще отделя някой лев за топло чувалче, с което да покривам детето, ако случайно моделът си няма.

# 550
честито на рожденниците bdbaloni

# 551
  • Варна
Добро утро!
mar4ela5, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и много да те слуша.  Party
Дион, честити то рожденички и на теб. Така като се замисля при нас ще е м/у рожденните ни дни и на двамата, борбата ще е само за зодията.  Mr. Green
Момичета, аз от вчера съм ужасна хрема. Още онзи ден започнах да кихам и от вчера е някакъв ужас. Знаете ли дали мога да ползвам капки за нос?  newsm78
Elbeli, значи аз да очаквам заметресение,че съм много наблизо до теб, в Силистра.  Mr. Green (майтапя се, да не се обидиш)

# 552
 Grinning  Laughing Pepsilight като нищо може да има земетресение...
Капки за нос май можеш само някои,по-добре да попиташ лекаря си кои.
Аз пък се разчетох за тези гъбички сега из нета колкото да се вкарам в паника... че ми вредят...пфууу

# 553
Мамчета, честита коледа и от мен!
mar4ela5, честит ти рожденник!
Дион честити ти рожденнички и на теб!
Пепси, аз също съм с хрема от днес. Мен ми препоръчаха вместо капки за нос - витамин С ампули, купиваш и капкомер и капваш по две-три капки във всяка ноздра. Освен това съм с коризалия - хомеопатично за хрема, хомеожен - за гърлото, пак хомеопатия и осцилококцинум.
Гледам за колички си говорите - аз пък съм напълно неподготвена на тази тема, сега ще гледам да се образовам.

# 554
пробвайте за хремата сребърна вода (10мл) с клеева тинктура (5-10капки)

честито на всички рожденици днес  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт