Отговори
# 285
Иве,въпросният хулиган да не е от фирма "Кристиян Нейков"? Браво на мъжа ти.Оправен е .  Laughing

Пете,честито за скорошната светска поява на Радинка! Те,моделките,са така... hahaha ..капризни !
А за кашите-наистина много зависи от вида.Със сигурност кашите на Милупа и Семпер се разтварят мигновено в хладка вода,само с няколко разбърквания(както ти е писала Бетунга-по часовниковата стрелка !  Laughing ).Едно време съм купувала на Блевит-е,скъсах си нервите ! Буци,бъркане...

Деси,за пръстчето-пробвай да сложиш ихтиол на една марличка и облепи отгоре с левкопласт.Ако продължи да забира-на лекар.Ако изтече гнойта-антибиотично кремче..Дано се размине!

Писче,с тази риза и вратовръзка,ти какво искаш?! Ами сериозно ще е човечето! Така са те бизнесмените.Като искаш усмивки-слагаш "бански на лалета" ,та детето да знае,че купон започва!  Laughing

А Гого на Гери ми напълни душата !Много добре се справя!  Heart Eyes

Честито на всички прощъпулковци!!!

МамаЗ,Бобо явно се учи да паркира !То напред всеки може да кара !  Joy Разкажи за този японски празник! Какво правиха децата?! Мими видимо е много доволна.

# 286
Еееее MamaZ иде ми да долетя с метлата у вас и да нащипя тия бузки на Бобчо, направо не мога да се удържа, толкова е сладък. А да Силве и аз това се сетих за паркирането, ама така де да се учи детето, ей на аз и сега назад трудно се навивам да паркирам освен ако не съм на празния паркинг на Метро  hahaha
А какъв е този Японски празник, че не съм в час  newsm78 . Националния празник ли е ? Мими е страхотна  Heart Eyes
 Дани как ги изми тия прозорци в тоя стууууууд бе жена  cold на мен на терасата дето е остъклена ми е бахър да се покажа, прането ми е замръзнало и едва го откъртвам от простира. Направо те признавам за супер домакина.  newsm74

# 287
  • София
Деси, готови са на същия или на следващия ден, зависи колко работа имат, а аз с куриер не съм работила с тях, ама предполагам, че ако днес са готови да кажем, утре ще дойде куриерът.

Силве, ами не знам как се казва фирмата, точно на гърба ни Билла-та до Джъмбо е, вход откъм Т. Каблешков и са с тъмносини гащеризони - работни, така ми го описа мъжът ми, а че е оправен - оправен е, аз никога нямаше да отида да си търся парите, но е прав, а и нали затова и бизнес ще прави, дано му тръгне най-накрая, пу-пу Simple Smile)))))

# 288
Гери,сега изгледах клипчетата на Гоги.И на мен ми  се напълни душицата Hug Много е сладък.Ееех,кога ли ще видя и моите мишки така....

Раде,ми щом не можеш на 26 може да се уговаряме за 27..Никой няма Бърза работа май newsm78 Дайте да се видим когато всички можем.Плюс-минус един два дни-какво толкова.Казвайте,аз съм по-спокойна като знам,че Боби е навит да гледа децата и ми е все едно за датата...

# 289
МамаЗ, големи сладури си имаш вкъщи, а вчера гледах един репортаж с едни дечица в едно училище по повод този празник  ooooh! ей ама добре го обясних, беше и по една телевизия  Joy Предполагам, че за празника на Мими става въпрос  Peace А бузките на Бобчо са само за гризкане  Heart Eyes
Писче, Ачо е страшен  Hug
Дани, уби рибата направо  newsm75 newsm79 newsm28 cold

Момичета, мерси за милите думи, Гого е като някое пате, клатушка се наляво и надясно, престъпва едва едва, а като наближи целта засилва крачката  hahaha

Деси, по принцип го има този момент с интернет пазаруването, особено часовникът е хубаво да се види и да се прецени, най-добрият вариант е да го набележиш тук и да го купиш от ибея, със сигурност ще знаеш какво да очакваш, но тръпката при другия вариант е огромна, като дете, чакащ подарък от Дядо Коледа  Joy

# 290
Здравейте, мами! Минавам само да кажа, че съм жива! Заринка кашля, киха, има сополки, не спи, не яде и само реве! Каквото и да направя (дори да я гушкам), продължава да реве! А аз вече нямам сили и нерви и обмислям да отида на гости при съседката от 7-мия етаж и да се метна от там, че ние сме на 1-я и няма смисъл да се хабя  Rolling Eyes ! Най-много ме е яд, че в другите стаи си лягат вечер мъжа ми и свекървата и се наспиват, а аз не съм спала от седмица и аз излизам мрънкащата! Както и да е, няма да ви занимавам с глупости! И това ще мине и замине!

Лелеее, как се изкефих на ходещия Гого и на снимките на всички дечица! Страхотни са!  Heart Eyes

Много ви благодаря за поздравите и пожеланията за бременноста ми!   bouquet   bouquet   bouquet

Пак се извинявам, че пропускам много хора и празници да честитя, но ще наваксам!  Embarassed

# 291
Еййй,Диде,като не ти предлагат помощ,сама си я поискай! Сега бременна,преуморена и недоспала-само това ти трябва-с лекота да прихванеш някои вирус !  ooooh!

# 292
Диде,Толо е права.Даже ако питаш мен просто заяви,че излизаш да пиеш по нещо с някоя приятелка,защото имаш нужда да се поосвежиш малко и да починеш и остави Заринка да я гледат свекърва ти или мъжа ти.Не вярвам да ти кажат нещо на въпреки,защото все пак си бременна,освен недоспала..най-малкото...Съжалявам те много.Иска ми се да живея в София и със сигурност щях да ти помогна и да гледам Заринка ,а ти да направиш един 3-4-5 часов сън. Разбирам те как се чувстваш,защото аз не съм бременна,ама тия двамцата напоследък ми изпиват всичките силички.Не искат да спят,не искат в ръцете ми,само мрънкат и реват...Това в последните десетина дни направо ме влудява.Едновременно с това трябва да готвя,да чистя и да правя куп други неща,които обаче трудно върша ако зверовете не поспят поне 20 минутки..Ей ме сега-с едната ръка държа Гого мрънкалото,а с другата правя манджа,щото още нищо не съм яла.Така е постоянно Laughing
Ама стига за мене...То е ясно,че лека- полека полудявам,ама ти си пази силичките,щото искаме на финала едно пухкаво,розовко,здраво и спокойно бебче  и една спокойна и усмихната мама Hug Hug Heart Eyes

Дескааа,не надничай,ами пиши нещо  Hug

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 14:53 от •● foxy81 ●•

# 293
  • Пловдив
Диде,мрънкаща или не,както са те посъветвали момичетата-искай помощ.Дано бързо да минава този период  Hug

# 294
Гери,елхичката е супер!А Гогича на клипчетата е такъв сладур Hug

Ири,радвам се,че майка ти е прескочила трапа,сега ще се моля само да се изправи на крака  Praynig

Бетунга,честито ви прохождане и честит ви рожденик на патерици!Да не забравя и новото зъбче!Нека децата ви растат здрави,обичани и щастливи!Клипчето от прощъпулника много ми хареса!

Сребърна,и на вас желая бързи крачета и много покорени върхове с тях.

Васи,а на вас пожелавам един безавариен път към кариерата ви на банкер!

Десика,наистина един предмет трябва да се хване,ама децата понякога пипат предметите без да ги вземат в ръце или пък хващат нещо,което майка им не иска  Mr. Green и затова си интерпретираме(въобще незнам как да я напиша тази дълга дума)така.Иначе и аз прочетох,че се прави в понеделник,сряда или неделя.Аз поизчаках Белослава да проходи стабилно и го направих тогава.Но на самия прощъпулник не искаше да тръгне права,а да пълзи след питката.В нета четох,че се прави при първи стъпки,за да може след прощъпулника един вид да му се отвържат крачетата и да започне да ходи по-добре.Факт е,че който е видял Белослава да ходи след срядата казва,че вече много е задобряла.

Страхотни гобленчета видях - браво,момичета!Аз като запалена гобленарка наистина оценят усилията ви и красотите,които сте сътворили.

Алхимиче,радвам се,че те виждам сред нас отново.Нямаше те два дни,ама много се усети липсата ти  Hug

Кашите - нямала съм проблеми с бучки,като изключе единствената каша на Слънчо,която бях купила.Разбира се не повторих повече.

pippeg,честита ви мартенска корица!

Ние досега бяхме навън и ще гледам да пооправя докато спи Белослава.Заспа почти веднага след като се прибрахме.Да ви кажа,че не съм излизала с количка от месец някъде.Все за ръка я държа и обикаляме парка.Така се уморява повече и вече спи по два пъти на ден за по час,че някога и два.

Момичета,във фейсбук игнорирам почти всичките ви покани,но не ми се сърдете,защото въобще незнам за какво става въпрос  Embarassed

# 295
  • София
Леле, Диде, много ми е позната ситуацията ти. С много, много жестоки скандали успях да си извоювам Румен да поеме голяма част от Йойо. Ама стигнахме почти до "развод"! Е, сега е нов човек, ама като опре ножът до кокала... Бори се, говори, натяквай, обяснявай, трябва да си извоюваш спокойствието. Аз много се сърдих на Румен, че не знае на Йойо къде са му чорапите, е, научи се, сега и нощем даже почна да го гушка, чак да не повярва човек... Shocked

# 296
По темата как забавляваме децата - ами аз трудно успявам в това начинание  Embarassed Всички игри измисля баща и.Има такова въобръжение,че все едно гледам две деца в къщи.Затова и с такова нетърпение го чакаме и двете да се прибере  Laughing

Снощи е починала Бритъни Мърфи  Cry Лично на мен ми беше много симпатична като жена.Мир на праха и!

# 297
Миленка,от какво бе?!?!?!!? Shocked Аз много я харесвах..Ама тя е на 30 години някъде...Ужас! Ти ме шокира!!!

# 298
Миленка,от какво бе?!?!?!!? Shocked Аз много я харесвах..Ама тя е на 30 години някъде...Ужас! Ти ме шокира!!!
На 32 год.В новините казаха,че е от инфаркт.А в жълтата преса пишело,че от 10-тина дни била болна от грип.Но каквато и да е причината е много жалко когато си отиват толкова млади хора  Cry

# 299
  • София
Миленче, кажи тогава какви игри измисля мъжът ти, че и аз съм много зле с фантазията... Днес по идея на Яна му дадох 2 лъжици и подейства за около 1 минутка... Обяснявах като папагал: лъжица... Но той на всичко почна да вика ПЪП! Много е смешен, явно разбира, че това е вълшебна думичка, защото все го хвалим, като я каже...

За кашите, не знам дали някой каза, ама Инчето ми даде много добър съвет - бъркат се с вилица. И най-добре не в купа, а в дълбока чиния, по-лесно се разбъркват.

Общи условия

Активация на акаунт