Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 38 151
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ НИ ЯНУАРЧЕТА И НА ПОЛОВИНКИТЕ НА ЖУЖУ И ДЖУЛИ  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ НА ПАТЕРИЦА

БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ  Hug

Изкарахме страхотно празниците, събрахме се и със сестра ми с децата и беше много весело, особено с подаръците, настана пълен хаос, навсякъде подаръци, пликчета, лудница  hahaha

# 166
  • София
Здравейте момичета.  Hug

Най-щастливи случки нови!
Лошото да Ви забрави,
И всеки Вам добро да прави!
Здравето, да е като скалите,
И да си не знаете парите!
Нека със веселие и смях
Да достигнете 100-тях!
Така ще бъде знайте Вий,
Щом желаем Ви го Ний!

А на вчерашните и днешните рожденници....

Здраве, щастие, късмет....

# 167
Честито на днешните рожденници!!!
Бъдете живи и здрави мили дечица Hug

# 168
  • София
Честито на вчерашните воржденници,честито и на днешните,да растат весели и здрави деца  bouquet
Ние сме в предстартова подготовка и нямам много време ooooh!

Ааа моля моля рождениицете да не се измъкват,а да покажат по някоя и друга снимка Naughty

# 169
  • Варна
Много съм изпълнителна  Wink, веднага пускам снимки!

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 17:26 от tara5

# 170
За много години!

Честито на малките ни рожденици които съм пропуснала тия дни, много здраве и късмет!

Ирчикnewsm10 щом сте се решили

Тара, Мирка, много са ви хубави семействата Hug

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 23:28 от Пипи

# 171
  • София
Честит Втори Рожден Ден на Aлександър, Емали Мари, Ивелин, Далия,
а също на патерица на Яни, Виктор, Любов, Енрико и Яна!  newsm51
Растете здрави, щастливи, умни, весели и безгрижни, заобградени от много любов и усмивки!

Тара, много са ти сладки двете съкровища!  Heart Eyes
Бико, браво на Любов!   smile3501 Да ти е все така умничка и здравичка!

Днес мина поредното парти, с приятелчетата от квартала. Ето малко снимков материал:
http://media.snimka.bg/5226/016708256-big.jpg
http://media.snimka.bg/5227/016708421-big.jpg
http://media.snimka.bg/5227/016708602-big.jpg
Серията продължава и другата седмица с празнуване на именния ден.   Party
От толкова празници още не мога да се настроя, че от понеделник се връщам на работа. bowuu Стискайте палци Ивана лесно да понесе липсата ми. Praynig Тя ще се гледа с баба си (свеки), която дойде да живее с нас. Леко съм притеснена, защото не е свикнала с нея и упорито отказва да я слуша. А и сега е дълбоко нагазила в пубертета и на моменти е направо непоносима. Започна да се тръшка за всяко нещо, при отказ да изпълним нейно желание изпада в истерия, отказва да се облича, да се къпе и изобщо всячески се опитва да ни се противопоставя. Crossing Arms  С голяма дипломация и огромно търпение запазваме мира вкъщи. По празниците баща й, понеже не беше свикнал на изпълненията й, реши че сме я разглезили и за малко да приложи твърди мерки. Наложи се да му дам да прочете малко литература, за да разбере, че проблемът не е в Ивана, а поведението й е съвсем нормално за възрастта й.  ooooh!
За малко да пропусна да се похваля, че от две седмици сме новодомци. Grinning  Успяхме за празниците да сме в новата си къщурка. На Ивана й хареса промяната. Радва се, че си има нейна стая и даже държи да си спи в нейното креватче. Интересното е, че на нас с баща й ни беше по-трудно отделянето й и даже първата вечер за малко да си я приберем при нас, толкова мъчно ни стана.  Blush  Е, обикновено по някое време сутрин с плач се събужда и иска отново да се гушка при нас. Така че пак си се търкаляме сутрин всички на спалнята.
Благодаря че ме изчетохте...  Heart Eyes Покрай преместването не ми оставаше време да се отчитам редовно и сега наваксах. Mr. Green

# 172
Хей момичета здравейте!
За много години!
Да са ни живи и здрави рожденниците!
Много бели да правят, а ние по- малко да се оплакваме и много да им се радваме!
Честито на всички пораснали момченца и момиченца  Simple Smile на всички чиито празници предстоят да са ви весели партитата и Наздраве да е!
Ние празнуваме днес и веселбата ще да е голяма Simple Smile

За съжаление не ми остава време да ви следя и няма как да пиша- едва се свъртам на едно място вкъщи, а от работа ве4е не мога да пи6а, но понякога успявам скришом да ви 4ета...  Стана ве4е от една година ходя на работа. Свекърва ми беше при нас доста време, но си замина през септември и сега сме на невероятен педал. Направо е лудост, но се оправяме. Редовния ми номер е да готвя в 11 ве4ерта.

Много се радвам, 4е много от вас ве4е са с по две де4ица та и с по три...- Честито, браво на вас! Честито и на новите бременелки Simple Smile
Невенска- чак и на мен ми се затръгва за Кубаа, предвид, 4е навън е -18 с вятъра към -27, а и щом децата добре си играят...

Да са ви весели празниците! Да е горчиво виното и да са ни здрави децата:)
Весели празници на всички!
На здраве да е!
 smile3510

П.С> Аз си имам един невероятен беладжурник, който ги прави не по две, а по 3 бели в минута. За съжаление, въпреки това не успях да сваля килограмите, но от утре съм на диета Sad
снимки
Сашко         http://picasaweb.google.com/lh/photo/E69qWRE3Khw48w_Hn0ujyQ?auth … p;feat=directlink

http://picasaweb.google.com/lh/photo/xT3yb_Iya5kqDaGhat0jWw?auth … p;feat=directlink

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 06:05 от kokonka

# 173
  • Карлово
Честито на всички рожденници с пожелания за много здраве и повече бели Wink

# 174
Добро утро!

Честит 2-ри рожден ден на двете Магита, Александър, Мари, Калина, Лъчезара, Мирко, Константин и Вейкин Митко! Hug
Растете здрави и безгрижни! Heart Eyes
Честит празник и на майките им!  bouquet

# 175
Честит рожден ден на вчерашните ни рожденници Александър, Емали Мари и Далия!
Честит рожден ден и на празнуващите днес Митаче, Магдалена, Александър, Мари, Калина, Лъчи, Мирко, Константин, Магдалена!

На всички мами

Мирка, честит ви нов дом! Много ви е хубава малката фея! На теб безпроблемно тръгване на работа утре  Hug
Личи си, че настроението в темичката ни е празнично, защото се появиха доста мами, които ни бяха позабравили  Wink

# 176
Честито на днешните рожденници - Митко, Мирко, Лъчи, Маги , Сашко, Калина, Константин, Маги, Мари Hug
Бъдете много здрави и щастливи дечица Hug
Весел празник мами  bouquet

Мирка, честит ви дом  bouquet Много сте хубави Hug

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 09:46 от matza83

# 177
Честит 2-ри рожден ден на Митко,Маги на Алекс,Мирко,Лъчезара,Сашко,Калина,Константин,Мари и Маги на Мацата!
Да растат здрави,щастливи и усмихнати деца!
Много весели игри и прекрасни моменти !
Честит празник и на техните майки.

Тара,мнбого сте хубави

Мирка,честит нов дом.Бързо адаптиране на теб на работата,а на Ивана с баба. Hug

Коконка,радвам се,че писа.Сашко много е пораснал.

# 178
Честит Рожден Ден на днешните ни рожденици!
Да са живи и здрави и все така да правят бели.  Wink
Честит празник и на мамите!
   bouquet
Добре завърнали се на Коконка и Невенска!  Hug  bouquet
Минавайте по- често, момичета!

# 179
  • Варна
Почерпете се за рожденния ден на Маги!Само да ми е здравичка, друго не искам  Simple Smile

ЧЕСТИТО И НА НАБОРЧЕТАТА МИТКО, МИРКО, ЛЪЧИ, САШКО, КАЛИНА, КОНСТАНТИН, МАРИ И МАГИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИЧКИ И ВЕСЕЛИ!

Общи условия

Активация на акаунт