Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 38 154
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Да са ви живи и здрави, много усмихнати и щастливи - Бея, Боби,Антон, Деян, Сияна  и Александра!
Вейке, понеже съм вегетарянка от почерпката си вземам само младежа по боксерки Wink
Вале, Hug Hug Hug

# 196
Честита Нова Година! Да е здрава и спорна за всички!

Честитя рожденните дни на всички януарчета, които съм пропуснала!
Честит рожден ден и на днешните палавници - Беа, Боби, Антон, Деян, Сияна  и Александра!
Мили дечица, пожелавам ви здраве и щастливо детство!
И на вас, майчици - бъдете здрави и силни!

Канадки, появявайте се по-често, липсвате!
Фил, оздравявай!

Аз също на 01.01 се събудихс  хрема. Днес вече се чувствам по-добре. Разхождам се с маска, за да пазя Нели. Дано не се разболее поне тя!  Praynig

# 197
ЧРД на Сиси, Боби, Тони, Деян и Александра!!!

Честита Нова 2010 Година!!!! Здраве и късмет да донесе на всички ни!

Честити 2 годинки на всички дечица, които тези дни ги навършиха!  ura

Фили
, що така? Tired Имаш моите прегръдки и позитивни мисли   Kissing Heart

Момичета от Канада, много ми липсвате! Hug

В албумчето качих три утринни снимки, от тортата – довечера.

# 198
  • София
Здравейте.
Честит рожден ден и на днешните дечица.
Бея, Боби, Сияна  и Александра, бъдете живи и здрави!

Фил, мила, много сладолед си яла или малко всъщност. Rolling Eyes Оправяй се.  Hug
Гад, пууу смени го тоя ник беееееееееее. Липсвате ни много и все си мислим, че нещо сме виновни за липсата виEmbarassed  Rolling Eyes Дано да не е така.  Hug Hug

# 199
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,
НА ВСИЧКИ СЪФОРУМКИ И МАЛКИТЕ ДОБАВКИ КЪМ ТЯХ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!  ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ПЪТУВАТЕ, ДА ПЕЧЕЛИТЕ, ДА СЕ РАДВАТЕ НА СПОКОЙСТВИЕ, ДА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АДРЕНАЛИН, ЗА ДА СЕ ЗАРЛЕЖДАТЕ И ЕМОЦИИ - ХУБАВИ, РАЗНООБРАЗНИ ПОНЯКОГА ЗАЛИВАЩИ ДРУГ ПЪТ НЕ ТОЛКОВА!

ДА СА ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ РОЖДЕННИЦИТЕ, ДОСТА ОТ ТЯХ НА УСПЯХ ДА ПОЗДРАВЯ ЗАТОВА ЕДНА КАРТИЧКА ОТ СЪРЦЕ КЪМ ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ДО МОМЕНТА!

Лейди Фил не е каръшка само при теб, явно тази година не започва здравословно добре, но дано да си остане само това! Саши направи гнойна ангина на 27.12.09, сменихме два антибиотика, докара си и конюктивит от сополите и въобще пълна картинка! От него се заразихме и аз и мъжа ми и така цялата къща, да не сме капо! Така, започна новата година. Иначе мъника щурее и има енергия, което е добре. За разлика от майка му, която иска само да се хоризонтира някъде!
Първата нощ, Саши беше много смешен, събуждаме го да му направим инхалация и той се сетресна от шума, но пак се унесе. Като свърши инхалацията аз си помислих, че спи и го дозавих. А то мишлето се пробуди и казва: - Бавоо Тати, Бавоо Ани!, и продължи да спи.

Иначе относно подаръците имахме дядо Коледа вкъщи, създаде се невероятна емоция, посети ни сутринта на Коледа и донесе много подаръци, получихме и:  - Нова Гояммаа коллааа ! За съжаление го е - Стахххх ! Но ще се научи да я кара. Това е най-любимата играчка и геройте на мечо Пух! Тигааа, Пасчо и Йоиии!
Много ни харесва тази книжка, четем я всяка вечер. Успях да наперя няколко разновидности на книгата та вече ги сменяме.

Бързо оздравяване на всички!

# 200
Добър ден!

Честит днешен голям ден на Беа, Сиянка, Боби, Тони, Деян и Александра! Hug

Специални поздрави и за майките им!  bouquet

# 201
И аз качих снимка в албумчето.  Peace
Толкова отдавна не съм качвала, че почти съм забравила как се прави.  ooooh!
Но качих де.
Ще се радвам, ако и моя мравчо го сложите в следващия колаж.
  Hug

# 202
здравейте и за много години!
Честит рожден ден на всички сладки януарчета,които пропуснах по празниците,да са живи и здрави и да растат щастливи деца!
ние се скъсахме от пътуване из северна България и точно в последния ден Радито взе че се разболя-сополи и Т днес вече  е значително по-добре ,но естествено ще пропусне яслата тази седмица.Иначе празниците ги преживяхме успешно и за поредна година се заканвам че догодина ще си останем в нас,дано да ми се получи Wink

# 203
Честит втори рожден ден и на днешните рожденици - Бея, Боби, Сияна  и Александра  Hug
Бъдете много здравички, усмихнат и палави дечица  Hug

Честит празник, майчета

# 204
Честит рожден ден на днешните малки рожденници Емо, Ивелина, Косето, Боян и Кристиана!
Честит рожден ден и на празнуващите вчера Сияна, Бобчо, Беа, Деян, Антон и Александра!

Това е за мамите  Hug

# 205
Честит 2-ри рожден ден на Ивелина,Емо,Боян и Косето.
Пожелавам им много здраве, весели игри и неугасващи усмивки!
Пипи,Монд,Дама,Клаудия,честит празник.

Ewito,честит рожден ден.Да си жива и здрава,много обичана и щастлива.

# 206
Честит Рожден Ден на всички порастнали януарчета!!

Честит празник и на техните родители!!

# 207
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на порасналите януарчета!!

Сиянка, Бобчо, Беата, Деян, Антон и Александра   bouquet
Ива ,Емо, Боян и Косето
  bouquet

Бъдете здрави и щастливи, мили деца  Hug

Ха, и голяма рожденичка сме имали - Еви, бъди здрава и обичана  Heart Eyes Най-хубавото за теб тепърва предстои  Wink

Фил, Ане, Гери, скорошно оздравяване  Laughing (това е лаф от турските сериали, лепна ми на езика  hahaha )

Искате ли да направя колаж на тема - рожден ден. Обаче ще стане към края на месеца, дори до 1 февруари, заради Натали Simple Smile
Но ако се качат по-малко от 10 снимки - няма да го правя  Naughty  Crossing Arms  Hug
Имате доста време Simple Smile

# 208

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСТНАЛИТЕ ЯНУАРЧЕТА! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ПОЗДРАВЯ И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА! ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ!

ЕЛИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Всички болни мами и дечица бързо да оздравяват  Hug

# 209
Еви, Честит Рожден ден! Обичана и уважавана да си от всички!
Всички болни да оздравяват! По случай празниците и Кристиян изкара една ангина в примес със никнещи кътници, една седмица беше решил да е на диета, нищо не искаше да яде, слава богу вече е добре. Ние празнувахме в Трявна, беше много хубаво, но вече свърши и от вчера всичко си е по старому, аз на работа, децата на училище.
Канадките, много ни липсвате, пишете по често, то и аз не съм много редовна.

Общи условия

Активация на акаунт