Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 38 142
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Весела Коледа, момичета!
Желая ви много искрени усмивки, повече сбъднати мечти, весели пламъчета в очите, истинска любов в душите и топлина и уют в сърцата!
Бъдете щастливи!

# 91
Весела Коледа,момичета!
Честит имен ден на всички,които празнуват днес!
Много здраве,щастие и късмет!
И у нас паричката се падна на Никол Laughing
Честито и на всички рожденници на патерици!

# 92
Здравейте!

Ау, вчера никакво писане, рекорд Simple Smile

Днес честитя имения ден на всички малки и големи именици!  bouquet Heart Eyes

# 93
Да си носят със здраве имената всички именници днес!Честито!

# 94
  • София
Честито на днешните именници! Heart Eyes

# 95
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес!    bouquet

# 96
Честит имен ден на Стефан на Луси и на Стефания на Йована.Да са живи и здрави.  bouquet

Честито и на всички други,които празнуват днес.Със здраве да си носят името. smile3525

# 97
  • до една звездичка
Честит имен ден и от мен на всички именяци! Да сте живи и здрави!!! Hug

И пак да метна един по-прозаичен въпрос на фона на всеобщото празнично настроение, за което ще ме простите... Blush Предстои ли да се вземат кръв и урина сега, при навършване на 2 години на малките?

# 98
Честита Коледа!!!
Да сме винаги здрави и засмени  Hug

Благодаря за честитките  Hug
Днес вкъщи е двоен празник - Стефчо и дядо му са именници, адаши  Mr. Green

# 99
  • София
Честита Коледа!!!
Нека огнище да топли ръцете ви,
Вино да топли сърцата ви,
Обич да топли душите ви
И Бог да закриля делата ви!
Бъдете живи и здрави
!

Честит имен ден и на днешните празнуващи.    bouquet  Hug  bouquet

# 100
Честито на всички именници! Да сте живи и здрави и много, много щастливи!

# 101
Честит имен ден на Стефчо на Люси и Стефания на jovana  bouquet Бъдете живи и здрави и много щастливи Hug

Деги, мисля че не се правят Rolling Eyes

# 102
  • София
Добро утро момичета.  Grinning
Днес кои са в къщи.....кои на работа отброяваме дните оставащи в старата година.  Grinning 3 работни дни ще се изнижат бързо и отново със семействата край трапезата. Ние и на Коледа и за НГ все у нас ще си седим. Децата се радваха много на коледните подаръци а Алекс от рано днес ме е започнал като идват празници пак няма ли пак да има подаръци.  Mr. Green Много се зарадва на Плеймобил-а а Косето получи едно пеещо и клатушкащо се магаренце...ей голяма веселба пада покрай него, то са песни, то са танци..батериите за отрицателно време сдадоха багажа. hahaha Нищо, децата да са щастливи. А както каза малко преди Коледа моя мъж като го питах а за мен подарък под елхата ще има ли....моя подарък беше под....чаршафа.  Mr. Green  Joy  Mr. Green
Сега ви желая приятни дни в очакване на Новата година!  Hug

# 103
Добърр деен Hug

Честита Коледа и весело посрещане на Новата година и от мене, Яни и Инка.

Аз съм на работа и затова тук на линия. Миналата седмица ни хвана голям дрисък и си бяхме вкъщи. Съответно Яни гледа Покойо на компа и за мама не остава време да се дореди. Затова пекох несвестни количества коледни сладки.  Blush Сега раздавам като белобрадия дядка курабийки.

За късметите не ми се коментира. Аз ще се женя догодина за някакъв пич с луксозна къща с градинка, басейн и тераса и съм щяла да бъда свободен човек.  Whistling А половинчо щял да има ново бебе. С две думи: забраних му да яде повече баница! Че две години тегли той късмета с памперсите и резултатите са на лице- на единия резултат му никнат зъби, а другият говори на тагиджистански диалект.

Яни си играе с кухнята. И Инка си играе с нея- малко й е трудно да стига до тенджерите, но натиска копчетата като се повдига на крака и ствъпва на рамката на проходилката. Останалите играчки пеят и свирят на поразия, затова половинката си води статистика кой ни е подарил съответаната играчка и щял да подарява на бъдещите им деца барабани с чинели.  hahaha

Поздрави на новата мама с малкото шоколадче. Да ни е добре дошла.

Честито и на всички растящи коремчета. Да се радвате на здрави бебенца догодина.  baby_neutral

# 104
Момичета, почерпете се за здравето на Никол!

А ако знаете на мен какъв късмет ми се падна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще имам бебе другата година.

Общи условия

Активация на акаунт