тест за интелигентност

• 7 718
  • 9
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,търсих но не можах да намеря такъв за дете на 11 години, iq тест има ли такъв за деца,много ще съм ви благодарна ако ми кажете къде или ми дадете линк.

# 1
  • София
Търсила съм и аз за такава възраст, но без успех, дано някой помогне.

# 2
Здравейте,търсих но не можах да намеря такъв за дете на 11 години, iq тест има ли такъв за деца,много ще съм ви благодарна ако ми кажете къде или ми дадете линк.

A за какво ти е, ако смея да попитам? Подозираш гений и искаш да се увериш?
Малко вероятное да намериш такъв линк, защото услугите по измерване на IQ са платени, а и вероятно за да се избегнат недоразумения с неправилно проведени тестове. За много приблизителна информация можеш да ползваш тестовете на менса за по-големи деца и възрастни. Аз обаче не им вярвам, защото какъв е този тест, на който всеки път имаш различен резултат - веденъж 120, друг път 130, трети път 140? newsm12  Но и там искат пари за да се запишеш, ако изкараш висок резултат.

# 3
  • София и там където не се пуши
Тестовете се търсят по име на създателите - аз се сещам за Рейвън и Векслер, не съм сигурна, че така се пишат(пък и дали така им бяха имената  Joy ). Моето дете на единя е показал висок резултат, на другия не са ми казали още, но си го изследва психолог, доколкото разбрах е показал по-нисък.

# 4
запис Simple Smile

# 5
тест на Векслер струва над 400 долара и zатова не се намира в интернет. Ето един линк на немски zа това какво се тества.
http://www.sfz-e.de/tz2/seiten/download/hawik3.pdf

# 6
Аз имам една книга "Малка енциклопедия на психологическите тестове",в която има няколко теста за интелигентност за деца.Предполагам,че има и други такива книги.Надявм се,че съм помогнала Simple Smile

# 7
Хайде и аз да се запиша подобаващо Simple Smile От линка по долу може да се изтегли теста на Весклер

http://www.signlanguage-bg.com/bg/Vexler_bg.htm

# 8
Поправка... май не е теста, а някакви таблици, явно за разчитането му. Не можах да помогна Sad

# 9
  • София и там където не се пуши
Сега не съм гледала, но знам че в този сайт има част от теста

Общи условия

Активация на акаунт