Някой да е купувал сребро от този сайт? Вижда ми се евтино...

• 15 317
  • 30
  •   1
Отговори
  • Варна
Ровейки се из нет-а, попаднах случайно на този сайт http://www.vasigold.com/?go=products&p=list&categoryId=14

Разгледах каталога "сребро" (има и злато, но нося сребро) и ми се стори доста изгодно като цени... изкушавам се да си поръчам нещичко, обаче бих искала да чуя отзиви, ако някой вече си е купувал.

# 1
и аз го разгледах и на мен ми се струва много евтино, но ще следя темата, понеже си харесах много неща

# 2
Специално разгледах обиците, но да ви кажа това направо си е без пари.   newsm78
Ще следя и аз.

# 3
  • Варна
Да, да почакаме някой, който си е имал с тях работа ))

А иначе самата фирма известна ли е, чували ли сте я поне като име? Thinking

# 4
Няма даже посочен град, да не говорим за адрес. Няма и телефон (или поне не го видях).
Не бих се доверила. Съмнително изглежда.

# 5
  • някъде там
Има си и телефони и адреси!
ще следа , наистина доста евтино newsm78

# 6
  • Варна
Уж гледах, ама не видях колко пари ще е доставката с наложен платеж... newsm78

# 7
Няма как да е скъпо (специално среброто).  Grinning Това, че в София цените са завишени...
Иначе и аз видях прекрасни неща. Харесах си комплектче, съквартирантката ми хареса комплектче, и харесахме комплектче за подарък на обща приятелка Simple Smile Така като гледам, ще се поръчва в даден момент  Mr. Green

# 8
Уж гледах, ама не видях колко пари ще е доставката с наложен платеж... newsm78

И аз не можах да мерна никъде цена за доставка.

# 9
Някой успя ли да си направи акаунт в този сайт? Аз се опитах ама нещо не става  Rolling Eyes Попълвам си данните и дотам след това няма бутон за запазване на въведените данни и създаване на новия акаунт, аз ли не виждам нещо  Thinking много странно, ако някой е успял, помагайте 

# 10
  • София
Има доста интересни предложения в сайта. Направих една пробна поръчка на сребърни обици. Никъде не намерих цена на доставка, но както дойде. Когато, ако, си получа поръчката ще пиша отзиви Simple Smile

# 11
  • Плевен
Мацки, и аз чакам отзиви за сайта. Наистина нещата са супер евтини.  newsm78

# 12
Да, но не са и супер бутикови нещата. Не казвам, че са лоши, даже напротив Simple Smile Но не бях виждала чупещи се сърчица "Best friends forever" от години...

И мен много ме сърбят рачичките за поръчка  Embarassed

# 13
  • Варна
Но не бях виждала чупещи се сърчица "Best friends forever" от години...

За кой точто модел говориш?  newsm78

Ще изчакам отзивите на keri Crazy

# 14
Аз като гледам на някои обици какви са цените, / ниски/
 може доставката да е доста повече. 
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт