Някой да е купувал сребро от този сайт? Вижда ми се евтино...

• 15 321
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Но не бях виждала чупещи се сърчица "Best friends forever" от години...

За кой точто модел говориш?  newsm78

Киса, за ето тази висулка:

Спомням си колко бяха популярни, когато бях... 3-4 клас  Grinning Ех, мили спомени   bouquet

# 16
  • Варна
Ахъм... ама не бих си сложила нещо подобно....  Laughing

Някои обеци наистина са без пари, но гледайте и грамажа, по-евтините са сякаш за деца и тийнове )))

# 17
  • София/Бургас
Аз имам техен пръстен, купен от сайта. Много съм доволна,не се е променил, а съм го носила всеки ден.

# 18
  • Варна
Аз имам техен пръстен, купен от сайта. Много съм доволна,не се е променил, а съм го носила всеки ден.

Скоро ли го купи? Колко ти излезе доставката?

# 19
  • София/Бургас
Преди около година, но не беше много. Доставиха ми го с куриерска фирма. Фирмата, която ги продава е от Пловдив. По- добре уговорете поръчката по телефона, че сайта им е малко бъгав.

# 20
  • Варна
Дъщеря ми има обеци от тях пристигнаха с еконт добри са даже много добри бих казала.Поръчката е правена по тел. защото наистина не можахме да се регнем.Коректни са доставиха ги на другия ден след поръчването.

# 21
Дъщеря ми има обеци от тях пристигнаха с еконт добри са даже много добри бих казала.Поръчката е правена по тел. защото наистина не можахме да се регнем.Коректни са доставиха ги на другия ден след поръчването.

Виждам че си от Варна и исках да те попитам колко ти излезе доставката? Hug

# 22
Аз успях да се регистрирам, и в акаунта ми пише, че цените са без начислен ДДС!

# 23
  • Варна
Аз успях да се регистрирам, и в акаунта ми пише, че цените са без начислен ДДС!

А така!   Outta Joint

# 24
  • София
Като сложш ДДС пак са доста ниски.  newsm78

# 25
  • София
Днес ми се обадиха, че утре ще ми доставят обиците. Доставката до София мисля, че е 7лв. Утре като ги получа ще пиша повече подробности.

# 26
  • София
 Днес си получих обиците и съм много доволна Simple Smile. По-хубави са от снимката в сайта. Аз си взех ето тези. На първо четене съм страшно доволна от поръчката си. Доставката за София през Спиди е 7,73лв. Цената на обичките си е 7лв, т.е. не ми е начислявано ДДС.
 С две думи, пак ще се поръчва  Laughing

# 27
7лв обеци и 7лв доставка    Rolling Eyes Ами май по-скоро не си заслужава,или поне не за единична поръчка  Rolling Eyes

# 28
поръчах си три комплекта от среброто, пристигнаха за 4 дни, интересното е че не ми начислиха ддс, всмисъл платих цената която е във сайта. доставката струваше 7 лв. доволна съм  Grinning

# 29
Не са ти начислили ДДС, защото не са ти пуснали касова бележка

Общи условия

Активация на акаунт