109 подаръка за Коледа от Италия

• 45 517
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Цитат
Иначе имам около 20 закупени предмета от еВау, изобщо не съм някой печен и препечен играч. Smile

Crazy

Добре, много добре, иначе не си изпечен играч  Naughty

Да, сега мисля, ми се изясни. Може да се пробвам да "държа под око" някой търг Simple Smile

# 406
Здравеите,,,и аз като пове4ето не съм впе4етлена от Аватар,гледахме го на 3д ,предварително си запазихме билети,залата пълна,но аз останах разо4арована,о4аквах много пове4е,поне от предварителната реклама и писания,,,,не е кои знае какво ,,даже хи4.. Wink

Моито М е с 4 звезди4ки в ебеу,,аз без  Grinning, има си поставени потребители които вдигат цената,играят в комбина,цаката е да дебнеш в последния момент.

Благодаря за рецептата,,супер стана . и многооо вкусно

# 407
Здравейте, тук отново вали сняг, студ, бяло и красиво... но аман вече.
Много дълго лято миналата година, сега и зимата ми се струва безкрайна. Мъжът ми чел ( или чул), че пролетта ще дойде рано и ще е много топло! Тоест, от ботушите май ще скочим директно в джапанките. Да видим.

Аватар искам пак да го гледам, но може би ще изчакам ДВД да излезе и тогава.
Мога да ви препоръчам още един филм ( съвсееем друга тематика) up in the air, George Clooney прави страшна роля, няма късмет този филм, че излиза заедно с Аватар, който ще му отмъкне доста заслужени награди под носа, но на Джордж К. му стискам палци за Оскар!

# 408
Джордж К. му стискам палци за Оскар!

Aз пък прочетох в "Тичино онлайн", че искал да се раздели с вилата си на лаго ди Комо и обмислял нови варианти за вила на мойто езеро. Стискам си палци да идва вече. Laughing

# 409
Отваряй си очите, търсил имот във вашето село  Mr. Green
А чете ли, че Елизабетта искала бебе вече ...

# 410
Покрай този сибирски студ , само на филми ме избива.
Два дена си набелязвам нови филми , доста голям ми стана списъка. Peace Heart Eyes
Сега остава да намеря и къде ги има онлайн и всичко ще е супер.
Лени , ти откъде го изтегли филма с Клуни ?

# 411
Хич не знам, да ти кажа. Ще питам по-късно.
Може би в изохънт.

В този студ леща по индийски е супер вариант за сгряване ( както и всичко от индийската кухня) Simple Smile
Маркрит, какво става във Варна - голям студ ви сполетя там ... разкажи.

# 412
Чудесно е ако не ти се налага да излизаш от къщи.
Аз си дадох 5 дневна почивка /такава от 20 години почти не съм имала/ .
Вчера излязох за 5 минути и ми замръзна с.... а ще ме извинявате за израза.
Студа дори ти пречи да дишаш нормално .Беше минус 18 -20 градуса вечерта .
Колата ни е изгаснала и мъжа ми я зарязал ядосан и обезверен след едночасови усилия да я запали за да не се прибира с автобус/и пеша.Прибра се освирепял от студ.Той , който през нормални зимни теператури излиза вечер да хвърля боклука по къси ръкави и не е зиморничав.Молете се да не идва и при вас сибирския студ.

# 413
здравейте   bouquet , само набързо минавам....тук в Салерно днес е прекрасен ден, мирише на пролет....с малката шушулка сме цял следобед в градината.
Макар с известно закъснение  да добавя дин друг вариант на крем-питата, след като се запекат предварително корито с кр. масло между пластовете, после се залива със сместа за крем-карамел i се пече, става доста вкусно....
Деси, моля те даи малко пове4е инфо за тоя супермаркет до гарата 4е да пратя мъжо за кори за баница, че тои су6то много я обича...
Ох много бих искала да видя 'Аватар', но за сега е невъзможно с малкото човече, може би в къщи на ДВД....
Хубав ден на всички
 Hug

# 414
Веси, как да ти обясня  newsm78. Много близо до статуята на Гарибалди е. Значи, точно зад статуята е пазара Дукеска, който обаче в момента се ремонтира и всичко е заградено. Та ако застанеш срещу пазара, с гръб към статуята, магазина е в дясната сграда. Не знам как се казва, ама се забелязва, пише, че се продават стоки от Русия, Украина и прочие. Ако не ти е много ясно, обади ми се и питай.

# 415
Минавам за един бърз поздрав. Днес ми мина още един изпит и ми остава само още един...
Гледали ли сте Баариа, аз съм си го свалила от доста време, но още не съм го гледала  Embarassed Нещо не мога да го възприема като идея, но пък може да се окаже приятен.

# 416
Деси, от къде го свали? Аз го търсих в някои сайтове, но не го намерих и след това се отказах. Дори не знам идеята му, каква е. Позанемарих Торнаторе напоследък, а много си го обичам Simple Smile

# 417
Ето от този сайт
http://www.italiantorrentz.com/tag/movies+italian/ord/date

малко е объркан докато свикнеш, защото първо ти излизат едни линкове дето са платени. Но тъй като е сбор от много сайтове има страшно много филми и то с много добро качество.

# 418
Ето от този сайт
http://www.italiantorrentz.com/tag/movies+italian/ord/date

малко е объркан докато свикнеш, защото първо ти излизат едни линкове дето са платени. Но тъй като е сбор от много сайтове има страшно много филми и то с много добро качество.

Heart Eyes

# 419
В този студ леща по индийски е супер вариант за сгряване ( както и всичко от индийската кухня) Simple Smile

Макар че тук не е никакъв студ, леща по индийски ми звучи добре! Как се прави?!   chef

Barbabeau, много ясно обяснение за ебай! Никога не съм го ползвала, а и имам резерви, откакто една много не-прецакваща се приятелка се прецака от ебай с един фотоапарат, който изобщо не работеше, а после продавачът - по милост, защото било точно преди Коледа! - се нави да й върне половината пари само  #2gunfire
Има ли гаранция против такива неща!?

Общи условия

Активация на акаунт