Майско бебче се вълнува, първа коледа щурмува .

• 23 267
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Момичета мога ли да пия Колдрекс и да кърмя?

# 616
  • София
ЧРД, Деси! Здраве, щастие и късмет!

bobito2, а наложително ли е точно Колдрекс?
Днес отскочихме до Метро и кого да видя там -  Мадленка!  Heart Eyes

# 617
Според мен можеш.
Активната съставка е Парацетамол, така че е безопасно.

# 618
На мен само носа ми малко тече, но нашия тати е много зле и ако прихвана от него да знам дали мога да го пия. Затова ми е питането, а и друг път ако се наложи да знам. Като се прибра от работа се ошашках и затова го написах с големи букви. Милият не прилича на човек  Cry

# 619
  • София
ЧРД Деси (или Кай Рен), да се сети Плами  Laughing
Да си жива и здрава и много щастлива майка! И на много мами още да помагаш!

Бобито, за предпочитане е чистия Парацетамол пред Колдрекса и Фервекса, че имат едни отбъбващи компоненти - гадни.
А гърнето дето ще го дезинфекцираш мляко ли ще варите вътре ? Joy

# 620
Бобито, за предпочитане е чистия Парацетамол пред Колдрекса и Фервекса, че имат едни отбъбващи компоненти - гадни.
А гърнето дето ще го дезинфекцираш мляко ли ще варите вътре ? Joy
По първото мерси  Hug само ако  може да ми преведеш "отбъбващи компоненти" , по второто много ме разсмя  Joy hahaha Но аз на сапунката викам дезинфекция. Относно гърнето резултата е 2:1, от два пъти поставяне имаме един път пишане  Mr. Green, ама явно му е студенко на дупето и много се сърди, а аз сядам до него на земята и пея песни  Joy

# 621
Глъмче,сетих се аз но късно  Crazy
А днес такава хубава разходка си спретнахме с Влади,в компанията на Яна на Платина и едно априско Миме!Такова време не беше за изпускане  Wink
Нямам представа  newsm78  Кай Рен и Айла със сигурност ще знаят!
От мен лека и спокойна нощ на всички мами и бебоци  Hug

# 622
  • София
И аз бих заложила на чистия парацетамол, не смея с другите съставки на тайлоли, терафлута и фервекси. Отбъбващите съставки са за отпушване на нос, уж Simple Smile
Аз пък имам друг въпрос към споменатите ни две КК Simple Smile: досега, както съм споменавала, бях на хипоалергенна диета. Вече мисля да почна да се "захранвам" с яйца, мед и разни подобни. Та имате ли представа, момичета, колко време, след като изям нещо, то е преминало в кърмата? Целта ми е като при захранването на бебето, новите неща да ги поема горе-долу до обяд...

# 623
  • София/Варна
Боби, аз лично предпочитам разтворимия панадол, че най-бързо ми действа (особено ударната от 2 таблети). Според личната тия форми най-добре се усвоявали от организма.

лято!, горе-доле един ден е периодът на преминаването на определени хранителни вещества от стомаха, до кърмата. Хубаво е да се "захраниш" като бебе - един по един проблемните продукти. Това е схем, коятобеше предписана на моя приятелка.

# 624
  • София
А, КайРен, имаш ли възможност по-подробно да кажеш за тази схема? Иначе и аз мисля така, по бебешки Simple Smile, само се чудя по кое време на деня да хапвам въвежданото нещо...

# 625
  • София/Варна
лято!, за съжаление не знам подробностите, просто мамата от време на време ми се хвалеше, че вече можела да яде еди-какво-си.
А теб лекарите не ти ли дадоха някакви насоки за твоето захранване с алергените?

# 626
  • София
Ми, казаха ми, ще пробваш и ще си записваш какво си яла.  newsm78 А с педиатърката не можем да поговорим като хората на консултациите, че малкият обикновено се дере кански  Simple Smile и на мен мозъкът ми е блокирал.
Благодаря ти за отговора, вероятно в някакъв ранен час ще хапвам по малко, за да следя през деня за реакции...

# 627
  • софия
Добро утро!
Който е гладен да заповяда!

Честит рожден ден,KayRenn,с малко закъснение!
Много здраве и щастие ти желая!

Вчера купихме на Ицко столче за колата,че вече
в бебешкото не се побира.Много му хареса да седи в него.Даже си заспа
като пич,а аз си мислех,че няма да може да спи,докато пътуваме.
Ние 3 дни сме си самички,татито ни замина в командировка.(за пореден път)

И в това гадно време се очертава само вътре да си стоим,ама нямаме избор.
Между другото направих вчера попара на Ицко,хапна,но май няма да му е любимото ядене. Naughty

# 628
Пак ли съм сама newsm78 АААААААА не Смехоранка хайде да изпием по кафе   food010 Благодаря за отговорите за пода-и аз мия с препарат,когато бебка спи в другата стая,за да проветрим.Иначе набързо със вода.Вчера ядохме сьомга за първи път и как се спущаше към лъжицата като зверче милото...Ма то и от тез пусти зъби #Cussing outИ пак май ще сме с хрема ooooh!Вече мисля да вземем секрет да видим кво ще стане.Направихме си разходката чак към 14ч.,отскочихме до баба и дядо и си прибрахме баткото,че пак домашни днес.А на вчерашната рождиничка -да е здрава и много много щастлива.За теб Деси------ happy bd

# 629
По принцип не закусвам,но изглежда примамлива PeaceСмехоранка каква марка е столчето и на каква цена???И аз трябва да взема вече.И аз като теб пробвах вчера ПАК със попара,но ефекта беше 5лъжици само. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт