Майско бебче се вълнува, първа коледа щурмува .

• 23 267
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро  Hug
Заповядайте, отдавна не съм ви сервирала аз, та е мой ред -

Айде всички си хапнете и пийнете, а аз отивам да си играя с дребосъчксата  Laughing
Смехоранка, абе голям красавец Ицето, аууууу Grinning То да се чуди човек на кое ергенче да си дам момата  Mr. Green

# 646
  • софия
Валче,добре похапнах!Доволна съм! newsm44
А момата ти Ич не е за изпускане!Та ще се радвам да я дадеш на нас. Peace
Плами,мерси! Hug

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 10:13 от smehorana

# 647
Добро утро!
Честит празник на Деси и VPD на патерица! Да сте здрави и усмихнати!   bouquet

И аз като Валчето няма да се оплаквам, че май и за Бора-Бора ще ми скъсате билета  Laughing
Този уикенд бяхме с Емо софиянци, без децата, разбира се  Wink
Имахме пълна програма - театър, кръчма, боулинг...на другия ден МОЛ и Джъмбо. Супер си изкарахме, видяхме се с близки приятели.
Постановката, на която ходихме е "Идеалният мъж" в Народния театър. Останах приятно изненадана от Владо Карамазов. Имах друго мнение за него, но много, много ме изкефи  Grinning

Сега съм наказана за релакса с тежка хрема, главоболие и отпадналост  Crossing Arms Софийски вирус някакъв ми се лепна, да му се невиди...

# 648
  • софия
Дикси,много неприятно,че си хремава.Но пък поне
сте си се позабавлявали добре. Peace

Мацки,трябва да заместя закуската на Ицко с нещо,но незнам с какво. newsm78
Давайте идеи,моля. PraynigПопарата не му харесва Naughty,каша давам следобяд.
А сутрин вече нямам кърма след 100 пъти нощно цокане. Crazy

# 649
  • о`майна лунна нощ е
....Мацки,трябва да заместя закуската на Ицко с нещо,но незнам с какво. newsm78
Давайте идеи,моля. PraynigПопарата не му харесва Naughty,каша давам следобяд.
А сутрин вече нямам кърма след 100 пъти нощно цокане. Crazy

Кус-кус с различни варианти на овкусяване? С плодче или извара? .... това се сещам

# 650
Смехорана, прави му грис с АМ, или ако даваш краве мляко вече, с него. Овесени ядки, пак с АМ съм правила и настъргана ябълка.
Както Веси е казала - кус-кус със сиренце и масло.
Ето погледни тук, има идеи с рецепти за приготвянето им и възрастта, за която са подходящи - http://www.pakostnik.com/bg/recipe.php

Намерих един друг сайт, който ми беше от помощ с баткото - http://biblioteka.biberonbg.com/

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 11:25 от Дикси

# 651
Честито на днешните месечинки!

Аз да похваля моето детенце - ами от снощи пълзи напред! Толкова е сладка...  newsm32 newsm32 newsm32

Да кажа, че много се радвам че ви следя редовно. След като прочетох поста на Ани Б. за гърнето и имах подобно преживяване, но през нощта. Значи.... Събужда ме малката през нощта в 2:30ч. Рееееев... Давам и да се кърми и уж заспива. 10 мин. по-късно от ново реееееев. Следва гушкане, друскане - няма заспиване и това е. Решавам, че иска да си играе.  smile3515 По игра си малко и пак рев. А на мен ми се сииииии.  smile3511 И изведнъж се сещам за написаното от Ани Б. и викам, чакай да я пробвам да я сложа в тоалетната. Ние там си ходим по нужди. Детенцето си се изака, успокои се. Поиска още малко да цокне кърма и заспа за секунди.   Peace Само едно му беше кусура на всичкото, че късно се сетих и аз си легнах чак в 4ч. Поне след това поспа до 10 ч. сутринта, та и аз да се понаспя....

# 652
Здравейте мацки. Честито на патерица на всички които съм пропуснала.
Нещо  тези дни съм луднала тотално , та не стигам до форума.

Имам едно въпросче , като се започне с месото , колко време трябва да се дава само един вид преди да се премине към друго ? Оф дано ме разбрахте че така го написах  Crazy

# 653
Ето ме и мен днес  Hug
Преди малко говорих с Минолтичка,каза да не се притесняваме за нея и Бо,добре са,а във форума няма да пише защото са и замразили акаунта!
Дикси,много хубаво сте си изкарали!Дано бързичко да ти минава софииския вирус  Hug Супер сайтове си пуснала! Peace
Честито четвърто зъбе на Ради!
Бравос на Кати на Вяра Д,и за пълзенето и за гърнето!
Славе,аз мисля че като зеленчуците,но не съм сигурна  newsm78
Отивам да се баня,че отново Влади ще води момите на Платина и Бубчето  на разходка  Heart Eyes
Лек ден от нас  Hug

# 654
  • София
Здравейте!
Честити месечинки  и рожденни дни!  bouquet
Дикси, какото винаги е дала страхотни рецепти.Браво ,че сте разнообразили, така трябва па честичко, за да интерсно. Hug
Смехоранке, аз бих измислила нещо в  което да има мляко.Ицко е страхотен, да го схрускаш направо, с големи очи Heart Eyes
Да попитам малко може да ви е странно, но  може ли попарата да се прави с АМ/защото ние повечето пъти имаме 4 хранения основни, и не искам да махам млякото от сутринта/.Гледам във всичко да има мляко.
Слава, като си гледам дневника, леко съм попрекалила Crazy.Дала съм на 23.12 пуйка, а още не съм дала друг вид месо, знам че е време, ама сега въвеждам жълтъка.Оф, много храни за въвеждане, много нещо, да лудне човек Crazy
Момичета, като давате банан, получават ли ви се т.нар черни нишки в акането на бебето??
Сиси, оправяйте се бързо.В началото на захранването и ние се бяхме изринали по цялото тяло от морков.Мина само на мляко , къпане  с вода, не мазахме тялото с нищо, и пи вит.с и калциев глюконат и до седмица премина обрива.
Днес се очертава хубав ден, да излизаме че неделята милия ми Любомирчо ме побърка то реване цял ден Crazy, друг зъб ли идва, или просто инерцията го бе хванала за всичко да се тръшка Crazy
приятни разходки! Hug

# 655
Slavaa , аз с месото действах както със зеленчуците и плодовете - по 5 дни. Но така или иначе месо недавам всеки ден, а през ден.  Peace
oli4ka, за мен всичко в което е надробен хляб / сухар / бисквита / козунак или нещо друго се нарича попара. Така че, защо да неможеш да я направиш с АМ.  Hug

# 656

Момичета, като давате банан, получават ли ви се т.нар черни нишки в акането на бебето??

ДА.

Не съм се разписвала отдавна, дори нямам време да чета. Ние с гърнето и пълзенето отдавна сме на ти. Сега седи на колене - много е сладък. Целия ми ден като, че е борба с него. Да го нахраня, да го преоблека, да го приспя. Заспива последен, буди се по 10-15 пъти нощем, събужда се пръв.
За месото - давах наред, без да му мисля - заешкото май не ни харесва иначе яде всичко.

# 657
Благодаря ви момичета  Hug . Една мама ми каза 20 дена между различните меса и аз се облещих , че то докато ги изредя ще стане на годинка  #Crazy . Със зеленчуците много бързо действах само с първия 5-6 дена и другите само по 2-3 , нито аз нито мъжа ми имаме алергии и за това реших че няма какво да се туткам .

# 658
  • Русе
Що така с Минолтичка  Shocked newsm78

# 659
  • Велико Търново
Що така с Минолтичка  Shocked newsm78

Кофти SadЕдва ли са я баннали  Rolling Eyesможе да е поискала да й замразят акаунта.

Общи условия

Активация на акаунт