Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 330
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Зизка
Предлагам да подхващаш Врабчето отначало и да превждаш наред. После, ако Бризчето все пак изрови визитката, ще го пратиш на кака Сергин да види що е то сценарий  Joy Joy Joy

Бризче  как вървят мероприятията? Обра ли овациите?
Венииии...па яз кво съм се отприщила...тоя сценарий требе с ТИР да и го доставят....глей кво прайм от 3-4 снимки.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не бой се, аз тира вече го ангажирах, обаче дайте да гепиме Сару преди да престигне, че като разтоварят да не го заринем и него барабар с каката че после ше има да го търсимеее

# 526
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизка
Предлагам да подхващаш Врабчето отначало и да превждаш наред. После, ако Бризчето все пак изрови визитката, ще го пратиш на кака Сергин да види що е то сценарий  Joy Joy Joy

Венииии...па яз кво съм се отприщила...тоя сценарий требе с ТИР да и го доставят....глей кво прайм от 3-4 снимки.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не бой се, аз тира вече го ангажирах, обаче дайте да гепиме Сару преди да престигне, че като разтоварят да не го заринем и него барабар с каката че после ше има да го търсимеее
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 527
Тони2...па я те гоним кат хрътка из темите....Ади слизайте от балконя че стана нощеска..... Mr. Green

# 528
Милички имам проблем още незнам какъв подарък да си поискам от Дядо Коледа. Утре съм на Плевен да си пазарувам за празниците / подаръци за децата/ а моята половинка ме пита дали съм писала на Дядо Коледа писмо и какъв подарък искам newsm78. Приемам всякакви съвети Peace

# 529
Тони2...па я те гоним кат хрътка из темите....Ади слизайте от балконя че стана нощеска..... Mr. Green
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 530
Hug Благодаря! М- дааа, снощи шефката реши че ще ме уволнява! #Crazy Каза, че корем не и останал от смях! Развика се по едно време: Вземете и микрофона- не мога повече! newsm78 Кво да напрайм- тежка е короната царска! Важното е, че кмета на Варна Ареса сценарийо дето го прайхме при него, па шефката кат ме изволни после че ме търси, ма нема се върнем при нея newsm78
Значи и в наше село може да спретнеш един смешен сценарий за Сару. Дали ще може да играе комедийна роля  newsm78 newsm78 newsm78

# 531
  • Варна
Милички имам проблем още незнам какъв подарък да си поискам от Дядо Коледа. Утре съм на Плевен да си пазарувам за празниците / подаръци за децата/ а моята половинка ме пита дали съм писала на Дядо Коледа писмо и какъв подарък искам newsm78. Приемам всякакви съвети Peace
Малеееееей намери от кого съвети да искаш- че ние освен за Сару, друг съвет можем ли да даваме! #Crazy newsm78

# 532

Съвета е един - Сару. Обаче  Naughty не знам как ще реагира половинката, мойта примерно че ми използва за боксова круша и после един шут и на снега 

# 533
Зизка
Предлагам да подхващаш Врабчето отначало и да превждаш наред. После, ако Бризчето все пак изрови визитката, ще го пратиш на кака Сергин да види що е то сценарий  Joy Joy Joy

Hug Благодаря! М- дааа, снощи шефката реши че ще ме уволнява! #Crazy Каза, че корем не и останал от смях! Развика се по едно време: Вземете и микрофона- не мога повече! newsm78 Кво да напрайм- тежка е короната царска! Важното е, че кмета на Варна Ареса сценарийо дето го прайхме при него, па шефката кат ме изволни после че ме търси, ма нема се върнем при нея newsm78
Тя пък Бризче вместо да ти е благодарна Hug Hug Hug чи и предоставяш безплатен ненатоварващ фитнес тя тръгнала да те уволнява newsm78 newsm78 newsm78

# 534
Бризка ....права...само Сару...аре в краен случай кат мене ...осмомартенски самотен женски воаяж у Самбула...я тва му писах у писмото...и беше одобрено.. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 535
  • Варна
Значи и в наше село може да спретнеш един смешен сценарий за Сару. Дали ще може да играе комедийна роля  newsm78 newsm78 newsm78
smile3528 уау ама как смешка- нема смешки- ние сме сериозни Ора- па си имаме и продуцентска къща "SH-ловинг къмпани" нема прайм сега гафове като Аблата. нашто продукция се котира у цел свет.  па и Сару, как че го прайм шут- он си е сИрьозен пич- как ше му видим после ядосания вид на изглед дето го Аресваме newsm12

# 536
Гледам толкова народ горе на балкона, а темата върви надолу  newsm78
Айде, днеска че си пишем ли или  само ще понутваме  Hug

# 537
Пожелай си екскурзия до незнайна newsm78 newsm78 newsm78 към момента дестинация пък като пукне пролет ти си знаеш smile3508 newsm08 smile3508 newsm08 smile3508 newsm08

# 538
Гледам толкова народ горе на балкона, а темата върви надолу  newsm78
Айде, днеска че си пишем ли или  само ще понутваме  Hug
Епа ади де ....кво стана с купоня.... Mr. Green...па я след малко че забием глава у клавиатурата.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 539
Няма да се разсърдя на този подарък Hug/ прегръдката е за всички/ но малката категорично ми недава Сару мога да се задоволя само с Атеш/ това са нейни думи/. Зизу да ти издам ли защо вечер заспивам рано ами моят си ляга все с черна тениска вечер ееееееееее кажи сега как да не си легнеш рано а?

Общи условия

Активация на акаунт