Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 131 732
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 13 290
Благодаря за разясненията Simple Smile не знам. За толкова години не съм чула на нито един човек да му е падал този предпазител, за да кажа как се процедира. Но долу нямаме достъп до нищо със сигурност.

# 13 291
  • до най-прекрасния мъж
Пишете жалба, трябва задължително да имате прозорчета на всеки електромер, за да си следите консумацията. Също трябва да имате достъп до предпазителя - нашите на целия вход са изведени в единия край на таблото и се затварят с отделна вратичка, която е отключена. Като падне предпазителя, можеш да си го вдигнеш.  Сваляли сме предпазителя и на шумни наематели, които от дума не разбират, а по цели нощи вдигат купони. Едните се изнесоха скоропостижно след случая /бяха някакви студентки/, другите мирясаха и скоро не са вдигали шум по малките часове.

# 13 292
  • София
Много странно. Ние имаме ключ от таблото, но то е само за нашата къща.

# 13 293
Защо някой съсед ще ми казва кога да си пускам пералнята?
Та по тази логика може да ми дръпне и шалтера, защото климатика ми му пречи да спи на тихо ли?
Абсолютни глупости са това и нямате право да ми спирате тока нощем, ако нещо не ви кефи.
Има си други начини да се справите.

# 13 294
Към 30 лева, но не живеем вкъщи постоянно. Доволна съм, макар че топлата вода е на газ и почти не готвя на ток. Пералня, хладилник и осветление,2 телевизора и 2 компютъра.

# 13 295
  • Plovdiv, Bulgaria
За съжаление ако има изведен достъп до единият предпазител в таблото,някои съсед може да ви спира тока по колкото пъти си иска. Уви. Имала съм много такива случай в моята практика.

# 13 296
Ние имаме достъп,всички съседи.До бутоните за спиране и пускане и до прозорчетата.

# 13 297
  • София /Абсурдистан
При нас няма прозорчета на електромерите, нито пък неща е изведено навън. Има само 2 метални врати, които се заключват и нищо не се вижда.

# 13 298

ЧЕЗ

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 11:11 от Не се сърди, човече

# 13 299
  • оттам, откъдето започва България
Честно казано не знам, но едва ли чак толкова голяма икономия на ток се прави, че да се пере през нощта.
Ами ако пералнята текне отнякъде, докато спят съседите? 

# 13 300
Честно казано не знам, но едва ли чак толкова голяма икономия на ток се прави, че да се пере през нощта.

Около 3 пъти по-евтин е на нощна тарифа токът.

# 13 301
  • на последния етаж
19.04-18.05: 26.29 лв.

# 13 302
  • оттам, откъдето започва България

Около 3 пъти по-евтин е на нощна тарифа токът.

Имах предвид колко харчи една пералня, че да се направи голяма икономия. Все пак не е консуматор като фризера и бойлера примерно.
Отделно от това, ако изпере преди да е станала съседката, че то ще е намачкано и вмирисано прането. Open Mouth

# 13 303
  • София
75 до 20-ти май.

# 13 304
Имах предвид колко харчи една пералня, че да се направи голяма икономия. Все пак не е консуматор като фризера и бойлера примерно.
Отделно от това, ако изпере преди да е станала съседката, че то ще е намачкано и вмирисано прането. Open Mouth

Точно!
Ще спестят 3 лв за месец, а ще се изпокарат със съседите, ще нарушат и своя сън, ако ли пък случайно пералнята се развали или протече, цялата им къща ще е във вода сутринта. Ама иконимия правели...

Общи условия

Активация на акаунт