Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 143 028
  • 13 566
  •   2
Отговори
# 7 545
  • софия
На мен са ми надписали яко нощната 300 кв   ooooh!
Е пак по-добре, миналата зима ми бяха писали единия месец 680 дневна  Crazy
Разлика в потреблението няма, дори би трябвало да е по-малко, защото мъжа ми го няма от три месеца, прибира се за по ден и отново заминава.

# 7 546
На мен са ми надписали яко нощната 300 кв   ooooh!
Е пак по-добре, миналата зима ми бяха писали единия месец 680 дневна  Crazy
Разлика в потреблението няма, дори би трябвало да е по-малко, защото мъжа ми го няма от три месеца, прибира се за по ден и отново заминава.

В какъв смисъл надписват - прогнозни и после ги приспадат или не?
То май навсякъде не засичат всеки месец, само на думи се води така  Mr. Green

# 7 547
  • софия
ми не, така ги отчитат, как го правят не зная
а няма как да харчим някои месеци рязко толкова много, всъщност никога не сме имали толкова нощна, никога.
както и да се съдерем няма как двама човека по цял ден на работа да изхарчим 680 дневна.

след това не е идвала по-малка сметка за надписаното. просто си ни цицат регулярно по някакъв начин зимните месеци и това е.

# 7 548
При нас почти всяка година не засичат 2 месеца преди нова година и тогава правят изравняване, при което си приспадат сумите. Засичали сме, няма грешка. Не знам дали и при вас е така, но щом е всяка година, просто си следете цифрите и ще видите откъде идва  Peace

# 7 549
Мисля, че имат възможност за контролиране на потреблението. Чрез заявен предварително отопляем обем. Миналата година някой тук обясняваше. Не знам обаче как са решили проблема с неизбежните хитреци съседи.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1921500

Да на обем е,моята приятелка са си сложили по 2м панелни радиатори и е 30 градуса в тях. Апартамента е на първи жилищен етаж,панел, под тях мази(под хола им е абонатната и пак имат радиатор),над тях никой.
Познаваме се от много години и знам какъв студ е в тях по принцип...ледник. Сложиха си изолация и пак не можеха да се стопля.
Имаме апартамент в същият вход,среден,изцяло южен и само с тръбите е около 20 градуса.
В нашият вход,за да няма хитреци,по всяко едно време без предупреждение звънят,влизат в жилището и проверяват да не би да има крадци на топло.
За кухните е 24лв,за спланите около 35лв,а за хола е почти 60лв.
Никой не иска да си слага винтили,отварят прозорците,но да им е топло Simple Smile
Като знам,че миналата година повечето са плащали сметки по около 200-250лв и са умирали от студ сега с тези 85-120лв им се струва евтино Simple Smile

# 7 550
  • София
За период 3.12-30.12 =41.53. Повече съм от доволна, но парното е... ooooh! 250 лв

# 7 551
  • оттам, откъдето започва България
05.11. - 05.12. - 69,73 лв., включва нон-стоп работещи 2 климатика, бойлер, пералня, готварска печка, 2 телевизора, компютър и 3 лаптопа. Засега доволна.  Simple Smile

# 7 552
Всички се радваме на ниските сметки, обаче мен точно това ме тревожи. Преди да връхлети цунами водата се отдръпва навътре в морето. Не ме напуска мисълта, че ни очаква нещо такова. Не в буквалния смисъл обаче.  

# 7 553
  • оттам, откъдето започва България
Всички се радваме на ниските сметки, обаче мен точно това ме тревожи. Преди да връхлети цунами водата се отдръпва навътре в морето. Не ме напуска мисълта, че ни очаква нещо такова. Не в буквалния смисъл обаче.  
Е, не така. И да стане студено ще оцелеем. Не ни е за пръв път.  Wink

# 7 554

По-скоро е онова, което писах по-нагоре. Вече няколко години наблюдавам явлението  Laughing

# 7 555
Аз пък се чудя, защо още нямам излязла сметка... А в предишната сметка пишеше, че следващото отчитане ще е на 03.01.2014... Вече сме 16ти и нищо... За Варна става въпрос...

# 7 556
На нас последната ни сметка беше около 70 лв. с климатик и бойлер, които не се изключват дори и за 5 мин., отделно работят всички домашни уреди (готварска печка, пералня, хладилник и др.)и 2 лаптопа.

# 7 557
  • София
Току що ми излезе фактурата за декември - 44 лева. Много съм доволна. Явно новата ми пералня със сушилня е наистина икономична, при положение, че пера като обществена пералня и суша като такава  Joy

# 7 558
Току що ми излезе фактурата за декември - 44 лева. Много съм доволна. Явно новата ми пералня със сушилня е наистина икономична, при положение, че пера като обществена пералня и суша като такава  Joy
Май ще трябва да си признаеш каква е Simple Smile

# 7 559
от 18ти ноември до 23 декември имаме 192 лв ток. (40 дена)
отопляваме се на ток и използваме сушилня. Не знам и аз вече много ли е не е ли..... ooooh! спрях да дебна числата, че само се ядосвам

Общи условия

Активация на акаунт