Как да изпитам оргазъм?

• 61 126
  • 234
  •   1
Отговори
# 15
ние сме 11г заедно с моя мъж и аз съм в същото положение Rolling Eyes

# 16
И при мастурбация ли не изпитваш оргазъм?
Има лекари за тази работа, викат им сексолози.
Писането и четенето за секс по форумите си е просто перверзия - къде ексхибиционизъм, къде воайорство, най-често и двете.  Mr. Green

# 17
Чак пък да не се живее!Жената си е жива и след тези осем години
Сменяте ли позите, при мен се получи след като налучках своята

# 18
Да той знае,несимолирам,не е съгласен да ходим при сексолози и сигурно не му е приятно,да сменяме пози,места и други,но не се получава

# 19
Май ако той не свършва , ще тръгнете.Нямам какво повече да кажа-егоист Confused

# 20
Има различни видове оргазъм...опитай другите http://www.bul-news.com/bg//92
Вторият можеш и сама да го постигнеш доста лесно.

# 21
Такъв го сменям веднага!Аааа!Нямало да ходи на сексолог, ама да си прави той кефа може,а?
Не си ли се замисляла, че е голям егоист?

# 22
Пробвай с готин пич Wink,явно мъжа ти не го бива. Mr. Green Joy

# 23
Може и егоист да е, но аз го обичам,той също и немога да си обясня защо не се получава

# 24
Може и егоист да е, но аз го обичам,той също и немога да си обясня защо не се получава
Защото мисли само за себе си!Ако не беше така, проблема ви щеше мнооого по-рано да е решен!

# 25
  • Талант на 2012,2013 г.
Ето тук съм съгласна и аз. Говори с него открито без да се срамуваш. Понякога премълчаваме неща, за които трябва да се говори.  thumbsup

# 26
Изобщо никога или изобщо при полов акт?
Сама като си го правиш стигала ли си?

# 27
Ако някой ще помогне, това са Сийка, Клонка и Паси Laughing

Laughing Гледам Сийка вече писала, Клонка липсва за мое огромно съжаление  Cry , от мен ли се очаква да докарам оргазма на авторката?  Crazy
Сериозно, ако жена на 25 дори сама не е достигала изобщо не се наемам да кажа нещо по въпроса.

# 28
Защо ми се подигравате,това си е сериозен проблем,аз съм го споелила с Вас,и искам просто Вашите сериозни съвети и лични опити,това е, а и няма да сменям партньора и няма да Ви давам ничии телефони

защото са скучаещи и в собствените си оргазми вече.
ти никога не си изпитвала оргазъм, или само с него не си?

аз лично не мога да различа видовете оргазъм ( ако изобщо ги има), все едни и същи ги получавам  и винаги съм се притеснявала да питам, защото големите експертки тука ще ме направят на луда и ще ме разведат за нула време.

# 29
Има  два, три и повече  вида оргазъм при жените .Сексът се състои в това да доставим удоволствие на партньора и той да ни отговори със същото,а не да "улаби жилата".Език има ли , чувал ли е за разни точки?Ми най-важното нещо за да получи жената оргазъм е мъжът,бе хора. Ако на един мъж имащ претенций,че може да прави секс не са му ясни чисто анатомичните особености на женския оргазъм,то той разбира от секс колкото Подуенските баби от висша математика.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт