Feеl Unique вече доставя и в България!-2

• 52 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
с моята поръчка нещата се развиват така: пиша си мейли, а те ми отговарят накрая, че в момента нямат наличен продукта  и ще трябва да ми върнат парите. аз обаче виждам в сайта, че е наличен http://www.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Mascara-Volume-Effect-5ml и им го пиша, но ако наистина го няма в какъв срок ще ми възстановят парите. отговарят, че имат 1200 броя поръчани и ще имат след 14 дни и нищо за връщане на пари. нямам надежда вече.... Sad

# 661
От кои дати получавате ?

Свикнала съм от този сайт поръчките да идват бързо, но моята изпратена на 15ти още я няма! Явно са натоварени, или пък е заради самолетната криза  Crazy !

Явно ЛаРедут криза не ги лови, щото вечера получих известие за пратка, поръчана на 15ти!

# 662
  • In The Middle Of Nowhere
От кои дати получавате ?

Свикнала съм от този сайт поръчките да идват бързо, но моята изпратена на 15ти още я няма! Явно са натоварени, или пък е заради самолетната криза  Crazy !

Явно ЛаРедут криза не ги лови, щото вечера получих известие за пратка, поръчана на 15ти!

Нека да не сравняваме Ларедута с другите сайтове, той си е самостоятелна еденица.
Аз също чакам поръчка от 14-ти, но не се притеснявам и не бързам. Иначе получих в понеделник от 8-ми  Peace/това за фийлюник/

# 663
Нищо не сравнявам, просто се учудих, обикновено ЛаРедут идва по- бавно, за това споделих ! Благодаря за инфото  Flutter!

# 664
Определено е заради самолетната криза. Случи се точно миналата седмица да ми привърши Веледата за къпане, ама изобщо не се пробвах да заръчам, сетих се, че до като не пуснат полетите, поръчка няма как да дойде. Другите ми пратки от ЮК се забавиха също.

# 665
  • Плевен
Някой има ли отзиви за този шампоан http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Age-Premium-Bain-Substanif-Shampoo-250ml. Трябва ми нещо за плътност и живина на косата, дали ще е добър?

# 666
Препоръчайте ми дневен и нощен крем, предотвратяващ появата бръчки за около 30+год.- за мазна и смесена кожа baby_neutral

# 667
Здравейте,може ли някой да каже кога се сменят продуктите на промоция и дали има действащ код за намаления

# 668
Момичета,откъде ги намирате тези кодчета за намаления?

# 669
  • София
Ами изпращат ги по мейловете или ги търсим в нета. Като например в този сайт - http://www.vouchercodes.co.uk/feelunique.com.

# 670
Днес получих пратка направена на 13.04. Дано съм внесла успокоение на чакащите.

# 671
И аз моята от 12.04.

# 672
  • Варна
И аз да се отчета с пратка от 14.04.
Много добре беше опакована. Peace

# 673
браво момичета за вашите поръчки. моята от 19.03 никаква я няма. писах мейли, отговаряха и накрая спряха и да ми пишат. много съм разочарована, а исках да правя още една поръчка. има ли някой с неполучена поръчка и върнати пари? Sad

# 674
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
браво момичета за вашите поръчки. моята от 19.03 никаква я няма. писах мейли, отговаряха и накрая спряха и да ми пишат. много съм разочарована, а исках да правя още една поръчка. има ли някой с неполучена поръчка и върнати пари? Sad
Да, аз през септември имах неполучена поръчка. Писах им, бяха много любезни и накрая ми върнаха парите.

Общи условия

Активация на акаунт