Отговори
# 150
  • Сф
Ааааа, Еди, тука съ, хич не спя, ами викам ще чета-е... Rolling Eyesмалко по диагонал Embarassed

Видях страхотни снимки и страшни мацки, ейййййййй, оф трябва да се стягаме, ама много ме мързи...аз къв съм дебелчо... Crazy

Браво на Бо и Комикс, милите, какво преживяха, от тук нататък само здраве и положителни емоции им желая!!! Praynig Praynig Praynig

Не помня вчера кой беше писал,ч е щял да изтърве елхата върху детето, еми...аз какво да кажа, като обикновено докато се кърмим си провеждам телефонните разговори и единия път си изпуснах мобилния върху лицето на детето Shocked, ама то май много не ме отрази, бъркала съм й в очите , а веднъж и с домажния телефон ръкомахах, та си го отнесе пак... Whistling Ужас, простооо......
Ама как се смях на яйцата, дето са се варили 45 минутки hahaha

ГА бех млада не съм като сега и аз... ети доказателство, аз съм с бялото коланче...
http://joannaemil.multiply.com/photos/hi-res/7/2?xurl=http%3A%2F … 7%2F7%23photo%3D2

Оффф, не съм спала тази нощ и ми отлетя всикчо от главата... исках да ви ражкажа, как не мога да пазя тайни и изненади и вчера подарих на моя Бейби подаръка за Коледа, направо не можех да спя, не можех да дишам от притеснение дас не ме разкрие, ужасна съм, винаги така правя, никакво търпение нямама, най-многоо мразя да чакам нещо...и така, та опт вчера моя се сдоби с любим за него телефон, много е щастлив, щото той не е вещоман като мене и никога нищо не иска, винаги всико си бил имал и аз много трудно да му избера подарък, а сега го изненадах здраво Laughing

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 11:24 от BaByMamma

# 151
Добро утро и от мен! Габка па кспа 6 часа без прекъдване ,ама аз си продължавам с безсънието.
Много се радвам за малката борбена Бо.  Heart EyesПознавам Комикс и знам каква борба е била до сега и те да имат рожба
Еди, Ванирка аз кат оходя от месец на фитнес не виждам никакъв резултат. И едно смъкнато килце Crossing Arms  Знам ,че трябват години, ама нямам търпение. Като си помисля ,че бях достигнала добри резултати за 3 години направо ми прилошава hahaha
И аз като Мегс мога да вися във фитнеса със часове, ма мпуста домакинска работа много м итежи. Ей сега почва мда чисятя щори, врати, вертикални повърхости, всикчо .От вчера се настрийхвам, ама още вися на компа Joy
Октомврийките сме най-красиви дами  От всички видени снимки -това ми е извода Crazy Crazy
Днес съм цял ден сама и цяла вечер. Мъжо е на банкет, с Габи ще си кукуваме

# 152
  • Пловдив
Добро утро,мацки Hug

Еди,мерси за кафето.Възползвах се Wink

Рони,разказът ти за кърменето е страхотен.През големи трудности си минала,но такива победи са най-сладки Hug

Новината за Бо е направо невероятно хубава.Такова борбено момиченце.Много съм щастлива,че се справиха Simple Smile

Поли и Паола също са добре.Тя вече наддава много добре.

Изобщо ,въпреки че не познавам тези хора,много бях съпричастна с тях и много се молих за хубавия финал.Сега им пожелавам само да са здрави и да се радват и любуват цял живот едни на други.

....
Хайде и аз ще се включа към ''усмивките от старите ленти''.Нямам много избор,тъй като старите снимки са на компютъра у майка ми или на хартия.Тези хартиените и аз наскоро ги разглеждах и ми стана много мило.Трябва да ги сканирам ,за да видите какво хубаво дете бях hahaha Mr. Green

Ето ''преди'':  1  ;2  ; 3

Те са отпреди 4 години,в началото на запознанството ни с мъжо.Бях 46 килца Crazy

И ''сега'':1 ; 2

Сега + 10 кг Tired.То е ясно ,че никога няма да си върна момичешката форма,но се надявам поне до 50 кг. да ги докарам някога Whistling

Снимки в цял ръст отскоро  небременна нямам Joy

....
Видях прекрасните ви снимки-много сте хубави,както и тези на дечицата-да не изброявам,че ще пропусна Heart Eyes

# 153
  • Сф
Хахаха, Жени hahaha, душата, ти акто ходи по партита ти беше добре, а а сега щели да си кукуват Joy Мамината сладка Габка, нищо, тя ще ти се усмихва, а ти прави снимки, да ги показвам после на мойта, че не знае как да се усмихва много , много Crazy

Еее, Мира, ама и ти каква си мацка Hug
Аз не съм много по спорта и само докато ви чета как си говорите за фитнеси, се изпотих от ужас Mr. Green

# 154
Здравейте!
Норе, благодаря за прекрасната новина. Много се радвам за Комикс и малката Борислава. Прекрасно е това, че на празника ще бъдат всички заедно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ронка, наистина страхотен разказ. Благодаря  Hug още повече се окуражих за кърменето въпреки всички препятствия  Hug
Едира, Силвана, благодаря за кафенцета  Hug
Сийко, копнах си пожеланието. СТрахотно е. Благодаря Hug
Всички мами сте много готини  Heart Eyes Hug Peace

Ние вчера преживяхме един кошмарен ден. Малката яде в 06.30сутринта, после в 09.00 и оттогава реши, че няма да яде. Мъчих я, мъчих я, но не иска и това е. В 12.30 на обед заспа и стана чаааак в 19.00  Shocked Пак не пожела да яде. Пробвах и с изцедена кърма в шише, и с лъжичка, но не и не. Изкъпахме я в 22.00 и като му дръпна един зверски рев. Дадох й Лефакс за коликите, тъй като се свиваше и след малко дали отт ова, или от изтощение заспа. Събуди се след половин час-тогава вече яде и като е заспала в полунощ, стана чак в седем сутринта Shocked Просто не знам какво му беше вчера на това дете. Днес ще видим как са нещата. За сега "да чукам на дърво" деня тръгна добре. Яла е два пъти от сутринта, но да видим до довечера. За капак мъжо го пратиха в командировка, тъй като имало протестиращи тютюнопроизводители и не се знае кога ще се върне, така че довечера май ще сме сами.

# 155
Хриска,да не е стачка някаква.

# 156
Не съм ви чела, нямам време.

И двете ми дчица са болни, направо ще откача. Sad

Малкото Крис е със страшно запушен нос и Т. А "милата" ми свекърва май още не е изпратила помпичката и ако бях някъде на близо до нея, щях да я линчувам публично. #Cussing out Детенцето ми се мъчи, а аз не мога дори да опитам да му помогна, заради "загрижената" му баба. Close
Деси, при каква Т даваше Тпонижаващи на Саши? Криско е с 37.7, но като цяло е добре и мисля да изчакам още малко преди да му дам. Thinking

# 157
Бейбимамче, никаква женска солидарност не виждам Crossing Arms нал изнаеш ,че за ние може да излизаме всяка вечер, ама за половинките това не важи Whistling  Hug Много си ми свежа и готина Heart Eyes
А, за сумивките Габка сутринта в 6 часа така силно се смееше на глас. Милото се нахрани и сънува някакви весели сънища Laughing
Рони, дано се оправят бързо мъниците Hug

# 158
Хриска, направо ме изуми с това неядене на малката newsm78 Дано е било нещо моментно и не се повтаря  Peace
Рони, разболяха ли се душиците? А пък товята свеки направооо....егати отношението ooooh! За понижаващо Т мисля, че след 38 се дава, не съм Деси  Wink , но така мисля

# 159
Рони,над 38 градуса давах.А чорапките с оцет свърщиха много добра работа,когато вдигаше 38.8.

# 160
Ами Деси и аз не знам вече. То тази стачка ни държи вече почти цял месец. Преди две седмици пак имаше един такъв период за три дни, в който не искаше изобщо да яде по никакъв начин. И сега вчера пак наново се повтори същото newsm78
Мегс, аз направо вчера бях ошашкана от всякъде. Мъжа ми вика само спокойно, спокойно, обаче в един момент и той се паникьоса и даже щяхме да я водим на лекар снощи посреднощ, но като заспа и се поуспокои се разминахме с лекаря. Аз естествено се наревах вчера едно хубаво. Дано наистина да не се повтори, защото и като съм сама още повече се шашкам.
Ронка, дано се оправите бързо Praynig

# 161
Меги, Деси, благодаря ви! Hug
И аз така мислех, но не бях сигурна.
Ще изчакам да видя как е като се събуди, ако не я е смъкнал сам ще звъня в педиатрията да ни приемат за преглед.

# 162
Първо искам да поздравя малката Бо.От тук на татък само хубави мигове им пожелавам. Hug
Видях много хубави снимки. Simple Smile
Ето и моя милост от преди 1 год.
http://kuleva84.snimka.bg/family/nashiyat-prekrasen-svatben-den.387805.16524419

# 163
atadar -ранното ставане го дължа на Теодор bowuu сервирам кафето и после пак лягам Wink
ANI BANI на 19.05 ли си родена?Наистина големи съвпадения имаме Hug,че сме и хубави хора това телците Peace
Днес ще подновявам гардероба на бебока,че рязко ни умаляха дрехите и сега като стане на джипа и в Стара Загора.

# 164
  • Sofia
Привет и от нас   bouquet
Браво на мъничката Бо и да расте и радва мама и тати все така  Hug Praynig

Ронка, и аз съм давала след 38 градуса  Peace
Оффф,аз пиша с половин ръка,че нашия глезан е точно копие на името си-да го галиш и гушаш нон стоп  Joy

После ще се включа отново  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт