Отговори
# 285
Друго ме изнервя в него,че мисли,че знае и може всичко.
Това всички мъже си го мислят без изключение.При моят е в засилена степен Whistling Whistling Whistling Joy

# 286
Това всички мъже си го мислят без изключение.При моят е в засилена степен Whistling Whistling Whistling Joy
каква зодия е.

# 287
каква зодия е.
ТЕЛЕц Simple Smile

# 288
Оооо,рогато,значи. Mr. Green

# 289
  • Пловдив
Оле,Жени , не те облазявам с Телеца Hug.Бившето ми гадже беше телец и знам за какво говориш.

Ама сега пък съм с Овен-от трън ,та на глог hahaha

...
Деска,сигурна съм,че не го мисли.Просто на тях им трябва много време за адаптация(не на всички де).Пък и не могат като нас да говорят за чувствата си.

....
Бубе,не можах да те видя,но на сватбата си много хубава.

По отношение на снимките,аз ще почна вече също да ги давам с парола-ще слагам общата ни парола(тъй акто си я знаем;така правим и в другата ни отчетна),защото след като вчера публикувах моите снимки в снимка.бг,днес виждам някакви две странни съобщения.Бляк,много гадно ми стана. Confused

# 290
Е това е положението. Всичко знаем и всичко можем ние телците Laughing
Дали да не си направим едно преброяване, май не сме никак малко  hahaha

# 291
  • Sofia
Анхи,честито Ви зъбче  Hug

Деска, и на моя това му тежи-преди не се спирахме,а сега....Даже той като е почивка- малкия в космонавта и ми стана патент да кърмя и преобувам в колата  ooooh! Все ми натяква,че искал да хващаме пътя за някоя страна,и все му обяснявам,чепърво,няма как да пътуваме с дребчо толкова много,а не бих го оставила и тъй мъничък за 20 дни,защото бил намерил невероятната оферта за обиколка на Азия  Crossing Arms Не знам те какво си мислят,че на нас не ни се излиза ли?!Просто сме по-отговорни от тях и чувстваме децата като част от нашето сърце,защото сме ги носили в него,а те май ги чувстват част само от оная си работа  #Cussing out Вечер като се прибере от работа и чуе малкия да реве се почва "Той пак ли реве?!Кога ще се прибера на тишина и ще мога да прочета едно списание на спокойствие!  #Crazy Днес сутринта ми заяви,че нали много чета и да съм хванала някое четиво как да уважавам мъжа си  #2gunfire В това число се сетих точно за книгата "Мъжете са от Марс,жените от Венера" и му се изсмях,че нито той ме разбира,нито смятам да се ядосвам с него  Naughty
Цялата работа с бавачката е и не толкова да ми помага на мен,колкото да вземе и малкото му задължения в къщи,а аз да мога да "свърша някоя друга работа".Не се оплаквам,защото аз съм си виновна  Tired

Цяла сутрин му мрънак да ми прибере колата,че няма да стане готова скоро и да мога да я ползвам така и ептем ми се развали настроението-щетите са много по-големи,отколкото предполагах и сега е напълно разглобена в сервиза  ooooh! Поне ще ми бъде шофер  Joy

Жени,много хубави подаръци си си направила  Hug

Деска,забравих за музиката...Няма да забравя как като живеехме в Студентски град имаше една кръчма точно под нашия прозорец  #Crazy Там се научих да спя с тапи за уши  Blush ,но дано при Вас има ефект жалбата,че в един момент може и за малките да стане проблем  Praynig

# 292
  • София
Jeny има вицове,чакам само някой да си поиска Joy Joy

Надгробна плоча, на мутра:
Едно широко сърце и две силни ръце спряха да бият завинаги...
 Joy Joy

По време на полет двамата пилоти разговарят:
- Да вземем да пием по едно кафе и след това да изчукаме стюардесата, а?
- Ами да...
Обаче микрофоните били включени и разговорът се чувал из целия самолет.
Стюардесата се притеснила и хукнала към пилотската кабина да им каже. В бърэината се препънала в килимчето и паднала в скута на една бабичка.
Тя й помогнала да стане и рекла:
- Ще се убиеш бе чедо! Защо бързаш? Те казаха, че първо ще пият кафе...
 Joy Joy

Пред най-скъпия хотел в града стои красива млада жена. От хотела излиза чужденец и я пита:
- Ду ю спиик инглиш?
Тя му отговаря:
- Литъл.
- Хау литъл?
- 200 доларс.
 Joy Joy

Отиват двама роми в Америка да живеят,срещат се след 1 година и започват да си лафят на английски.Единият вика на другия:
- "Сокерес ту ю"
А другият му отвръща:
- Шукар съм тенкю.
 Joy Joy

Очаквайте втори тур следобяд. Peace
Анхелика,честито зъбче.Да ги нареди като мъниста и без болка Praynig
Ние пък сме две рогати ooooh! - аз съм телец ,а мъжо - козирог.Ама аз имам два рога hahaha hahaha

# 293
Плами,а как чуваш бебето нощем с тапите?

# 294
Хехе ани расмя ме.
Аз да кажа какво си поръчахме на дядо Коледа.
Ето го: http://popcornhour-bg.com/
От няколко месеца чакахме новия модел, ама са много несериозни със доставката, та ще си вземем стария.

# 295
Ани, третия виц е супер смешен Joy
Плами, а моя пък е страшен домошар и сега си намери оправдание с бебето да не излиза . Все сме щяли да го простудим, я по-дбре вкъщи на топло.Може с дни да не излиза, аз пък съм обратното Laughing
 Еди, честито  bouquet

# 296
  • Sofia
Деска,сега отвикнах,но ми беше многоооо трудно.Беше ми станало като навик да имам нещо в ушите,но наистина с бебче няма как да стане  Rolling Eyes

Вижте на какво хубаво пожелание попаднах:

Коледа почука на вратата,коледа е тук сега,
всички взимайте подаръци в ръката,всички да излезем на снега.
Нека се обичаме,крепиме,нека да забравим лошото в нас,
нека от любов да изгориме,сърцата затуптяват в този час.
Ще си подаряваме усмивки,бяло е,студено е сега,
но сърцата греят в нас,обичат,аз ще ви раздавам топлина.
Весела коледа!

# 297
Еди,честито.Това чудо е някъв вид ДВД ли?Да гледате филми от нета???!!!Аз нали не съм в час с новите технолии.Simple Smile

# 298
Цяла сутрин ви чета,и си се смея сама.От вчера настроението е страхотно.Целувки.
Честито на днешните месечинки,добре че има кой да почерпи,че аз докато се намотам денят ще мине.
Браво на Герчо за сушито,добре изглежда.Ронка,да оздравяват дребчовците,душички мили.Ани,как ги помниш тия вицове  bouquetДеска,мъж ти много се кефи на юнаците,ама не си го признава-мъжка гордост.И нашия тати ми прави такива"изречения",само че му липсва време за компа.Еди,добре изглежда това чудо,само светни ме точно какво прави-ДВД ли е?
Аз съм Овен и знам че не му е лесно на мъжо,пък и Ники има моя характер,нищо че е Везна.Положението е страшно на моменти,като се съюзим.
За Бъдни вечер сме в нашите,каквото майка приготви.Аз участвам само в покупката на продуктите.Обикновено изяждам половината питка,от зор да ми се падне парата Embarassed

Да ви питам,мами-някоя от вас пийла ли е Микомакс 150/за гъбички във влагалището/ по време на кърмене?Доки ми ги изписа,четох листовката,ама и вас да питам.

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 13:22 от dessy77

# 299
Я да питам мамите,които имат степер,заслужава ли си?Мисля да си купя,че не се трая вече.Адри май имаше...

Общи условия

Активация на акаунт