Отговори
# 630
Искричка, има хбави играчки с пластелин Плей До. Момичетат от др. отчетна казаха, че сладоледа не бил хубав, но са доволни от зъболекаря и маймунката. Сега нямам време да се ровя да ти покажа нагледно, малко по-късно ще е, като заспи малкия змей.

Аз ги имам под ръка, че ги гледах скоро, ето я маймунката, а това е зъболекаря

И пропуснах: Никитали ЧРД на малката Никол! Да расте здрава, щастлива и все така красива  bouquet

# 631
  • София
Рони това ли са http://www.toytownbg.com/?toy=10.3.23.0
много ти благодаря за помощта  Hug

Monnnn може с наложен ,разбира се. На мен просто ми е по-лесно по банков път, кога да ходя да тегля пари. Така плащам през epay .

Благодаря , Lilcho писали сме заедно Hug

Това със зъболекаря наистина изглежда забавно Laughing

# 632
  • Русе
Честит рожден ден на кака Никол! Да е жива и здрава!

Iskrichka, много сладки буйчици! Но аз не мисля да поръчвам от сега, че май много бързо му расте крачето на Мони! А на Пума и аз съм фен! Heart Eyes

Моят дребос също е с много суха кожа и го мажа вечер със зехтин, а през дена с А-дерма, колкото пъти успея, че той все ревтуни като го сложа на повивалника!

Нашето пишле уж го подръпвам по време на баня, но нищо не се вижда още...

Да ви попитам, че се филмирах пак с информацията в нета - вашите бебоци въртят ли си главичките нервно? Мони като го приспивам направо имам чувството, че ще си откъсне врата!

# 633
Искричка, това са, да. Peace
Лилчо, мерси за съдействието. Hug

Миркам, сега ще я потърся тук тази козметика. Peace

Между другото веднъж тук попаднах на крем Дева в един магазин. Crazy Няма да казвам на каква космическа цена, но пък беше Българско и си го взех за стриите, но не помогна този път. Whistling

Онли, и Криско понякога си върти нервно главата. Уж било признак за рахит, но трябва да е съпроводено и с други симптоми.

# 634
Хубавото е, че тук здравната ми застраховка важи и в частните клиники, докато в Париж не е така. Confused
Това е супер.Аз,за да ползвам частните центрове,се осигурявах отделно .Ама така имах повече възможности за лечение,раждане и тн.Послужиха ми и двете осигуровки.Детето по-често го водех на частните,там му слагаха и ваксините.
Онли,върти я и Саши и то само като му се спи,ама нещо го нерви/коремче,шум и тн./

# 635
  • Sofia
И аз да се добера да видя какво прайкате,че днес сме от "киселяците" и само се носим и ревем  Tired

Никитали,да Ви е жива и здрава малката кукличка и многоооо да Ви радва!!!  Hug  bouquet

За пишоните си говорите,но аз съм такава пъзла,че няколко пъти пробвах и малкия като нададе вой и спирах,та сега съм го оставила на уролога  Crossing Arms

Герчо,ти с Медела ли си? Това за батериите направо ме преби...Явно някой "велик мозък" ти е попаднал на пътя  Joy Нашата ползвам само ръчно и ако ти свърши работа мога да ти услужа с моторчето  Hug

Искричка,супер са обувчиците  Peace И ние имаме от тези футболните,но нещо не сме им фен и само циври като му ги сложа  Tired

# 636
Как да си върти главата?Мойта като заспива вечер си я забива във възглавницата и нервничи...така ли или по друг начин? Shocked
Миркам, заповядай!!!И на Панорамата ще те заведем  и в Кайлъка ще те разходим и в кръчма ще те напием... Party
Искричка, влагодаря за пореден път. HugДнес или утре и аз ще поръчам най-накрая.
А на Пума им бях фен докато едни безбожно скъпи маратонки на големия се напукаха и обелиха за 1 месец.Ма то в нашите магазини кой знае на кой кораб са шити...

# 637
  • Пловдив
Привет и от нас. А ние днес заспиваме и двата пъти с рев. Ама го оставям да си пореве (и двата пъти по около 10-тина минути) и го слушам, че почва да издава едни звуци, за да се успокоява сам - заспа и двата пъти без биберон. За съжаление обаче вечер това не мога да го направя, че ми е жал за комшиите. Нашия подарък от дядо Коледа днес стигна до нас (активен център), та сега съм го изпрала и да видим какъв ще е отзива на малкия.
Вчера се обърна за първи път съзнателно от корем на гръб - поне 5-6 пъти.
Снощи таткото го е приспивал и са заспали и двамата на люлеещия стол, а моя милост сладко, сладко си спеше в спалнята  Wink.

Някой да знае къде в нета мога да качвам видеоклипове по-големи като обем, че ми писна с това пращане по скайпа.

# 638
Мегс, прощавай, че не те познах като ми звънна, ама съм пак на черешата.Радвам се, че свършихме работа.
На пума съм страшен фен, но не купувам от БГ, че тук цените са двойни, а качеството на половина. Мъж ми поръчва през немския ибей и съм супер доволна от всичко, а да не говорим, че имам още маратонки, купувани от дубай преди 2 години, които не са мръднали, а ние с мъж ми ходим в 99% от времето с маратонки (в офиса дрес кода е на който с каквото му е удобно  hahaha и аз се възползвам максимално. партньорите ни са в чужбина и си говорим по тел).
Пламито, благодаря ти за предложението, но току що звъннаха, че помпата ми е оправена. Била пълна цялата с кърма  Joy. Ами аз нали пръскам на 100 струи и тези маркучи се пълнят често  Joy Joy Joy

# 639
  • София
Мили мами, моят безподобен мързел породи в мен един въпрос, който смятам да ви задам...  откак научих Вики да суче бях забравила що е стерилизатор, но сега като се опитвам да го обучавам пак да пие и от шише започнах да цедя по 30-40мл за да му ги давам от бибата. И в тази връзка ми се налага отново да стерилизирам, но се чудех нужно ли е преди да пъхна помпата и шишето в стерилизатора да ги мия с препарат или е достатъчно само да ги изплакна?  Rolling Eyes

# 640
# 641
Герчо, няма нищо, благодаря ти, искам да видя по колко яде тази мишка Peace
Адри, аз миех след като е имало мляко и слагам в серелизатова, а ако са измити само в водичка преплакни

# 642
Аддри,аз не ги мия с препарат по принцип,но ако са стояли/тоест не са измити веднага/ ги минавам с препарата ми за чинии,които е 100 био.

# 643
Здравейте момичета,аз ви следя с голям интерес ,но не пиша понеже сега се сдобивам с опит, но вие сте ми големи помощници. Да ви покажа и нашето съкровище.http://www.facebook.com/album.php?aid=4326&id=10000052241061 … &l=fe282c980b

Благодаря ви, че ви има!!

# 644

Общи условия

Активация на акаунт