Отговори
# 645
Биберона, много е сладка малката. Особено на тази снимка
http://www.facebook.com/album.php?aid=4326&id=10000052241061 … d=102223073138439
 Heart Eyes

Аз забърках и опекох един бърз кекс, вечерята и тя е почти готова...остава само децата да оправя и да се катурнат по леглата след някой и друг час. Не, че Криско е буден в момента де, но като си легне за нощният сън ми е мнооого спокойно. Simple Smile

# 646
Здравейте! Имам много да ви пиша. Та почвам по ред на номерата. Не знам докъде ще стигна, че глезличката ми реве.

- И моята помпа нещо се задъхва на моменти, но при мен положението няма да е толкова зле, колкото при Герчо, защото не цедя често. Но смятам да я върна и аз до края на гаранцията, че да мога я продам на старо после (тук има гомям пазар за такива неща).

(междувремено заспа)

- За пишките говорите. Аз не съм в час, ама подобно на приятеля на Адри и аз познавам един мъж с такъв проблем. Даже ми беше за кратко гадже  Confused. Обаче за кратно и не толкова сериозно, та не разбрах, аджеба, той наясно ли е с проблема си или не. След това се ожени и има и дете, ноооо.... не знам.
Аз трябва да се спрявям с малко пипи, което е доста трудна задача. И по този повод да питам мамите с момиченца как почиствате навътре усничките. Моята сладурка има много малко пипи и така си ситиска краката, че много трудно е да стигне човек до вътрешните уснички. А и мен ме е страх да съм по-груба.
Пак в ред на интимните части. Валерия от доста време понякога се изхожда с кръв. Леки точици. Споменавала съм, че я водих на сумати доктори, кой от кой по-некадърни, но накрая се установи, че и е цепнато дупето. От тогава я мия всеки път като ака и я мажа с кремове различни, даже пробвах последно и зехтин и пак си има от време на време кръв. Някой може ли да даде съвет какво да правя? Пипето и е малко, ама и дупето и е малко.

- Нашта одисеч с квартирата продължава. Вчера видяхме много хубав апартамент в центъра, от който се виждат всички забележителности на Дубай, както и най-високата сграда  и пеешите фонтани (можем да си ги фледаме всяка вечер). Обаче е малко малък. Днес гледахме къщи и направо незнаем вече какво да изберем. Май-нещата клонят към апартамент в една от кулите на брега на морето в Дубай Марина. Герчо знае за какво говоря сигурно Simple Smile. Лошото е, че не се отварят всички прозорци, но пък има асансъор с който се слиза на самата крайбрежна алея, коятро е пълна с кафета и ресторанти. По повод на квартирите. Тук тези, които са обявени за даване под наем ги държат отключени и стига да знаеш адреса може направо да отидеш и да гледаш. Ако това е в Българско да са отнесли за нула време и теракота и мивките и дограмата Simple Smile.

- Гледам, че и за болничния престой си говорите. Тук също ни поемат по-голямата част, освен есеса на застраховката, която в моя случай е нещо наистина минимално, като се има предвид бомбастичната сметка, която подписах на изписване - 10 хиляди за мен и 18 хиляди за пиленцето, което се излюпи по-ранко. Говоря в ЛЕВА!

- Адри, аз понякога само плакна, понякога мия ссъс бебешки спун.

Отивам да довършвам помпата и желая сладки сънища на бебчовците  Hug

# 647
Аддри,аз не ги мия с препарат по принцип,но ако са стояли/тоест не са измити веднага/ ги минавам с препарата ми за чинии,които е 100 био.
Адри, аз правя по същия начин... Плакна веднага и пускам в стерилизатора и там стоят докато ми потрябват отново. Мия с веро само когато е престояла кърма в тях, че става един мазен каймак, не е истина
Биберона, да ти е жива и здрава  - много е хубава.

# 648
  • София
Яснооо.  Моят препарат е специален за целта на Съркеър.  Питам не за друго, ами ме мързи хем да мия хем да стерилизирам  Laughing Някой ден сигурно ще умра 'щото ме е домързяло да дишам  ooooh!

Малкият запона да се вкисва много. Сигурно е от ваксината. Успя да се кротне чак след като го сложих с шезлонга да гледа телевизия. Знам, че не е полезно, но е такъв запален телеман, че само това ни спасява при най-тежките случаи.

Някоя от вас ползва ли шишета на Авент? Аз имам 6 (не съм ги купувала всички, просто вървяха като подарък към разни продукти на Авент) и реших да го пробвам днес с тях. Така или иначе е толкова киселм че и цицата не го радва особено, та камо ли шише, но искам да питам дали и някой друг има подобен проблем с тия тъпи шишета... текат отстрани ужасно. От всичките 6 шишета само едно не протече днеска. Та от 50мл след всичките ми одисеи с тях останаха има-няма 10, които да не ми изтекоха по дънките и върху бебето  #Crazy Преди нищо им нямаше,а  сега изобщо не уплътнява ринга с бибата към самото шише и изтича от там на струя. От какво стана това  Rolling Eyes

# 649
Цитат
По повод на квартирите. Тук тези, които са обявени за даване под наем ги държат отключени и стига да знаеш адреса може направо да отидеш и да гледаш. Ако това е в Българско да са отнесли за нула време и теракота и мивките и дограмата .
Незнаеш скъпа колко ти завиждам...никак не благородно.
Момичета писна ми. В Хладилника където живея, на 300 метра от "ПРЕСТИЖНИЯ" квартал Лозенец. (Нашия апартамент даже си се води в Лозенец) редовно ми крадат чистачките на Тойотата. Майната му преживях го. Днес обаче ново двайсе. Няма ми праговете на Омегата. Е думи нямам. Представяте ли си, някой да си направи труда да дойде и да открадне прогнилите прагове на Опел Омега 96 г. И двете коли са умрели от скръб...изобщо не ми се мисли ако има отворен апартамент.... #2gunfire

# 650
Адри аз използвам Авент-така се получава ако не завиеш правилно капачката-на мен няколко пьти ми се случи;а за шишетата препорьките са да се измиват с топла сапунена вода и след това да се стерилизират( само с вода не се премахват остатьците от млякото...)

# 651
  • София
Плами тези футболните мъж ми си ги избра, доста са смахнати ама нека се радва и то ги е избрал за прохождане размер hahaha от нещо като мушама са newsm78

Рони Лилчо , благодаря отново, поръчах маймуната че я имаше налична и утре ще ми я донесат ,дано се зарадва детенцето newsm44

Адри аз чайчето правя в такова шише -имам една камара ,че от училището на списание 9 месеца ми ги подаряваха. Нито едно не тече. Виж дали хубаво издърпваш биберона да излезе от белия ринг и дали завърташ самия ринг хубаво.

# 652
  • София
Тунчо, аз завивах, развивах и пак тече. Егати и тъпите шишета  Close Или аз съм много кьопава... де да знам  Rolling Eyes

# 653
Честит рожден ден на Ники!!!
Ани-Бани много сладък Теодор бе Hug

биберона и твоята  е голяма хубавица
Аз ползвам шишетата на Томи Типи и съм супер доволна изобщо не ми текат PeaceНа 24 часа мия шишето с водата и бибата,която смуче през деня с веро и веднага стерилизирам и това е всеки божи ден!

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 22:21 от -silvana-

# 654
Биберона,голяма е сладурана малката,да ви е жива и здрава  Hug на колко месеца е?
За шишетата и аз ползвам само на Авент и съм много доволна до сега два пъти се е случвало да протича,но грешката е моя защото много бързам не гледам как го затварям,също така  като налея много горещ чая и го затворя се получава този фал.... Grinning
За стерилизирането и аз така само ги плакна, а през няколко дена ги мия със сапунена /веро/вода...ползвам ги само за чай и водичка.
Ронка,браво на теб кога успя и кекс да забъркаш   chef

# 655
Аз имам 2 шишета на Авент ,едното изобщо не те4е,а другото много малко,ползвам само тях.От тези на Томи Типи изобщо не съм доволна,много те4ат.

# 656
merydit  малката Яна е на 2 месеца и 14 дни. Роди се на 15.10
 Искам да се похваля ,че изцяло е на кърма и вече пропуска нощните хранения заспива в 9 и се буди в 6 сутринта.

# 657
Биберона близо съм била значи за месеца и дните Grinning...ние сме само с 6 дни по големи/то го пише тук,ама аз пак да си кажа/, малката също е само на кърма Peace...да видим до кога,надявам се да имам за по дълго време.
Добре момичета смятам да ставам от този комп,че ми писна да стоя пред него..ще гледам някой филм на вас пожелавам приятна и спокойна вечер  Hug

# 658
  • Лавал-Пловдив
Аз имам 1 шише ма Авент ( комплект с помпата ) и ми тече. Мъжа го гледа- трябва много внимателно да се напасне ръба на шишето да влезе между гумичките на биберона за да не тече. Иначе другите са ми стъклени на Евънфло ( местна марка ) ама едното го бутнах от барплота на теракота и го счупих. И аз съм голяма кьопла.
Едира това за праговете много ме разсмя. Разказах го и на мъжа. Тук никой не бара, редовно забравям някоя врата или багажника отключени ( от багажника на вана пак се влиза вътре) , но пък ако ме хванат с незаключена врата или отворен прозорец могат да ме глобят мен за подстрекателство за кражба  Joy Joy hahaha Разни хора, разни закони...

# 659
За шишетата на Авент бях мернала скоро някаква тема, там доста майки се оплакваха, че им текат.Така, че Адри, не  е повредата само в твоя телевизор Simple Smile
Ние тъкмо се връщаме от бар, то било много хубаво да има на кого да оставиш бебето ,сега се възползвам,че няма да е за дълго.
Днес биха ваксината на Ели, само изплака веднъж и после даже се смя на педиатърката. Добре я понесе , темпертура не съм мерила,ама не изглежда да има.
Лека нощ , пожелавам ви спокойни спящи бебета!!!

Общи условия

Активация на акаунт