Биберонка, много е сладичка млката Яна, има страхотни снимчици

Плами, браво на мъж ти...само така!!!
Герчо, радвам се , че са ти взели и ще я оправят помпата

За заспиването- през деня при нас е различно, понякога, когато е по-спокойна си заспива самичка в леглото, играейки си с дъгата. Друг път и трябва да я гушна и така се унесе. Но вечер си я слагам в легълцето и ако мрънка пускам сешоара и така заспива. Но снощи какво ни се случи....не иска да яде в 7, когато и беше времето, ревеше така се къса
Гърчи се, опъва се...рееев. Какво ли не опитах, права да я кърмя, ходейки...каквото се сетих...не става. Накрая отидох в спалнята и пуснах сешоара и малко след това си хапна детето. Какво беше това не знам 
А какъв мирис се носи от кухнята...на топъл хляб...ммммм! Чакам гости и ще го нападнем!

. Но когато не спя при тях съм забелязала, че ме "вика" към 3-4 часа. Значи вечер към 22, после 3 и после чак сутринта, което си е добре според мен, но всичко е относително. Някои нощи само това прави. Баткото сучеше до последно нощем (1ги7мес.), с отбиването учудващо спря да се буди обаче:shock:. Сега понякога става само да пие вода и да пишка, че махнахме и нощния памперс. Абе с други думи не чакам истинско наспиване в скоро време
-акумулатора естествено, капачката на резервоара, която беше с код. Големи идиоти.
.