Звездни компромати - 55 част

• 83 523
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Наскоро видях Глория на живо и смея да твърдя,че изглежда мнооого добре. Peace

# 661

Незнам дали сте обсъждали баба Гло,но все пак какво мислите за нея?

Мисля, че изглежда като добре запазена 45 годишна жена, а всъщност е само на 36 ooooh! ooooh!

Учудих се, че е на 36.
Винаги съм мислила, че Глория е над 45г. Но сигурно е така, защото многото интервенции сякаш измиват възрастта и всички ми изглеждат на еднаква възраст т.е към 45-50г.
Нищо общо с дискретните корекции като тази на Рийз Уидърспун и т.н., които са наистина просто поправка на детайл - нос, устна и т.н., където ефекта от естествената красота ( и младост) си остават.

# 662
Как така Емилия нямала абсолютно никакви корекции по лицето като скоро се приказваше, че била със заешка устна и е търпяла няколко операции, за да се оправи. Спомням си я в началото, а и до днес, действително си движи устата малко по-особено, съвсем възможно е да е имала такъв дефект.

# 663
  • O.A.E./ Пазарджик
На носа на Бойка Дангова бяха нанесени непоправими поражения. Виждала съм я от 30 см. та видях с очите си какво са и направили...
Върха на носа на Емилия е пипан, та каквото щете да ми разправяте. Широк е носът и в основата и явно не се е навила да си троши костта, та там май си е същия, но връхчето му не виси над горната устна, както е било преди.
Някои интервенции са с милиметри, но нямате представа каква разлика във визията дават.

При Кичка разликата е очевадна. След опъване всички отварят едни ей такива Shocked голеееми очи! Joy

очите не са й опъвани, а е махната излишната кожа под веждите  Peace иначе веждите щяха да й са по-горе, ако е опъвана .

# 664
Като говорим за корекции, гледахте ли снощи шоуто на Иван и Андрей? Направи ми впечатление психоложката Ани Владимирова колко се е "коригирала" - устни, нос, бръчки...
преди: http://www.narodnodelo.bg/thumbnails/fa023fbb2d7b70c1c681e2d54714531f.png
след:http://vbox7.com/play:9de289e8

# 665
Като говорим за корекции, гледахте ли снощи шоуто на Иван и Андрей? Направи ми впечатление психоложката Ани Владимирова колко се е "коригирала" - устни, нос, бръчки...

Загрозила се е до безумие Confused

# 666

Най-малкото можеше да поизчака да не е толкова отекла и подпухнала...явно скоро е била интервенцията

# 667
преди: http://www.narodnodelo.bg/thumbnails/fa023fbb2d7b70c1c681e2d54714531f.png
след:http://vbox7.com/play:9de289e8
Да бе, тя беше симпатична жена, а защо си е окипазила така. Състарена е и изглежда доста зле.

# 668
  • Има много детски смях.

Най-малкото можеше да поизчака да не е толкова отекла и подпухнала...явно скоро е била интервенцията

Хич не е скоро!
Многократно е обсъждано "шарановидното" нововъведение върху фейса й.

# 669
  И аз я гредах снощи и с огромно съжаление ще кажа , че определено вече е загубила чара си !

# 670
  • Има много детски смях.
Наскоро видях Глория на живо и смея да твърдя,че изглежда мнооого добре. Peace

Перфектно изглежда.

# 671
Владимирова трябва да се надява, че в ефира вечно ще има брадъри и изкушения, и трябва добре да си пази отношенията с продуцентите им, защото в този й облик не виждам как някой човек ще седне на диванчето да чака да му помогне. Направила е тясна специализация един вид.

# 672
  • София
Не са и от сега корекциите на Владимирова, прекалила е, не изглежда добре.

# 673
Благой и Лияна по празниците в Банско.  Прашките й, ми вадят очите.

След като Благой се върнел от лагер, щели да дадат интервю за Нова тв заедно.

# 674
Пак е с този умопомрачителен тоалет,тази жена не съм я видяла облечена в нещо друго,само странни .................как точно се казва на това не е клин защото е по цялото тяло.А иначе не ми допада външността и

Общи условия

Активация на акаунт