На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 669
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Zdraveite iskam da popitam nqmam prevod vse oshte za avgust mesec vtorata godina ot maochinstvota sam mnogo se bavi tozi mesec a i osigorovkite socialnite ne mi zlizat v noi za 8 mesec  kakvo da naprava mai trqbva da zvanq v rabotata da vidq kakvo stava nali nqmam osigirovki ni6to i da popitam sega seki mesec rabotodatela trqbva da vnqsq info za men v noi toez deklaraciq 1 i cak togava ste poluchavam pari ne e kato parvata taka li  newsm78

# 466
  • Пловдив
Zdraveite iskam da popitam nqmam prevod vse oshte za avgust mesec vtorata godina ot maochinstvota sam mnogo se bavi tozi mesec a i osigorovkite socialnite ne mi zlizat v noi za 8 mesec  kakvo da naprava mai trqbva da zvanq v rabotata da vidq kakvo stava nali nqmam osigirovki ni6to i da popitam sega seki mesec rabotodatela trqbva da vnqsq info za men v noi toez deklaraciq 1 i cak togava ste poluchavam pari ne e kato parvata taka li  newsm78

Това,че не са внесли осигуровките е причината
Трябва първо да ги внесат

# 467
здравейте мили мами и особено ти елфита имам един въпрос и много ще съм благодарна ако някой ми даде отговор.Моята дъщеричка на 16.08 направи една годинкатози месец на 12.09 счетоводителката плати осигуровките и подаде някаква декларация и в ной фирурира подадени док но не какви на 12.09 но не пише нито каква декларация е подала нито кога и ще бъде ли направен превод .За 09 месец ми преведоха само 37 лв от 01 до 05 август и нищо друго.Има ли шанс скоро да ми преведат някакви пари за втората година Embarassed Rolling Eyes

# 468
  • Пловдив
.За 09 месец ми преведоха само 37 лв от 01 до 05 август и нищо друго.

Това ти е част от месец август,е на за септември месец.Ако декларацията е подадена на 12 ти,НОИ имат 15 работни дни,за да ти преведат останалите пари аз август месец.Да речем,че края на септември трябва да имаш превод.Този месец ще имаш най-голямо забавяне.След това няма да е така

# 469
мерси много за инфото наистина много се притеснявах да не ми откажат нещо или незнам там мерси още веднъж  bouquet  bouquet

# 470
bLAGODARQ ZA INFOTO ELFITA ZNACHI KAMO MI PLATAT OSIGIROVKITE ZA 8 MESEC I CAK TOGAVA STE MI PLATQT I MAICINSTVOTO ZA 8 MESEC DNES HODIH DO RABOTATA OSHTE NE BILI HODILI DO NOI UTRE STQLA DA HODI I DA GI PLATI NE6TO STRANO MI SE VIDQ NALI TRQBVA DA SE PLASTAT DA 10 CHISLO OSIGOROVKITE I AZ KOI ZNAE KOGA STE POLUCHA PARI ZA AVGUST SIGURNO CHAK OKTOMVRI MAI UJAS KOKVO MOGA DA NAPRAVQ MAI NISHTO SAMO DA CHAKAM NALI ELFITA newsm78

# 471
  • Пловдив
bLAGODARQ ZA INFOTO ELFITA ZNACHI KAMO MI PLATAT OSIGIROVKITE ZA 8 MESEC I CAK TOGAVA STE MI PLATQT I MAICINSTVOTO ZA 8 MESEC DNES HODIH DO RABOTATA OSHTE NE BILI HODILI DO NOI UTRE STQLA DA HODI I DA GI PLATI NE6TO STRANO MI SE VIDQ NALI TRQBVA DA SE PLASTAT DA 10 CHISLO OSIGOROVKITE I AZ KOI ZNAE KOGA STE POLUCHA PARI ZA AVGUST SIGURNO CHAK OKTOMVRI MAI UJAS KOKVO MOGA DA NAPRAVQ MAI NISHTO SAMO DA CHAKAM NALI ELFITA newsm78

Крайния срок за осигуровките за август е 30 ти септември.
Чакаш да си получиш парите.Нищо не може да направиш.
Може да си извадиш ПИК код от НОИ,за да следиш нещата на сайта на НОИ

# 472
PetetoMАз също като теб все още нямам майчинство за август.
Къде си проверяваш дали са ти внесени усигуровките?

# 473
  • В полите на Пирин планина
PetetoMАз също като теб все още нямам майчинство за август.
Къде си проверяваш дали са ти внесени усигуровките?

С ПИК код в сайта на НОИ или със служебен код в сайта на НАП.

# 474
  • София близо до Витоша
Момичета на 10.09 ми е подадено заявление по чл.50 и 51 за отглеждане на дете до 1 годинка. Кога трябва да се преведе майчинството за месец Август ? /днес сме 28 а още не е преведено

Мерси

# 475
  • София-Младост
Момичета на 10.09 ми е подадено заявление по чл.50 и 51 за отглеждане на дете до 1 годинка. Кога трябва да се преведе майчинството за месец Август ? /днес сме 28 а още не е преведено

Мерси
В рамките на 15 работни дни.

# 476
В сайта на НОИ не е отбелязано,че са платени осигуровките за август.Шефката ми обаче казва че са внесени.Моля ви дайте някакъв телефон на НОИ,за да проверя какво става,че вече #Cussing out

# 477
  • В полите на Пирин планина
В сайта на НОИ не е отбелязано,че са платени осигуровките за август.Шефката ми обаче казва че са внесени.Моля ви дайте някакъв телефон на НОИ,за да проверя какво става,че вече #Cussing out

По-добре напиши мейл: noi@nssi.bg , като е добре да впишеш личните си данни в него - име, ЕГН.

# 478
zdraveite.bix iskala da popitam.osigyrovkite i d1 mogat li da se pysnat na edna i sa6ta data?

# 479
  • София-Младост
zdraveite.bix iskala da popitam.osigyrovkite i d1 mogat li da se pysnat na edna i sa6ta data?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт