Спамо- чат (21-27.12'09)- Ласото си подготви, Дядо Коледа хвани

• 35 630
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 320
А...всичко др,ама безпричинане е.Явно спокойствието не ти понася.Ти от де знаш,че си го дигнала само да та запитам аз,щото...може и да си го свалила още повече.Симптоматиката е сходна.

Хъмм, имах и аз подобни подозрения ма не споделих - да не влияя на пациентката  Thinking

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 00:10 от доц.Кожухаров

# 1 321
А...всичко др,ама безпричинане е.Явно спокойствието не ти понася.Ти от де знаш,че си го дигнала само да та запитам аз,щото...може и да си го свалила още повече.Симптоматиката е сходна.

Хъмм, имах и аз подобни подозрения ма не споделих - да не влиая на пациентката  Thinking
Joy
ПОдигравай са ти.Аз съм един ходещ лекарствен справочник.Ако се ява ей са на некой изпит у медицинския напрао ше ги размажа ти казвам Crazy

# 1 322

щот знам като ми е ептен ниско се "нося" и ме стяга в слепоочието и отгоре кимането,а сега е отзад,на тила Confused

# 1 323
Ам...тилната болка е присъща и за двете състояния.При жените,високото кръвно по-често дава от оная острата ,мигренозна болка у главо.
МА земи си хапарат.
Щом не ти се драйфа,квото и да е,не е много извън нормата.
КО земе да ти се вие свят и да ти се драйфа,вече тря да са измери.

# 1 324
айде поздравче за персоналната ми докторица Crazy

http://www.vbox7.com/play:2ee94252

# 1 325
Ам...тилната болка е присъща и за двете състояния.При жените,високото кръвно по-често дава от оная острата ,мигренозна болка у главо.
МА земи си хапарат.
Щом не ти се драйфа,квото и да е,не е много извън нормата.
КО земе да ти се вие свят и да ти се драйфа,вече тря да са измери.

Само да не е сутрин  ooooh!

# 1 326
Тогаз вече работта е ясна...кой кво е дигал.И апаратът става излишен Joy

# 1 327

Ко та изпра таз вечер на Есилката мъри.Аз го карам на чуждоземен турбофолк Joy
Абе,Бачо,я ми кажи...комп. ми стар горкия,жив да го оплачеш,може ли да му се добави малко рам,щото има...500 ,че и 500 няма ooooh!

# 1 328
Сега трябва да се чувствате неразположени Crossing Arms
Анатемосах ви Twisted Evil

# 1 329
..Хм,да видим Joy
Носа ми тече,едното гърломе боли,до вчера смърках сода и мед..имам хроничен ларингит и бронхит.
Ама...пък няма да откажа,някой да ма разположи Joy
Малко ше ми тече саполя,ама той пък да не е толкоз придирчив Joy

# 1 330

Ко та изпра таз вечер на Есилката мъри.Аз го карам на чуждоземен турбофолк Joy
Абе,Бачо,я ми кажи...комп. ми стар горкия,жив да го оплачеш,може ли да му се добави малко рам,щото има...500 ,че и 500 няма ooooh!

Стига дъното да може да я поеме, ше е от полза - консултирай се с някой местен спец, да погледне в нета характеристиките на дъното и наличната ram и да ти каже точно ква да добавиш.(ако ми кажеш модела на дъното и аз мога да свърша тая работа)

п.п. както няма стари жени, така и компютри стари няма - важно е да ги поддържаш на ниво на което задоволяват желанията и потребностите ти  Naughty

# 1 331

Въх, падна ми...картофчето на земята  Joy

# 1 332
Бачо,азтука си пускам един другар от  Варна да ми го опрая...с тийм вюъра.Той ми каза,нещо ама аз забраих,но много засича,разбери.Имам чувството ,че уиндоуса неможе да си носи.И скайпа и мсн-а.А нема вируси.Той ми го сканира на няквовреме,и едно ми сложи...утилитис нещо си.И то за допълнителен скрийн...ама като му дам пропъртис на май к. 1.61 гигахерца пр и 488 рам.

# 1 333
Валериан с ракия - дали Нуката няма да е на черешата след малко  ooooh! Joy Joy Joy

# 1 334
Валериан с ракия - дали Нуката няма да е на черешата след малко  ooooh! Joy Joy Joy
Joy
Нищо и няма бе,той валериана не прави химия с ракията.

Общи условия

Активация на акаунт