Отговори
# 570
Моля ! Ще те чакам да обикаляме заедно езерото  Hug Hug Hug

Да питам: Утре няма ли да се срещаме?!? - нали за утре беше дружбенската среща  newsm78

Аз ти честитих ама нищо. Отново ти желая много здраве щастие и много ама много любов, защото без нея няма надежда, няма и за какво да се борим. Hug  bouquet
А за срещата и аз това се чудя дали ще я правим дали няма?
newsm78

Danito_d и аз ти желая леко и лесно раждане. Стискам палци да останеш само с хубави спомени от раждането. Hug
А за разходката на бебоците и аз бих се присъединя към вас с klodia   Hug Ако ме искате
  Rolling Eyes  Joy

# 571

Аз ти честитих ама нищо. Отново ти желая много здраве щастие и много ама много любов, защото без нея няма надежда, няма и за какво да се борим. Hug  bouquet
А за срещата и аз това се чудя дали ще я правим дали няма?
newsm78

Danito_d и аз ти желая леко и лесно раждане. Стискам палци да останеш само с хубави спомени от раждането. Hug
А за разходката на бебоците и аз бих се присъединя към вас с klodia   Hug Ако ме искате
  Rolling Eyes  Joy

Благодаря Simple Smile
Искаме те естествено, колкото повече толкова по хубаво  Peace Hug Hug Hug Hug

# 572
# 573

Благодаря  Hug

# 574
klodia Много Благодаря

# 575
Така и не разбрах какво стана със рещичката ни  Rolling Eyes Cry

# 576
 newsm78 - явно нищо

# 577
Петиция за повече места в детките заведения

Около 8000 деца останаха неприети в детски заведения, поради липса на места!
Около 8000 майки НЕ могат да се върнат на работа!
Около 8000 семейства оставени сами да решават проблема!
Затова, ние, родители и граждани от град София, организираме тази петиция и очакваме бързи и навременни мерки за осигуряването на достатъчен брой места в детските ясли и градини и удовлетворяване на молбите за прием на децата ни.

# 578
Петиция за повече места в детките заведения  Peace Готово!!!

# 579
И аз подписах Simple Smile Хич ви няма бе дружбенки, а пък организацията за среща никаква я няма newsm78

# 580

svetlu6ka - Всички се на море, планина, а останалите по градинките  Wink Wink Wink

# 581
Добро утро Дружбенски мами

# 582
Добро да е Simple Smile
Усмихнат и слънчев летен ден... с безкрайни разходки ви пожелавам Simple Smile

# 583
Момичета, добро утро! Влизам да почерпя за остаряването си с една година...тежко, тежко, ама кво да се прави, по-малко годинките няма да станат, поне да има поводи за почерпка. Заповядайте...

# 584
инсп. Гаджет Честит Рожден ден жива и здрава, много щастлива и обичана! newsm59

Аз да се похваля миналия месец станах леля,а вчера станах вуйна.На мъжлето сестра му роди момченце вчера Simple Smile
Моят малчуган стана батко  Laughing
Момичета какво ще кажете за утре една срещичка на езерото да направим?

Общи условия

Активация на акаунт