Кой каквото ще да казва, Пакистан е перлата на Азия !!! - 4-та новогодишна тема

• 42 540
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • по пътеката
привет, с много студ от наше село, такъв сибирски студ ни стегна ,4ак не може да завали, 4е го потуши!
от вторник ве4ер линда  е болна! откритият урок се оказа бомба за някакъв вирус, линда остана без глад дове4ертаи сутринта скрипеше като пробит мех! без темп.,без хрема до в4ера! хрема, кашлица и голям инат да и пръскам капки и спрея с котикостероида, ина4е антибиотика  и сиропите давам без  много омайване!
свеки се завърна за" късмет" на нещастните простосмъртни у дома още в сряда, досега не се е ка4ила да види линда! отделно големи обвинения и търсене под вола теле как така се е разболяла! добре,4е си го мятам зад гърба! ако аз съм виновна как  пък линда от  1 г не се е разболявала от нищо сериозно,освен заушка ,но без ваксина  няма как да я подмине! как трябвало да не се  къпе с косата,ако е студено ,как полото не се носи ,4е ако сложиш пижама без поло яка веднага се  разболява 4овек! направо бисери събирах! понесох си конското както стоик! Mr. Green
лю, абе вие какви премеждия с таксиджии,бре? 4ак до полицията да сте стигнали! много се радвам за син4ето ти,4е е грижовен, моят син беше такъв към сестра си ! още го 4увам в родилния дом,как на  2.5 г се обяснява със сестрата пред вратата на отделението, 4е 4ака си сестри4ката и да не внимава да не му донесе брат4е, ще го върне! много ми е помагал като малък, на  3 г ходеше да пазари близо до нас, връщаше горд рестото, завито в хартийката  от лелята, винаги с нещо сладко в добавка! сега  се замислих, как на 6 г ,линда не бих я пуснала извън портата  без да съм наблизо , много стрес и параноя съм събрала явно!

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 12:45 от marsy

# 481
абе хора за кви студове говорите всички, при нас стига до 23 градуса през деня, не сме далеч от тунис, и там ли е свило....тук само надвечер става кофти като задуха вятър

за премеждието с таксито няма да се впускам в подробности защото не ща да си го припомням пак, ми според мен беше пиян, но полицията отказа да му вземе проба, въпреки че настояхме, щеше да отпраши с багажа ни и икра, която още беше вътре със седалката, мъжа ми го хвана да го спре, оня се нахвърли, баткото пък като чу данданията се разплака и мъжа ми го взе да го успокои, а шофьора го дръпна от ръцете му и го събори на земята...просто не ми се говори защото и двете ми деца бяха на път да пострадат, добре че беше малкия дявол както се вика....

новата квартира е хубава, с две спални, едната мъничка, но пак ни е тясно, мъжа ми е на принципа всяка свободна повърхност да бъде заета от негови вещи, направо няма кое къде да сложа пак...

рени как си прекзървате с любимия

панда, тоя изпит и аз съм го държала, бях научила книжката наизуст и сега нищо не помня

# 482
Аз днеска водих малката на лекар,и познайте - антибиотик 7  дена  Confused то лекарите не знаят да предписват нищо друго...Появи и се хрема и кашлица,чак се дави....Сигурно истина като бяхме на базара,уж я бях облекла хубаво....в понеделник има и имунизация и като ми вдигне и температура та  става "мамата си трака" реве през 5 мин.  Tired
Делте
Тук в Пешавар всичко живо носи децата на ръце,ква е тая практика незнам  Shocked Как не се уморяват тия хора бе....нито колички,нито кенгура,нито столчета за кола...аз с мойта че е манечка ме заболяха ръцете,пък за другите незнам..
Тоя твоя крак не се ли оправи вече...ама то като е навехнат както казваш се възстановява по бавно.И да внимаваш на тренировките да не се натоварваш много.
На терасата имаме в единия ъгъл гнездо на оси и сега като са се развихрили - леле мале,не мога да си събера праните дрехи,накацали отгоре...ужас  Crazy По принцип са кротки и си седят на мястото,но днекса направо са се разбеснели,все едно някой ги е бил  ooooh!
Браво на вас Лю вие поне успяхте бързо да намерите квартира  Hug
А това за таксиметровия шофьор,няма какво да коментирам...безобразие  #2gunfire
Лек ден от мен за сега,по  късно може пак да намина.

# 483
  • по пътеката
боже, добре ,4е сте живи и здрави! направо ми призля като си представих бебето и оня идиот  да отпрашва! ей, аз не знам дали нямаше да  му ско4а на тоя да го бия !защото децата касае ли .... и перде може да  ми падне!така, както е било ,изобщо не е било малко като преживяване!ти по испанско беше, наистина ,ако е така не  е далеко, но тука при едно прекрасно зимно слънце днес, и ве4е 13.00 си е  8градуса ,които се усещат като 4! през нощта е просто много гадно навън!снои, мъж ми вика да  му хвърля клю4а да си влезе и като отворих прозореца ,е все едно за  2 минути цялата  дневна топлина на климатика избяга!  Sick #Crazy
мактуб, ако е нещо сериозно ,знам ли може и да трябва! особено,ако има темп !

# 484
  • Varna
ЛЮ,
виниги си ми звучала бойно, как не си му отпрала на оня таксиджия един, незнам. Той си е за бой, ама за бой, да го хванеш и тако по женски със чантата по главата bash Ама и полицията да не му вземе проба при тая ситуацияяяя newsm78Май нашите момчета по добри бе.
За лап топа ти, да ти кажа моят синковец това му е работата да бачка със такива машинки. На сумалъка и хора помага да си купят нещо много добро и на сметка а той се у канала като купува. За 3 години 3 лап топа смени, добре, че има и компютър, че да не си прекъсва работата, че без компютър е за никъде.  Голям късметлия е  Joy Хайде новия лап топ със здраве да го палзвате и да няма повече издънки, че то много нерви,много нЯщУУУ еййййй!!! А там защо са ни са се поскарали, ти май знаеш май, нали smile3503 Ама ние сме разбрани момичета и не правим, скандали. А темата няма да я оставим да заглъхне Лю. И аз като Марина, преди да дойдат повечето момичета съм си писала сама, за да не отива темата на втора страница. Нищо, че само съм ви фен. Ама пък съм истински smile3521
МАКТУБЧЕ Hug
Да не е хванала нещо вирусно АнждетУ бе newsm78 Много бързо я е хванало за това предполагам това. Не вярвам да не си я облякла както трябва.
А моя крак не е навяхнат а имам набит пръст- големия пръст на десния крак.  Ама от там освен, че е болката, много е лошо за целия крак. Товари се неправилно. Иначе тренировките ги изкарах страхотно вчера. Две избичих и внимавах да не натоварвам пръста. Но трябва, че голямо обездвижване сестро, а и душата ми реве за движение.  За малката ако беше тука щях да ти кажа и чай от лайка, ама за там незнам дали имате. Много помагаше лайката на синът ми при такива болести. Какви сиропчета ти дават за кашлицата там?
МАРСЕЛИНКОВА Hug
Линда какво пипна бе Душе? А това, че е изкарала заушка, много добре, има си имунитет. По добре да я изкара като малка. Така си създават имунитет децата. За момченцата знаеш, че е лошо. Брат ми я изкара също. Аз бях втори клас, той във детската градина. И двамата като два хамстера със превръзки през гърлата и завързани горе на главата Joy Но не му навреди, имат си потомство, че и на него прилича, добричкооо, синеоко, винаги усмихнато.

# 485
Делте
Абе не вярвам да е нещо вирусно,щото около нас никой не е болен...изстина си девойката и това си е...през ноща хич не спа добре милата,събуждаше се на 10 - 15 мин.  Tired и тая кашлица я тормози...За  сиропа,ами изписали са и един с вкус на мед,ама каква миризма има  Sick охооох
И тя реве на всяки прием на лекарствата,хич не обича и капките за нос...и като стане време да и ги давам то си е направо борба...
Хубаво си казала за лайката,ама аз тук билките не им знам имената,пък и то почти никой не съм видяла да използва...който се разболее и айде хоп на лекарствата  newsm78
Гледам за лаптопите сте се хванали...абе готини са ама ако си някъде на път..за вкъщи ми се виждат малко слабички,така да кажа...не ми ли е голямия тежък комп  с буфер и колонки,някак си не ми е уютно  Rolling Eyes
Айде аз отивам долу да ям,да видим свекито кво е сготвила  Laughing

# 486
  • Varna
МАКТУБЧЕ Hug
Как е АнджетУ, днеска? Като ми каза за кашлицата и се сетих за моето момченце като беше малко. Имаше една адска кашлица и то само вечер. Буквално посиняваше от кашляне и не можеше да изхрачи храчката. А то бебе как да стане. И лекарите казват, че са му чисти гърдичките. А това продължи доста, доста продължително. Умирах от страх когато идваше вечерта. И една вечер като почна пак да се дави това дете и успях да му бръкна във устата и изкарах гадното нещо от гърлото му. Било е излязло по навънка и успях преди да го глътнал да го хвана. На никой не го пожелавам това нещо. Два месеца и повече продължи а лекарите не знаеха какво му е. Как да накараш бебе да се изхрачи, незнам newsm78 Лекарствата които му даваха не му помагаха. Помня едно розово сиропче беше. Но накрая една приятелка медицинска сестра ми даде акъл да ида и да купя Бромхексин. Със това по нататъка съм го лекувала. Добре, че беше и здраво дете. А и той не обичаше капки във нослето. То кой ли обича де....
Надявам се малката да е по добре и да нямаш моите проблеми които имах аз тогава. Като го гледах как посинява съм виела от мъка и болка, че не мога да помогна и, че лекарите нищо не правеха за детенце.  И това все вечер стваше. През денят нямаше кашлица.

# 487
Добро утро дами   newsm51

Първо да ви пожелая весел празник- кой който си избере и който иска да празнува. Ние ще си празнуваме и двата празника. И за да съчетая пожеланието за  двата празника в едно, ви пожелавам  на всички вас винаги да сте пияни от любов.  Two Hearts
Специално пожелание за Мактуб - честита годишнина Мактубче. Да имате още мнооого щастливи годишнини и скоро, ама много скоро да се гушнете и тримката   love001
Аз ви оставям за сега после ще ви навестя пак. Ще тичкам да правя специална тортичка за днес докато не се е събудил малкия ми помощник  Laughing 
усмихнато утро  Hug

# 488

Айде аз понеже съм много ВЛЮБЕНА  Two Hearts txtloves Two Hearts  Честит празник!

МамаМаги благодаря за пожеланията   bouquet
Делте  Днеска е по добре Анджи,благодаря   Hug

Ние днеска клахме агне за малката,така че направихме и нейната акика.
Сега ви оставям да празнувате  1dating

# 489
Мактуб-хайде да е жива и здрава малката принцеса и още много агнета да заколите за акика,инша'Алла!

Лю-полицията не си върши работата при вас май Confused И нещо беше споменала за квартира,в която разрешават деца,ми там за някакви екзотични домашни любимци ли имат децата?! #2gunfire

Четох във вестника,че двойка от Карачи са арестувани заради убийство на 4 месечното им бебе-убийството е част от магичен ритуал-искали да забогатеят и трябвало на наръгат бебето с нож  Rolling Eyes Планували и жертването на втората си дъщеричка-на 3 годинки..
Шантав народ  Close

в Пакистан може ли да се разчита на полицията?

# 490
много  вино и любов  bouquet txtloves

# 491
добро утро,

охо,, раздвижване се наблюдава тази сутрин в темата, дано да имаме и включване отвъд океана до довечера....

Лили, тук полицията имала доста големи правомощия, каквото си решат това, особено срещу чужденци...гадничко се отнасят като спрат за проверки чужденци, освен ако разбира се не им размахат американски или британски паспорт, тогава се свиват, гледах как самодоволно спират един чернокож, а той като изкара американското 'р' и паспорт и как си подвиха опашките. в днешно време стойността на човека се определя от паспорта. За пакистанската полиция, ми доколкото знам доста е корумпирана, като цяло е най-добре нищо кофти да не ти се случва на територията на пакистан, иначе няма кой да ти помогне...

относно апартамента, не че буквално е забранено за деца, но трудничко се съгласяват собствениците...щели да разрушат апартамента, да плачат, да пречат на съседите...

Лили, каква е тази пакистанска лекторка дето и се носи славата навсякъде, но мен явно ме е подминала, дай някакъв линк, или име поне, да си потърся инфо

Мактуб, и аз обичам да си имам тежка машинка, друго нещо си е солиден комп.Тези лаптопи само ги сменяме, и всвеки път се започва със даунлоадване и активиране на това и онова, писна ми вече.поне вече си свалих кирилицата

тумхари, прослушах, химна, приятен е, но аз го предпочитам с текста. Ето го тук, плюс има снимки на разни пакистански красоти.

http://www.youtube.com/watch?v=0jESOLXCgac

хайде до скоро, че дългичко стана

# 492
Момичета,привет на всички пакитки.
Лю,напълни ми се душата като гледах видеото с крикета,благодаря ти.Как е малката Икра,а баткото?
Мактуб,честита годишнина,дано скоро да се съберете,как е малката по-добре ли е?
Рени,успя ли да се пребориш с документите след виза Д ?
Марина,как са децата?
Делта,къде се губиш?
Моцарт,Панда,какво ново при вас?
Поздрави на всички момичета.

# 493
  • Varna
ЕЛИОНОРИЧ Hug
Тука съм брЯЯЯ, ама чак сИгаааа Joy От сутринта съм на крак и чак сега седнах. Много празници,много нящУ. После почерпка на едно страхотно местенце. След това по разходки и малко покупки. И сИга цъфнах щастлива и доволна тукааааа Joy Ти как си, де се изгуби?
МАКТУБЧЕ Hug
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА С ПОЖЕЛАНИЕ ДА НЕ УГАСВА ПЛАМЪЧЕТО НА ЛЮБОВТА ВИ!!! newsm10

На всички вас момичета пожелавам много, много любов .  Любовта ви да е винаги жива!!!

# 494
Делте , Елинорич  Hug
Оффф малката продължава да си буха,днеска вече 4 ден и давам антибиотик а не виждам кой знае каква разлика  Tired Кфо е тва нещо незнам....

За полицията в Пк , ами аз не съм си имала работа с тях,но това което чувам,а и Лю също е споменала,че са доста корумпирани...така че не може много да се разчита на тях...Без връзки работите не стават...

Вчера мъжа ми ми каза малееейййй в Белгия голем снеговалеж,голямо чудо...цял ден вика вали и не спира   cold   тука при нас пък през ноща загърме и затреще и се изспипа един проливен дъжд  Wear Umbrella
Я си признайте сега кой го е страх от гръмотевици?
Аз на село най им се кефя,така силно думкат и удрят в полето и небето яко светка  buria А пък като задуха и силен вятър,та дърветата се увиват чак до земята...

Абе колкото и да се напъвах не разбрах нищо от тоя химн,само Пакистан разбрах и тва е  Blush

Къде си Марина ,ти винаги пишеш в темата ? И Шахзади къде? Ами другите?

Общи условия

Активация на акаунт