Последен напън вече е настал.. до нашия февруарски бебевал...(35)

• 23 592
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
здравейте на всички! ако ми разрешите бих искала да се запиша във вашата темичка за февруарчета  Grinning
надявам се нямате нищо против - вече съм 34г.с. и термина ми е определен за 12.02..принципно лекарите залагат на момиченце ама ня бяха много сигурни..то няма значение де, важното е да е живо и здраво..
ако има мами от Пловдив които искат да си пишем, много ще се радвам..
лек ден на всички!  Hug

# 391
Дидчето добре дошла и леко доизкарване на бременността! Hug

# 392
  • Бургас
Добро утро ! /или май вече е Добър ден /

Мемо,честити ти покупки , а каква е количката ? Изглежда много добре !
Честито на всички именници !

Дидчето 85 добре дошла ! Моя термин също е 12-ти февруари Wink Спокойна бременност !
Още малко остана на всички !
Как сте вие покрай празниците? Аз нещо хич нямам апетит ,от време на време ми се гади.... Много странно  newsm78

Пухче  Hug
Сънита,стискам палци всичко да е наред !  Peace
Хубава неделя  Hug

# 393
  • София
Здравейте!  Hug

Честит Стефановден! Честити именни дни, годишнини и всякакви други поводи! Много здраве и късмет на всички!

Добре дошла на did4eto_85  Hug

Мемо, страхотна количка Peace

Дано вече да са ви отминали пристъпите на контракции.  Praynig И аз получавам някакви стягания/разтягания, но положението е овладяно. Единствено мога да се оплача от болки в кръста и опашната кост, благодарение на които заемам всякакви странни пози (предимно на една кълка)  bowuu. Абе да си имам проблемите, дето се вика.  Flutter

За срещата утре в 19ч. да взема да се запиша тук, че в другата тема няма активност май  Thinking

1.Слънчо
2.Рали (и Емо)
3.mama_widow & tatko_widow
4.Шаманката (без мъже, стигат ми в къщи)
5.Мемо
6.Yoo-hoo

И аз съм без мъже. Peace

# 394
здравейте!честит имен ден на silvery и на всички,които празнуват днес,добре дошла на новата мама и леко и безаварийно доизкарване на бременеенето Hugза утре вечер последно в колко часа и къде ще е срещата?

# 395
  • София
Здравейте на всички... Hug Hug Hug

Първо да честитя Коледата и на всички, които са имали поводи тия дни за празнуване...  bouquet  bouquet  bouquet

За днес - Честит Стефановден на именяците!   bouquet   bouquet   bouquet

Гледам са ви подпукали контракциите сериозно...момичета, дръжте се още малко... Stop
Аз да чукна на дърво(чук-чук), на тоя етап нямам такива... Praynig...затова пък ме боли адски кръста, краката...абе цялото тяло... Tired...ама му се види края... Whistling

Добре дошла на новото майче...   bouquet

Приятна и уютна неделя ви пожелавам...  Hug
Аааа, и приятно изкарване на срещата утре...  Wink

# 396
  • София

Hug   

# 397
Алю..... [b]мацките, направих резервация за утре /28.12.2009г./ в 19ч. в "Мистър Пица" на ул."Неофит Рилски" [/b] [/color] че в "Уго" не мовело да се събере такава голяма маса #2gunfire #Cussing out След малко ще почна и ЛС да изпращам на всички записали се в тази и темата в "Календар"

# 398
Привет на всички Hug Hug
Стефи,
Честит Имен Ден! Здраве, любов и много щастие!
Слънчо,
Ако не съм много закъсняла, моля, пишете ме и мен Praynig
1.Слънчо
2.Рали (и Емо)
3.mama_widow & tatko_widow
4.Шаманката (без мъже, стигат ми в къщи)
5.Мемо
6.Yoo-hoo
7. Velv ( плюс мъжкото тяло ) Simple Smile
Сега излизам на лов за обяд, че вчера цял ден социален живот Crazy И едни случки - Бриджит Джоунс  пасти да яде пред мен Twisted Evil Twisted Evil!
Хайде, до после и чудесен ден на всички Hug Hug

# 399
Честита коледа! Аз вчера писах ли не писах ли не мога да се сетя ама здраве да е.
Честит имен ден и на именниците  bouquet
Аз вече почнах да броя дните , а нищо не съм стегнала и забравих да си купя прах за пране за бебето  ooooh!, Много гадна работа това да не работят магазините Close Направих си един списък какво трябва да се купува и установих че трябва да посетя 4 разлини магазина в три края на Виена  ooooh!
 Хаиде стига съм се оплаквала  Crazy Да ви пожелая и весело изкарване на новата година пък догодина всички на отчет в пълен състав да няма издали фронта  Naughty

# 400
Честита Коледа на всички и с 1 голямо пожелание - здрави и хубави бебчета! Hug
SUNNYTA, миличка, дръж се и дано всичко е наред!
Завиждам за софийската срещичка, в настроение съм за нещо такова. Чакаме снимки и да разкажете после! Wink

# 401
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!
 PraynigБъдете много обичани и нека Бог ви дари с най-хубавите бебчета!!!
Аз точно на Бъдни вечер се разболях! Една хрема ме хвана, главата не спряда ме боли цяла нощ и болки в ставите и навсякъде по костите! Не съм спала 2 вечера. Но вече се оправям и дишам по-свободно. Бебчето ми си расте и не престава да ме ритка. Всички трябва да издържим до края, така че никакво предаване по-рано!!! Naughty

# 402
  • някъде тук
Здравейте Hug Hug

Вчера гледах комплектите за изписване и нещо се чудя дрешките не са ли много малки пише за 0 месеца ,на мен ми се струват малки newsm78 newsm78  вие какво ще кажете дали стават или да си взема оделно и какъв размер   да са?

# 403
  • България/Германия
Весела Коледа и честито на всички именници, рожденици и празнуващи.   bouquet

На мамите с контракции и разни проблеми - кураж и да не се дават!Аз си прекарах празниците почти само в леглото с надеждата да си бъдем 2 в 1 поне до 36-а седмица. Контракции почти не чувствам, но дано пустата шийка да не се скъсява повече. Утре съм на преглед и ще разбера как е положението. Praynig Добре, че мъжът ми е две седмици в отпуска, че ще си умра от скука.  

# 404
  • София
Здравейте, мацки!
Сънита, направо не ми се мисли какво ти е! Дано устискаш до 36 г.с..  Hug Hug Hug
Добре дошла на новата мама!

Днес се ссдобих с к-т за изписване. Качих снимка.
Бела, малки са дрешките, да. Поне на Вис Виталис нулата ставаше на сина ми само за две седмици и после му омаля. Шапката пък си му беше малка още от раждането.  Laughing Сега като гледам пак същата работа ще е.
Купих и две шишета на Авент, едно боди и едни ританки.
За повивалника да споделя инфо - най-евтини са в Метро - на Бертони 25 лв. Във Вис Виталис бяха на Чиполино по 33 лв. най-евтините. Не сме купили засега, защото не ни хареса никой десен.
А, купихме и два пакета памперси на Памперс.  Grinning

За срещата утре - аз отпадам, защото мъжа ми ще пътува.  Sad

Приятна вечер от мен, отивам да готвя! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт