Последен напън вече е настал.. до нашия февруарски бебевал...(35)

• 23 592
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МИЛИ БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ

Пожелавам на всички от сурце МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ ПРЕЗ 2010 - И НЕ ЗАБРАВЩЙТЕ ДА МЕЧТАЕТЕ НА ЕДРО ,ТАКА ШАНСА ДА ВИ СЕ СЛУЧАТ НЕЩАТА Е МНОГО ПО-ГОЛЯМ Hug Hug Hug

Честита годишнина на МЯУ 1dating
Честит Рожден Ден на МАЛВИНА  party023

За срещата ме пишете и мен,само незнам  в колко часа? Но предполагам ,че като се уточни мястото ще сме наясно и с него ,така че ще следя с интерес вс публикации  Party

Целувки и лека празнична вечер от мен  Hug

# 376
Здравейте момичета! Честита Коледа на всички! Пожелавам ви много щастие, здраве и по малко грижи! И по един страхотен подарък след Нова година!
Аз ви изпуснах две теми. Бях в болница 8 дена, но ме пуснаха за празниците. Не знам кога пак ще ме приберат. Моя лека е в чужбина до 5 януари и меко казано съм много приснена. Каза, че секциото ще е най късно 20 януари. Кръвното ми започна да се вдига много високо. Аз само се надявам да устискам до 36 седмица, поне дробчетатат да са добре развити вече. Сега ходя на записи на тонове през ден в Майчин дом,. За сега са добре, нотова кръвно само подскача. Стискайте пшалци да устискам до завръщането на моя лекар поне.
Приятно изкарване на останалата част от празниците.
Малко съм се подтиснала и едва ли ще пиша скоро, но ще се постарая да изчета пропуснатато, че много ми е домъчняло за вас. Hug Hug Hug

# 377
Софийски мамчета, за срещата предлагам "Уго" или "Мистър Пица" на "Неофит Рилски" в центъра са; да е еднакно не/удобно на всички ни newsm78

ЗА съм и за двете! Ехооо, другите какво ще кажетееее?  Grinning Ако не, избираме еднолично, обявяваме час за понеделник и така. Само ако може поне да се преброим горе долу, за да запазим маса.

1.Слънчо
2.Рали (и Емо)

П.П. Ако някой прочете това изобщо  Joy

аз също съм в кюпа,ще бъда с половинката Simple Smile

1.Слънчо
2.Рали (и Емо)
3.mama_widow & tatko_widow  Joy

# 378
Честита Коледа на всички! Здраве, любов, щастие и много късмет.

За понеделник 28.12 ли уговаряте среща? И по кое време. Аз сутринта съм на лекар за болничния и после трябва да го нося в работата. Та ако часа на срещата се впише между другите ми ангажименти може и аз да се включа.

# 379
Весела Коледа дами, много любов, приятни изненади и щастливи емоции през следващата година  Hug

Записвам се за срещата:
1.Слънчо
2.Рали (и Емо)
3.mama_widow & tatko_widow
4.Шаманката (без мъже, стигат ми в къщи)

Само изберете заведение, в което да има салон за непушачи, че нещо никак не издържам на дим вече. А и със смели и държеливи келнери, че като видят един куп барбаронки, ще изпаднат в шаш и паника  Joy

# 380
SUNNYTA ,стискам палци да изчакаш поне 36-та седмица,а пък ако може повече още по-добпе.

# 381
За понеделник 28.12 ли уговаряте среща? И по кое време. Аз сутринта съм на лекар за болничния и после трябва да го нося в работата. Та ако часа на срещата се впише между другите ми ангажименти може и аз да се включа.

Съни, за вечерна среща се уговаряме......към 19ч., мисля аз newsm78

Рали, добра идея да се преброим Peace Към списъка ще добавя и тези мами, които са писали и в др. тема

# 382
  • Най-зеленият остров
Добро утро
Днес е Стефанов ден. Ако има празнуващи - честитооо   bouquet   bouquet   bouquet
Много любов и щастливи моменти ви желая.
На майките с контракции и проблеми да устискаме новата година и тогава.

# 383
Момичета, малко със закъснение, весели празници! И честито на патерица на всички, които имаха рожденни дни, именни дни и годишнини! И много много още-по-хубави Коледи!

Много ми се иска да дойда на срещичката, но за съжаление още съм на работа..пък и на жк трябва да ходя вечерта. Да си изкарате супер и да си направите снимки, най-накрая Simple Smile

Сънита стискам палци много!

# 384
  • offshore & overseas
Имаме (поне) едно Стефи, предполагам, че празнува!! Честит празник, silvery!! Да си здрава и късметлийка (то какво друго му трябва на човек)!!

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 23:37 от Мяуче

# 385
Честит имен ден, Стефи!!! Здраве, късмет и благополучие да ти носи името! Весел празник!

За срещата - и аз си мислех за 19ч, а мястото освен да е Уго. Ще искаме маса за непушачи, салон отделен не мисля, че има.

# 386
Честит имен ден на Силвъри и на всички останали които празнуват днес!Много здраве,щастие и късмет!  bouquet

# 387
Честит имен ден silvery,бъди жива и здрава и през февруари да гушкаш най-пухкавото бебче smile3525

# 388
Здравейте майчета Simple Smile

Да поздравя Малвина и Мяуче, както и Ла вида Лока на патеричка по повод техните празници - нека щастието и благоденствието не напускат дома ви и усмивката да не слиза от лицата ви  Hug Hug Hug

Честито и на Стефитата и Стефановците, да са живи и здрави и те, както и всички ние и да устискаме поне до 36 г.с., че да ни е мирна главата  newsm51 smile3525

За срещата - пиша се и аз, за къде сте без мерудията  newsm47 newsm47 newsm47

1.Слънчо
2.Рали (и Емо)
3.mama_widow & tatko_widow
4.Шаманката (без мъже, стигат ми в къщи)
5.Мемо

Ааа, да се похваля и от резултата от предколедния ни бебешки пазар Simple Smile

Купихме си комплект за изписване, някои дрешки + бельо, комплект стерилизатор за микровеле + 3 шишета, биберони и други щуротии на Tommee Tippee (или както им вика съпруга - Томи и Пипи smile3532 )
Взехме си и количката - те тази:

До скив Simple Smile

# 389
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО МОМИЧЕТА  Hug

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ Simple Smile

Не съм влизала отдавна, на практика не спя нощем (дъщеря ми се буди по няколко пъти) и през деня съм толкова скапана, че нямам настроение за писане , а и не ми се ще да мрънкам и да се оплаквам през най-хубавия месец от годината  Mr. Green

Имам доста за четене, така че до скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт