Последен напън вече е настал.. до нашия февруарски бебевал...(35)

• 23 592
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Четита Коледа момичета!

На вички ви желая най-вече здраве и щастие.Бъдете усмихнати и весели през цялата година.

Малвина, четит рожден ден!
Желая ти другия месец да си гушнеш най-желания подарък   bouquet

mama_widow, удръж още малко мила поле ти даваме зелен светофар  Wink

Момичета аз от вчера нещо се разболявам да му се невиди. Носа ми тече, гърлото ме боли жестоко, абе......... ooooh!, но пък за сметка на това прекарахме страхотно празника.Дядо Коледа дойде да раздаде подаръците на Ванеса и тя беше безкрайно щастлива. Пя му песни, рецитира му стихотворения.......цяла програма  Party

Оставям ви и отивам да полягвам, че ми е кофти.

Поздрави и целувки на всички от мен  Hug  bouquet

# 361
Честит рожден ден на Малвинка,много здраве и късмет, а на мама уидоу-дръж се не остана... Praynig
Приятно мързелуване на всички... Grinning

# 362
  • Бургас
Честит рожден ден Малвинаnewsm18 newsm67

Честит празник и на Мяуче ! Много любов!   loveuuu

# 363
  • София
Здравейте, мацки!
Малвинче, честит рожден ден!   bouquet
Мяу, честита ви годишнина!

Ние не можем с мъжа ми да се разберем кога имаме годишнина от началото на връзката ни, разминаваме се с има-няма 3 месеца.  Laughing Аз си празнувам в деня, в който реших, че ще се омъжвам за него, а това беше деня, в който го видях. Той твърди, че първите ни "по-така" отношения са началото на нашата връзка.  Laughing Crazy

Днес една от майките от нашата група беше организирала Коледно парти с Дядо Коледа в едно близко заведение. Много хубаво си прекарахме, детето много се радва на подаръка - мечтания камион.  Laughing Повечето дечица на неговата възраст получиха книжки, ама нашия, както се досещате - бащичко....  Laughing Mr. Green

Сетих се още нещо  Laughing - четири момиченца налетяха едновременно да целуват и прегръщат сина ми, щяха да го задушат от любов.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Изтръпна майчиното ми сърце.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 12:38 от Ника

# 364
  • София
Анджи, виждам, че четеш, как сте?

# 365
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Пожелавам на всички много здраве, щастие и семеен уют! Нека с появата на малките бебоци се сбъднат мечтите ни!
На всички рожденици и именници: Да са мнооого щастливи и усмихнати - имате двоен празник!

Ника, извинявай мила, но разказа ти направо ме разплака от смях. Споделих го с мъжа ми и той се търкаля да се хили  Joy. На теб ти пожелавам страхотното ти чувство за хумор никога да не те напуска и все така да намираш веселата страна на всичко, което се случва   love001!
Мяуче  Hug, пази се много, остави го таткото да се погрижи малко за Халята. Виждам аз, че ме подканяте от време на време да се отчитам, ама пусто докато не ви изчета до край не се разписвам.
На всички новодошли майчета пожелавам леко раждане (то вече не остана  Wink)!
За мен какво да кажа ........ корема ми расте отчайващо бързо, боли ме цялото тяло, вече не мога да спя по корем и това много ме тормози, контракции от онези болезнените също си имам, вдигам кръвно и си пия илачите, но приемам тези неща за нормални и се успокоявам, че скоро всичко това ще приключи.
Искам да благодаря специално на Мии за помощта, която ми оказа при подготовка на документите за ТЕЛК  newsm51!
Пожелавам на всички весели празници, изпълнени с положителни емоции и много смях!

# 366
Малвина, Честит Рожден Ден   bouquet

Мяуче, честита ти годишнина и на теб   bouquet

Така като гледам - не съм била единствената с контракции тия дни. Аз имах постоянна болка ниско долу, от време на време - по-силна, ама си търпя. Днес съм си добре. Кофтито е, че краката ми така отичат, че вече май няма дори чорапи, които да не ми стягат  Blush В понеделник като ходя за тонове ще питам доктора...

Иначе днес при нас се задаава една дългоочаквана среща - моите родители и родителите на любимия.  bowuu
Честно казано, не знам какво да очаквам. Малко ми е притеснено. Трябваше и брат ми и семейството му да дойдат, но той се прави на сърдит, така че сигурно ще пропуснат. Да стискате палци всичко да мине наред!  Praynig

# 367
Хайде да видите какво се казва купон и сватба в Дагестан  newsm47
http://www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=E9FD9FE0B570194B9B0B0ECD4B7E8EE7

# 368
Малвинче,честит рожден ден,много красиво,здраво и пухкаво бебче през февруари  bouquet
Мяуче и на теб честит празник  bouquetМного дълъг съвместен живот и много любов

# 369
Мяу, честито! Да живеете в хармония, да сте много здрави и пълни с ентусиазъм за нови и стари начинания! Любовта не споменавам, но тя се подразбира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Малвина, честит рожден ден! Здрава, щастлива, обичана и късметлийка да си!  Hug

Ние сме си вкъщи вече. По-късно ще се включа пак  Wink.

# 370
Привет и от мен, честит рожден ден  Малвина, пожелавам ти само положителни преживявания до края на бременноста, а и след това.Мяу,честикта ви годишнина, още най- малко 10 по толкова да сте заедно.
Момичета, някой пие ли хапчета за кръвно, че аз пия ама нещо не ми се отразяват много, а на листовката им пък пише да не се приемат с хапчета за хемоглобин, а пък аз пия тотхема.

# 371
Честита Коледа, момичета!

Нека Бог пази всички нас, семействата и любимите ни хора!

Честито и на всички, които имат друг повод за празнуване.   bouquet

# 372
Честита Коледа и от мен с малко закъснение!!!
Да са честити и поводите на всички които празнуват!
Мяу и ние с милия на 25.12 правим 7 години от както се загаджихме Heart Eyes!

# 373
Софийски мамчета, за срещата предлагам "Уго" или "Мистър Пица" на "Неофит Рилски" в центъра са; да е еднакно не/удобно на всички ни newsm78

# 374
Софийски мамчета, за срещата предлагам "Уго" или "Мистър Пица" на "Неофит Рилски" в центъра са; да е еднакно не/удобно на всички ни newsm78

ЗА съм и за двете! Ехооо, другите какво ще кажетееее?  Grinning Ако не, избираме еднолично, обявяваме час за понеделник и така. Само ако може поне да се преброим горе долу, за да запазим маса.

1.Слънчо
2.Рали (и Емо)

П.П. Ако някой прочете това изобщо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт