Ноемврийчета 2005 - 29та коледно-първомартенска-първоюнска тема

• 64 787
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
маик, да си жива и здрава и все такава!  bouquet

срещнахме се с тити, съпруга и и прекрасните младежи. готини всички!

аз си направих профил във фейсбук (т.н. сурат тефтер Laughing), плс аднете ме.

За избор дрехи - Мина съм я обучила сама да си подбира дрехите по цвят, материя и форма. За 1 година избиране сутрин дрехи за ДГ се научи и я оставям сама да се облича.
Галка се облича сама, но безвкусно засега. Мн. самостоятелна. Мие си сама дупето след ходене по г. нужда Shocked. Не, е аз я карам. Тия дни се подстрига. Гледам валма руси къдри и си викам: "някое барби пак даде фира!". Но, уви, Галкини били!
Водих ги да рисуват в Националната Худ. Галерия, но сега няма занимания. Сега ги водя в Джимборий-то в нашия мол на занимания с много екшън и чат-пат английски.

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 21:15 от кукла

# 406
  • София
Добрутро!

Маик, здраве, щастие и късмет! И скъпи подаръци  Mr. Green
Аз да ви покажа къде пращам Боян лятото, много им е хубаво на децата и екипът от хората, които ги занимават е прекрасен http://www.asport-bg.com/lqtna_sportna_zanimalnq.html. Вчера имаха плуване, а Боян го е страх от спортните басейни. Но баткото е успял да го вкара с една дъска за плуване и да го понаучи, поне е преодолял страха. И наистина ходят на скално катерене и на кану, цял ден са из планините. Няма студ, няма пек.
Отиввам на тръстиката, че другия петък излизам в отпуска за две седмици (йей).

# 407
майче    bouquet

по отношение на обличането съм абсолютна мамичка - аз избирам дрехите, никой няма желание да го прави, евентуално Деян отбелязва че нещо си отивало с друго/само ако са в еднакъв цвят/. Винаги пита какво да си облече.
но не  е спрял да хленчи, да мрънка и много лесно се разревава, особено ако Ясен го дразни, или заради техен спор ги накажа и двамата.

# 408
  • Пловдив
Майче, да си здрава, щастлива и винаги така позитивна  bouquet

Аз пък си мислех, че само росен се разревава от навид дребни за мен неща, което най - малко не подхожда на възрастта му Thinking, което се случва и в момента, заради това, че не може да отреже нещо и скимти, че ножицата била тъпа Confused

# 409
Здравейте.
Майче, да си жива и здрава.
Късно влизам, но Кити пак е гнойна ангина. От октомври до сега 4. Всяка настинка става гнойна ангина. В четвъртък паднаха температурите, тя била гола и боса на вън в градината и в петък става с 38,9. мъчих с хомеопатия един ден, но в събота вече имаше гной. И пак сме на АБ. А сега казвайте какво да правя.
И тя е същата. Реве и хленчи за дребни неща, за неща, които не зависят нито от мен, нито от нея, все спорим - какво да облече, какво да обуе, какво да вземе и т.н. Олгарита все едно описваш Кити. Аз тази година за РД съм решила да искам на всички пари и да и купя една дървена къща и толкова. От ноември до Коледа събира 15-20 подаръка и после не ги поглежда. Не виждам смисъл май.
Днес майка и татко я взеха на Павликени. Живот и здраве на 17,07 заминават на Узана за 10 дена. Дано смяната на климата да промени нещата с тези гнойни ангини.

# 410
  • Gabrowo->Sofia
Бубе, преди две години Ваньо изкара две гнони ангини за месец. След това личната му предписа курс на лечение с Тонзилотрен. Ако добре помня по 1 табл. три пъти дневно за мноооооооооого време... месец ли ги пи, повече ли... не помня. Ако искаш говори с на Кити лекартата дали е подходящо и при вас. Ей тук има листовка на пациента http://www.medicine.bg/public/listovka/6415s.pdf

# 411
Диди, мерси. Тя Кити го пие редовно като зачерви гърло. Дори и сега с ангината пак и давам да смуче. Е, този път забравих. Ама по принцип първо с това почвам. Но ще питам пак.

# 412
  • Gabrowo->Sofia
Анелето днес празнува. Да е жива и здрава!

# 413
  • Пловдив
Благодаря! Семейното тържество приключи преди час:))

# 414
нищо, имаме още час да ти честитим   bouquet благополучие ти пожелавам на всички фронтове!

# 415
а, някъде съм бляла; да си здрава и честита!

# 416
  • Пловдив
 Hug

# 417
дне сбило юлиановден, казва календарът. и юлиана на сиси да е здрава и честита  bowuu

за нас - аз се разработих след 3 седмици тишина; тъкмо започнах да скучая, и хоп - раздвижване; това е добре;
децата са здрави и подвижни; петра всеки ден се връща с някоя нова синина или рана по тялото си - последното беше преди 2 дни - на главата си има отпечатък от хилка от федербал - челото й е на мънички ранички-тип килийки; по коленете, краката и къде ли ни пък е насинена; камен е от каучук обаче - непрекъснато пада и няма никакви видими следи от това; интересното е, че дори когато паднат, не реват. стават, изтупват се и продължават; камен по някога казва едно 'УФ' и после пак затърчава на някъде;
новите им умения не са много - камен брои до 10, петра събира и изважда долу-горе добре до 10, понаписва правилно думичките, а от вчера ме сюрпризира, че вече може да вързва джувки: преди 2-3 седмици й показах как се прави, тя не успя, ядоса се и затоврихме темата; явно се е е тревожила от неумението си и вчера с особена празничност ми показа, че сама се е вързала (беше с рокля с панделка, която се вързва отпред) - явно цял ден е тренирала на двора в ДГ, докато успее  Heart Eyes
друго к'во? имахме един Ро'ман от франция на гости, но си тръгна - той и без това беше незабележим; освен че изпи половин бутилка ракия, май с друго няма да го запомня; другата седмица ще посрещнем общо 5ма австрийци (по различно време) - с удоволствие чакам тези срещи - совен че си бъбрим на английски, което ме подмладява, някак се зареждам;
и да споделя 2 варианта за забавления - преди 3 седмции имаше двойка датчани у нас - подариха на петра игачка, която не знам как се казва, но се състои от стотици цветни мини топченца, които се подреждат на дъскичка, напръскват се с вода, и след това картинката/мозайката остава залепнала като плоска играчка - петра супер се кефи на това. разбрах, че такива имало и в БГ, така че ще се купува;
- другото забавление, което мога да препоръчам, е патиланци - бяхме там на РД и децата много се кефика; друг е въпросът, че климатизацията ужасно им куца, но какво значение има, че родителят се поти и пъшка, щом детето е щастливо  Peace
и понеже междувременно си изпих кафето, се хващам за работа; лек и спорен;

# 418
Честит празник на Аналето със закъснение.  bouquet
Честит имен ден на кака Юлиана Hug

Ники пък не желае да говори с нас по телефоа, но редовно праща послания, че много слушала, много помагала и всичко хубаво в много, което се оказва и истина. Вече нямам търпение да си я взема.

# 419
анале, честито помъдряване на патерици! Много да те обичат двете ти момчета!  Hug

Дааа, днес Юлиана има имен ден и й изпълнявам всякакви желания, правихме бонбони от овесени ядки, пълнозърнести солети и карамелова торта.. чувствайте се почерпени!  Hug Вчера пък Влади имаше имен ден, мислех си как след време може би ще празнуват заедно до след 00 ч. Simple Smile

маик, чудесно си се сетила, благодаря! Hug Подаръкът, който описваш и ние сме имали няколко, но след като се наредят сенцата се притискат с гореща ютия. Последното беше рамка за снимка, много красива стана, с отделни цветенца, облачета.. Харесват и й комплектите за "шиене".
Често си правим солено тесто, изработваме различни фигурки, бижута, печем и после мацаме с бои.. Занимаваме се и с домашен пластелин, рецептата е от Крокотак, от там правим успешна сапунена вода за балон, пробвахме и гигантски тебешири.. Скачаме заедно на ластик (нашарихме го и него), дама, показвам и ръбче и други игри от моето детство, Не се сърди човече, Микадо играем, с дядо си - шах. Учи се да кара ролери и много й харесва..
В момента сме в Казанлък и ходим на Аквапарка с минералната вода, голямо забавление е за децата, Юлиана плува добре, но определено има нужда от професионални уроци и сама вече прояви желание, есента ще я запиша в София.

Влади вече е на годинка, голям човек, обожавам го! Кръстихме го в Пазарджик в къщата на открито, пристигна с купела любимия ни отец, получи се много приятен празник. Обстоятелствата подбудиха тази идея, не помня дали съм споделяла преди, но дядо му Влади претърпя падане с параплана - счупен таз, операции и пр. вече е добре, става с патерци, но това беше причината да направим кръщенето по този начин, искахме да присъства и много го зарадвахме.
Много съм доволна от ЕБХ, отдавна сме по памучни гащички, стиска си, през нощта е сух, остава само да започне да си казва, но засега не е от приказливите. Кърмим се на воля и този път не се притеснявам за килограмите, защото почти си върнах формата с режима Системата минус 60, много съм доволна и продължавам, основното е, че не ям нищо след 18 ч.

След престоя тук ще отидем на планина малко на вилата, септември ще си дойдем в София, много ще е хубаво да си направим една срещичка!! Че тук почти не влизаме, във Фейсбук аз лично съм нередовна и го недолюбвам като цяло но воайорствам понякога.
тити, вие до кога сте тук?

Исках още да пиша, но трябва да ставам.. Гушки на всички! Hug

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 19:59 от Сиси ♥♥

Общи условия

Активация на акаунт