Отговори
# 270
  • София
 Party на Билянка и Марти! Да растат здрави и усмихнати!  Hug Heart Eyes    Party Party Party
Таняр, Рила, честит празник!    bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на големите рожденици!  Grinning
Честито зъбче на Симонка!
Стаси, как сте днес?
Вили, ако има секрет от нослето, за да не се дави толкова е добре да спи под лек наклон.
Гери, успех и от мен!  Praynig Hug  

# 271
vily_st, моята бебка веднъж й беше адски запушено нослето (избиха 4 зъбчета наведнъж  Crazy ). Нощем я слагахме на възглавница от нашите в полу-седнало положение, за да може да диша. Иначе по няколко пъти на ден чистехме нослето с това: http://www.marimer.com/en/mouche-bebe.html . Мноооого съм доволна и горещо го препоръчвам  Peace

slancetoo, честито зъбче на Симона  Grinning
kikoikris, ще прояде всичко малкия сладур  Simple Smile

# 272
По-добре сме вече Simple Smile ,температурата спадна, но да видим до вечерта дали няма пак да вдигне. Продължава да не яде. През нощта беше неспокойна. Дано до Нова година се оправи, че не ми се ще да я посреща болна Sad Има и разстройство милата, ако чиста водица.

Вили_ст, дано и вие се оправите скоро! Hug

# 273
  • София
 Честит първи рожден ден на Биба и на Марти!!!
 Да са здрави и весели деца!!! Много смях, игри и усмивки на този ден и праз цялата година!!!

# 274
Честит първи рожден ден на Билянка и Марти!!!
Много здраве, усмивки, слънчево и безгрижно детство им желая а на родителите много щастливи мигове заедно с тяхните слънчица, да им носят гордост, да топлят сърцата им и вдъхновяват дните им!

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 11:17 от dobro_nastroenie

# 275
  • Костинброд
Честит първи рожден ден на Биба и Марти.Желая ви най-щастливото и безгрижно детство.Бъдете усмихнати и радвайте своите родители.Весел празник на близките на рожденниците.[

Честито зъбче на Симона.
Гери- fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed-стискам ги всичките.
Хубав ден от мен.size]

# 276
Честит първи рожден ден на малките слънца Биляна и Марти!
Да растат живи и здрави, големи късметлии за радост на мама и татко!

kikoikris, аз не мога да оставя малкия без надзор. Той за секунда не се спира и така пълзя с него. Може да изкара десетина минути в кошарата за игра и това е. Играчките ужасно бързо му омръзват, не може да седи и кротко да се занимава.

Но моят голям проблем е липсата на какъвто и да е интерес към храната. Не го насилвам, но вече се отчайвам. Например като му дам коричка хляб, той си я побутва с най-отвратената физиономия на света, дори не иска да я опита. А иначе всяк'ви простотии хапе... И е един мамин хърбавелко - едва 8 кг докарахме на 9 месеца...

За партито, страхотно е било, за съжаление ние пропуснахме тоз път.

Днес ще има дълги разходки  newsm68, лек ден!

# 277
  • Варна
Честит рожден ден на Билянка и Марти! Безгрижно и незабравимо детство на малките сладури, хиляди безценни мигове на грижовните им майки и татковци!

Честито и на всички, празнували през изминалите дни - Добро настроение, месечинки, именици, зъбльовци Simple Smile

Гери, стискам с всичка сила, мила!  Шу, и за вас  Hug 

Браво за партито на софийските мами. Жалко, че Нагаина не успя и дано Дарко се оправи бързо. Много ми се идваше и на мен, а и партито беше на 2 крачки от дома на свекърите ми. Зеленко, не мога да повярвам, че тоя голям дундьо Калин е злояд, да не ни будалкаш нещо? Wink Grinning

# 278
Geri, shu Hug Praynig

A za marti i bilqnka newsm59 newsm38 happy bd

# 279
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БИБА И МАРТИ !!!!!

Да растат здрави и щастливи деца  Hug  Hug   Hug
Слънце честито ви второ зъбче  Grinning

# 280
Честит Рожден Ден на Биба и Марти!!!  newsm59  bigdance2
Поздравления на гордите мами, весел празник, много усмивки и подаръци  newsm38

# 281
  • Стара Загора
Ние сме имали и трето зъбче днес - но няма кой да го види. Добре, че беше леля й та го откри. Днес с един удар сме на два заека.  Wink
Стаси Ч. Р. Д и на твоя баща  Hug

# 282
 Ние пак сме с температура, няма оправия #Cussing out Ако и утре не мине не знам какво ще правя. Спадне малко от панадола и компресите и след някоко часа пак я вдига.

# 283
Здравейте момичета.
Слънце честити ви зъбчета, да са белички и здравички.
Гери стискам палци и се моля всичко да е наред със Симонка.

Партито ви е било страхотно Heart Eyes искам и ааааз. smile3514

Мерси момичета за стиснатите палци.

Момичета браво за хубавите мерки, ние не на една а на две сигурно ще сме толкова Crazy
Точно вчера си говорих с една приятелка, та май малко я обидих. Аз като купувам за Яна нещо размера и е 3-6 месеца, от 6-9 и е бая голямо и като и казах че тез англичанчета въз едрички, тя вика "Ама аз и купувам за една годинка и са и тамън Tired". Много не удобно ми стана че на всичкото отгоре нейната щерка е на 7 месеца Blush

Ох още щях да пиша, но не мога да си събера акъла, ако вземе да дойде пак ще понапиша нещо. То на мен малко акъл ми трябва ама на време, а не да се сещам все като приключа да пиша Crazy

# 284
Честити зъбчета на Симонка! Grinning
Гери,  Hug
Софийските мами и бебоци пак яко парти сте си изкарали.... Crossing Arms Laughing
Уфф, аз днес ходих да плащам сметки и навсякъде беше лудница. ooooh! Купих сурвакница на Радо. Wink
"Аватар" е адския филм просто, нямаше такова изживяване снощи!Щом и мъжа ми го хареса, а пък не искаше първоначално да го гледа.А главния герой е ммммм.... Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт