Стаси доколкото знам това е Рузеола. Моите деца не са я карали, но знам че е супер безобидно и отминава за 2-3 дни и почти всички бебета я изкарват. Изобщо не се притеснявай.
Да, и аз така четох. Между другото съм почти 99 %, че е това, не знам къде се е заразила обаче. Някой знае ли дали е много заразно, защото Кали общува с една моя приятелка, която е бременна и ужасно се притесних да не би да сме я заразили.
Лошото е, че моята лекарта май не е чувала за такава шарка и ми разправя, че било обрив от температурата или от лекарствата. КАто дойде по-късно ще видим. Детето вече няма температура, само обривът остана.
Цветке, много сте хубави на снимките! И аз вече пуснах във фейсбук!
Сега се връщам от преглед - педи твърди, че е обрив от температурата, а не шарка. Каза, че след като аз я кърмя, тя получава антитела от кърмата и няма как да е шарка. Като се позамислих, може и да е права. До 2 дни дано изчезне обривът.

И браво на малкия мъж, че се е възползвал пълноценно от престоя си там.

За втория- дай боже, дасй боже- че имам вече нещо предвид.
Обаче имахме две щури каки, които трябваше да бъдат следени какви ги вършат, та тя се беше заела. Не трепна от никакви фойерверки, само се кокореше като невиждала такова чудо

, на таткото учение и ваканция, на Боян нова къща, за Яна не взех.
На Ники му се падна Парата.