Отговори
# 405

Стаси доколкото знам това е Рузеола. Моите деца не са я карали, но знам че е супер безобидно и отминава за 2-3 дни и почти всички бебета я изкарват. Изобщо не се притеснявай.

Да, и аз така четох. Между другото съм почти 99 %, че е това, не знам къде се е заразила обаче. Някой знае ли дали е  много заразно, защото Кали общува с една моя приятелка, която е бременна и ужасно се притесних да не би да сме я заразили.
Лошото е, че моята лекарта май не е чувала за такава шарка и ми разправя, че било обрив от температурата или от лекарствата. КАто дойде по-късно ще видим. Детето вече няма температура, само обривът остана.

Цветке, много сте хубави на снимките! И аз вече пуснах във фейсбук!

Сега се връщам от преглед - педи твърди, че е обрив от температурата, а не шарка. Каза, че след като аз я кърмя, тя получава антитела от кърмата и няма как да е шарка. Като се позамислих, може и да е права. До 2 дни дано изчезне обривът.

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 12:11 от stasi8510

# 406
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЕЗБРОЙ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ!!!

Slancetoo, на мен ми се падна: Приятелството "Ще имаш приятели нови за теб на всичко готови" ! Много хубав късмет  Heart Eyes

# 407
  • София
От баницата на slancetoo ми се падна Веселба/Много поводи за веселба през годината/.  Party
Вчера от моята – Забравил за всякакъв стрес, ще редуваш (с)екс със (с)екс  Mr. Green
 Joy Joy Joy

# 408
Добро утро  Mr. Green

Аз станах преди малко, защото след лягането в 3ч., ставах още няколко пъти да подондуркам Мира, че мрънкаше. Та днес сутринта ги оставих да се оправят с баща й  Whistling

Слънце, на мен от твята баница ми се падна нй-подходящия подарък в момента - Да ям каквото искам и нищо да не ми се лепи  Mr. Green
Иначе от снощната баница ми се падна бебето, но си разменихме късмените с една друга мама, дето иска второ, пък тя ми даде нейния  Laughing

Мънки, браво за смелостта да го заведете малкия в тази търапана  Grinning И браво на малкия мъж, че се е възползвал пълноценно от престоя си там.

Цвети, много сте хубави. И на мен ми направи впечатление как хубаво сте подредили масата  Grinning Мен за НГ не м е толкова мерак да редя трапези. Аз се отчитам за Бъдни вечер.

Стаси, оправяйте се бързо  Hug

И накрая да ви почерпя, че днес имам имен ден  Grinning

Честито и на всички други именници!

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 12:25 от veselina_s_p

# 409
  • София
Хайде за много години и от нас! Само здраве и щастие на всички, другото се купува  babydust7
Ние изкарахме скромно тримата, а самата Нова година май проспахме (поне аз и Калин  Whistling ).
Късмет от баницата на Слънцето: Любов!

ЕДИТ: Мале, мале, и аз проспах имениците  Embarassed Хайде да са живи и здрави и зло да ги забрави!!!!

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 12:38 от зелено човече

# 410
Лелееее съвсем забравих  Embarassed
Честито на именниците! Много късмет да ви носи името   bouquet

Ето почерпка, че моя баща също има имен ден:

# 411
Веси, да ти е живо и здраво името, да ти много късмет!!!
Моят късмет е ПАРИ. Парите са средство , а не цел.
А снощи имах 2 късмета, че такива големи парчета нарязах- да не би да останем без късмет. Детски плач до зори и Екскурзия в чужбина bye За втория- дай боже, дасй боже- че имам вече нещо предвид.
На Мария- здравето, на мъжа- учение и къща.

# 412
 Честито на именниците! С гордост да си носите имената!  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 13:15 от stasi8510

# 413
Честита Нова Година и от мен.Много хубави емоции през новата2010 година.И най-вече много зраве.Честито навсички който празнуват днес.А по този повод да почерпя и аз.Имам имен ден.

Наздраве на всички!!!!!!!!!

# 414
  • Варна
Честита Нова 2010 година!

И аз пожелавам повече разум, интересни и полезни дискусии тук, за да ни е приятно на всички да сме заедно, макар и виртуално!
На всички - мами, татковци, дечица и близки пожелавам много здраве, късмет, любов и кураж за новите предизвикателства, сбъднати мечти и приятни изненади  Hug

Ния снощи ме срази - спа от 19 до 20.30, когато я заведохме на гости (малко позакъсняхме, но не можахме да пропуснем страхотното време навън) и като кукна ....... до 2 сутринта отказа да заспи, накрая си тръгнахме, защото много ни дожаля. Щеше и още да изкара, милото, но така си търкаше очите Simple Smile Обаче имахме две щури каки, които трябваше да бъдат следени какви ги вършат, та тя се беше заела. Не трепна от никакви фойерверки, само се кокореше като невиждала такова чудо  Mr. Green 

Сега си отспива и май ще излезем по-късно. Жалко, явно днес няма да успеем хубаво да се насладим на слънцето.

Честито на всички именици! Да си носите гордо имената и те вас Simple Smile

А, падна ми се като на Веси - каквото хапна, да не ми се лепи, ха-ха. Ха, дано! Аз не ям и се лепи, ама пък току виж се обърнали нещата  Mr. Green

Пък моите сладки и баница пожънаха голям успех снощи, надууууув!  Embarassed Wink  bowuu

# 415
  • София
 Честита Нова година!!!

Нека тя ни донесе още повече щастие, любов и положителни емоции!!!
 Честит имен ден на Веселина и на всички останали именници!!! Да сте живи и здрави и много щастливи!!!

Ние прекарахме чудесно на светатроишкото парти TadaSmile Влади спа до 24ч. почти, беше се събудил да суче и още не се беше унесъл, та го събудиха светлините отвън, така се случи, че много близо до прозореца някой хвърляше фойерверки, но тъкмо взе участие в празника, а като се прибрахме спа 5ч., та така и мама и тати поспаха Grinning Аз да похваля домакините Иван,Таня и Биби - която ни порещаше, пък после, изпълнила воите функции се отнесе в страната на сънищата.. ииии не на последно място, вкусната капама, която бяха спретнали Wink
 На мен ми се паднаха парите Mr. Green

# 416
Здравейте момичета. Аз пожелах ама пак да кажа. Желая най вече здраве на всички, късмета да е неотлъчно с вас и щастието да прелива от сърцата Hug
И нашия караконджул изкара до два часа. Беше атракцията на купона. Много и харесаха новите хора и с голямо удоволствие си общуваше със всички. Даже я оставях за цигара време на някоя от мамите.Аз и да ви се похваля, за сефте карах колата на отиване и на връщане от партито. Похвалиха ме Laughing, не успях да я кача на бордюра, ама много гадно да сменяш скорости с лявата ръка и само си търсих огледалата Crazy
Яна на партито беше с рокля,но понеже сме много подредени всички не мога да намеря кабела да кача снимки. #Cussing out
Боян е с цицина на главата от партито ама той си е виновен. Crossing Arms

От баницата на слънцето ми се падна : Програма 2010; 12 месеца щастие,  52 седмици радост, 365 дни успехи, 8760 часа добро здраве, 525600 минути късмет. Страхотен късмет. От вчера на мен - принцеса за един ден newsm78, на таткото учение и ваканция, на Боян нова къща, за Яна не взех.
 Ох много неща щях да пиша ама...

Стаси оправяйте се бързо, и всички болнички да се оправят.

И понеже не мога да се сетя какво друго беше.

Честито на именниците днес.

И моя мъж е именник та да почерпя по случая.

# 417
И на мен се падна, че нищо няма да ми се лепи - да ям колкото душа искам  Mr. Green
мале да беше вярно само  Crazy Crazy Crazy

Ние досега бяхме на гости на именяците, и борис заспа на връщане в колата - ми то зор да не заспи у наште, да не изспусне нещо, голяма клюкарка се очертава  Laughing
Благодаря ви за трапезата - аз много обичам да редя. Винаги като имаме повод, а и без - обичам да ми е наредено. По юютно е някак си  Laughing

# 418
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Да бъде успешна за всички ни  Hug
Честит имен ден и на всички именници   bouquet
Слънце, от баницата ти ми се падна Весела ваканция.
Стаси, дано бързо мине обрива на Кали.
Мария беше вчера без температура, но сутринта в 4ч отново гореше. Яд ме е, че времето е толкова хубаво, а ние си стоим вкъщи, но заради вятъра не смея да я изведа. Снощи заспа в 11.20 и пукотевиците хич не ги отрази.

# 419
Честита нова година - Много здраве и късмет през следващите 365 дни.
Честит имен ден на именниците - Да си носят името със здраве.

Ние си бяхме в нас - Никола си заспа без проблем в 21 ч., но когато започнаха да гърмят в 00,00ч. се събуди но след 15 мин пак се отнесе, и си стана като обикновено в 7,30.  

От баницата на Слънцето ми се падна - Кариера, а от моята - Работа... А аз мислех да си стоя в нас тази година  ooooh! На Ники му се падна Парата.

Бързо оздравяване на всички болни.

Общи условия

Активация на акаунт