Започвам да правя новата тема - ако някоя мама има намерения да я пуска да ми каже да не я правя аз!!!!
На мен ми е ясно,че не съм цвете за мирисане(то пък кой ли е всъщност) но както писах и преди-по тази линия съм по предвидима,пиша що-годе редовно,не се появявам изневиделица с някакво опониращо мнение..
Така че мисля да не коментирам повече.
За сега е спокойна,като заспа след обяд та си пропусмна АБ и се наложи да я будя.Дано си поспи тази нощ в кошарата,че се изнерви доста в болницата.
Пък и май беше в Брюксел ако се не лъжа.
Честити ви ходещи крачета asturiana! Нищо че са на една дата с Ади,ама е факт-има още време докато ви стигнем! 

Ние сме си вкъщи, адаптираме се след големия престой, малкият се оправи, тук пак го настинах май, но отново оправяме сополите. Живо и здраво да е майчето, което ми даде идеята за меда в носа, след като не можеше пак да ползваме капките, се престраших така и съм много доволна от резултата, дори по-бързо минаха. Прекалено много неща за коментиране има, за да успея да споделя всичко, което мислех да пиша. Само на Гери ще отговоря, че последно е писала - аз не бих давала, твърде е вероятно повече да навредиш, отколкото да помогнеш за нещо, което си е по-скоро генетично заложено.

И Никол е проходила - като гледах клипчето направо се просълзих - толкова са големи вече

. След малко ще кача малко снимки, че ни забравихте физиономиката - ето ни 

, толкова ли си приличаме това майките, навярно да
! 

- точно, кратко и ясно
Съгласна съм с всяка дума.За яслите, за кърменето и т.н. Но пък всеки си взима решенията и си носи последствията от това. Важното е обаче да сме запознати с фактите, а виждам, че повечето май не са...
Само да направя едно уточнение - аз съм твърдо против яслите, но съм ЗА детските градини.Но пак поради причините, написани от СЗА, да не се повтарям.Никол я дадохме на градина на 3,5г., максимално късно.А хич не бяхме цъфнали и вързали, даже сме имали много по-малко пари от сега, как сме се оправяли не знам.Взимах 125 лв. майчинство.
Преди беше по-различно нещо
Слагам и дрешка с качулка и така обикаляме.