Отговори
# 645
Нинчето спирала на  L'Oréal или MAX FACTOR, фон дьо тен на  L'Oréal или Yves Rocher.

# 646
Нещо ми се получиха два поста, ...незнам какво направих,  всичко от изброеното е изпробвано и съм много доволна! Wink

# 647
  • София
Танче, не питах аз за очичките  Hug

Явно си ви мисля нещо - за хубаво ще е, да знаеш, пък ви гледах и снимките  Hug

Тони и аз си помилсих, че може да ви е зъбче. Ама много се радвам, че Райчето е прояла - дано да е трайно. А ти не се паникьосвай покрай приготовленията. Аз имам чудесни спомени и емоции свързани с Белгия - май не съм споделяла, включително и тамошно гадже... ама това е друга тема... Та знам, че е трудно да се реши какво да не се взима... но и да забравите нещо, сигурна съм че няма да е фатално. Важното е да пътувате спокойно, да пристигнете живи и здрави и всичко ще се нареди... затова си пазете нервите... Hug

Jivotinche  Peace Дано скоро се похвалим с "бебешка кожичка" Ние на всичкото отгоре от скоро си имаме и сухо петънце - някой беше писал, че и при тях има. Аз се съмнявам, че е лишейче, но в понеделник сме на ДК та ще разпитам и за това... Все да има нещо за тревога... А за закуската при нас - имаме ранно мляко 230 мл. в 6 или  7 ч. (понякога в 5 или в 4  Crazy) и после закуска - попара 140 гр. към 9-10 ч. Нямаме  твърда 4 часова пауза, но си го хапва... Вчера обаче си прескочихме едното ядене (не дадох обедното пюре)...

Одеве пропуснах да попитам и аз, а отдавна се каня : Бибата много често заспива по лице, ама буквално и то на колене.... със свити към тялото крачета - не знам дали става ясна позата... Направо ме изумява... аз й ги опъвам надолу, но тя пак си ги свива... нещо като ембрионалната поза, но по лице... Та се чудя какво ли може да е това??? Има ли и други бебоци, които да спят така??? Иначе си спи и по гръб, блажено разперила ръчички или на една страна, гушнала зайчето... Но тази поза ме тревожи...

ТаняТ - все забравям да споделя каква радост носи твоя аватар на нашата Билянка... В началото не го осъзнавах, но напоследък направо я пробвам - като се появи твой пост, докато чета форума и тя е в мен изведнъж скача и "започва да говори на котенцето" Много е сладка... та с радост те четем вкъщи  Hug

Рила  Hug радвам се, че пак намираш време да пишеш тук... абе друго си е като ти порастне детето  Laughing

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 23:19 от TaniaR

# 648
Здравейте момичета. Аз не можех да вляза във форума тия дни, даваше ми грешка и отдалечен сървър newsm78, и не съм чела почти нищо.
Слънце видях тоалета на Симонка, страхотен е.
И мерси че сподели за Боби Цанков, че го познавах лично, а както не чета напоследък български новини нямаше да разбера.

Иначе при нас пак е весело, опитваме се да си намерим къща, даже много харесахме една, много уютна, обзаведена, със страхотен двор и миялна машина обаче много стара баня и без абсорбатор над печката. Също така и без смесител в банята. Все я бяхме взели, но аз реших да искам още един оглед и да ми отговорят отново на въпросите които ги бяхме питали. Дойде една овца, държа се много нагло, оказа се на всичките ни въпроси (като предишната ни каза че почти всичко може) е отрицателен и се оказа че ни искат безумен депозит. То аз за тоя депозит и кола ще си купя. Та се отказахме за сега. така се бях ядосала, един час пеша ходихме с децата, и двамата мрънкаха, замръзнахме и накрая тая беше ужасна. А си ми беше харесала къщата. Едно от нещата които първоначално ни казаха е че ще има нова пералня, а се оказа че не само няма да има нова ами си има стара която обаче се ползва от гаража. Не че ми е такъв проблем ама за тия пари дето им искат, егати отношението Crossing Arms

Яна е станала неудържима и тя само дъвче нещо. Сега като тръгна баткото на училище се надявам да си почина, че аз по тия празници вместо да напълнея, отслабнах с 3 кила #Crazy

Отивам сега да гладя че мъжо няма ризи за утре, пък утре (ако заведа баткото на училище, че тук е кучи студ, и зверска поледица, и никой не чисти) ще се опитам да прочета каквото съм пропуснала. Hug

# 649
За спиралите и аз мога да препоръчам горещо Лореал  Peace Аз нямам кой знае какви мигли и само с техните спирали грима ми стои както искам  Flutter

Шуши, и аз си мисля, че още не им отбира въобще главата от тези образователни играчки  Laughing Та за това реших да ги отложа с година някъде.

ТаняР, Маги ми спеше така от раждането си  Laughing И аз много й се чудех как може да спи така. Дори количката се обръщаше по корем и си свиваше краката и си вирваше дупето. Беше голяма атракция на минувачите  Laughing Няма нищо страшно от "това"  Laughing Сама спря да заема тази поза към 1,5-2 годинки  Peace

Животинче, за закуската никой не може да ти каже как ще иска да яде твоят мъж  Laughing И аз, като я въвеждах се чудех как да я давам, но след няколко дни проби и уцелих  Peace Ние си заместихме директно сутрешното кърмене със закуска. След това давам направо обяд. Някои бебоци имат едно мляко много рано сутрин преди закуската. Зависи вие как сте  Simple Smile

# 650
Тони, по-скоро от кашкавалчето сигурно е било леко редичко. Ако е по-мазничко може коремчето да не се справи от първия път перфектно. Радвай се, че Рая похапва!

Рила, ама то уж кашкавала запичал... ама аз и друг път съм и давала по малко от моята филия, но днес изяде почти една среда на малка филийка хляб... но пък след това-второто изхождане- не е акала пак, та може и да е от него...знам ли?...

Танче, тъкмо щях да пиша, че Рая понякога се обръща и спи по коремче, ама не се сеща да си обърне лицето настрана, та все я наблюдавам...иначе обича като се гушне у мен да си свие крачетата в корема ми - пак такава поза - ама е настрани, не е точно по лице.

Шу, как така не чисти, бе човек...не ме шашкай сега и ти... #Crazy
Много лошо това с къщата, ама там всичките обзаведени ли ги предлагат?!?! У белгийско няма такива екстри - мебелите се купуват от наемателите... само кухнята е обзаведена, та първоначално ще сме на хотел...

# 651
Ей, много съм активна днес.
Танче, Мария от около Коледа почна да заспива така забила нос със задника нагоре.
Нинче, и аз препоръчвам Лораел и Макс фактор. За коледа се сдобих с L'OREAL true match minerals пудра е, но покрива доста плътно като ФДТ и съм много доволна и спирала на МФ.

# 652
Момичета, обезсолявате ли сиренето в попарата? Досега не съм пробвала да и давам попара...

Спирала: на Ив Сен Лоран или Есте Лодер. Бях много разочарована от две три марки напоследък, но тези са гаранция-Франция!  Peace ФДТ не съм ползвала.

За нощното кърмене: има начин да се откаже, но или трябва да сте непоколебими или на ръба на оцеляването като мен. След 8 месеца тормоз с нощните събуждания през час-два, попрочетох няколко автора и реших, че трябва да направя нещо, защото бях парцал и много изнервена също без никой освен мъжа ми наоколо да ми помогне. Та изпробвах метода с оставянето да плаче. Тук не можех заради съседите, но при едно идване в България го направих. Беше ми ясно, че се будеше от навик, а не от глад. Първата нощ се събуди 2 пъти, оставих я да плаче и след 10-на минути си заспа и двата пъти. На следващата нощ същото се повтори. На третата нощ се събуди само в 4ч., проплака и заспа и няколко нощи след това все се будеше точно в 4ч, проплакваше и заспиваше. В един момент и това спря, от около месец и нещо си спи по цяла нощ. На кърма е, АМ не вкусва под никаква форма за съжаление. Така, че ,момичета, надежда има. Аз се бях подготвила психически, че тя щеше много да реве и да ми се къса сърцето... е късаше ми се, но се изненадах колко кратко плака.
Животинче, аз кърмя сутрин и след 30мин-1 час давам закуска. Не спирай млякото сутрин, защото още трябва да покриват дневните си нужди от мляко бебоците ни.
Шу, гледаме страшни картини по скай нюз за времето там, сега идва при нас същото. Гледайте да оцелявате вкъщи на топло. Гладенето на ризи за нашия татко ми е едно от най-досадните занимания, вчера огладих количество за седмица напред  ooooh!

# 653
Аз пък съм с впечатление, че разхлабва  newsm78 Ама знам ли? Важното е, че не се е разстроила наистина! Аз на такова еднократно даже хич не обръщам внимание, че то може и зъбче да е Simple Smile))

Танче, Марти само по корем спи, а напоследък и прибира ръчичките под коремчето - като пашкул е Simple Smile). Ти пък - пораснали ни децата - хиххихи!

Най-добрите спирали за мигли са на Ланком, а най-добрите моливи за очи на Шанел  Peace. Скъпи са, но само от тях не ми се зачервяват очите, а и ги ползвам по 3-4 години - така че се изплаща!

# 654
Тони не се шашкай. Бристол го водят най слънчевия град и тук рядко има сняг. Магистралите до колкото знам ги чистят но в кварталите никой не пипва. Да не говорим за тротоарите и е страшна пързалка. Не знам дали ви казах и за нашия съсед индиец който е със летни гуми и ужасно лош шофьор. Щеше да отнесе половината коли онзи ден та се бяха събрали мъжете да го бутат и да му помагат да излезе от уличката, че и на другия съсед в двора щеше да влезе ooooh! Накрая го накараха да си остави колата на равната уличка че по тоя заледен лек наклон точно пред тях не се справя Crazy
За къщите тук има и обзаведени и необзаведени, както искаш. До колкото знам в Лондон повечето са обзаведени и ако нещо ти трябва си искаш и ти го дават, можеш например и нови уреди да поискаш или прибори например. Тук са по скръндзи и не дават ако ти трябва нещо.
Мелинда ще видим как ще го направим че и на Боян му се ходи на училище, вече му стана скучно в къщи. Ама пък тоя клинч ooooh!

За спиралите според мен си е до мигли на мен ми понасят Мейбълин и тази двойната на Лореал, но от Лашархитекта на Лореал бях много разочарована. Ф.Т мъж ми подари онзи ден на Максфактор и съм възхитена. Аз хич не обичам такова нещо, защото повечето ми седят много изкуствено, но този е уникален, покрива всичко и не се забелязва че го има. После ще видя точно какъв е, че е горе, а много ме мързи Tired

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 01:16 от Шу

# 655
  • Варна
При мен форумът вчера цял ден не се отваряше.

Някой питаше, извинявам се, но не помня кой, кога хремата е от зъби и аз това се чудех, но явно когато е бистра и за по кратко, ако се окаже продължителна и се сгъсти, както в нашия случай по добре да се отиде на преглед за да не се стига до усложнения.

Аз питах, много благодаря. Беше ми много полезен поста ти. А Ксилометазолинът е много мръсен препарат. На времето го продаваха без листовка и аз си докарах невероятна наркомания от него. 10 години ходех с флакончето в джоба, че иначе ни сън, ни хранене, ни нищо. Накрая се намери една златна лекарка УНГ, която ме оправи с някакви капки по рецепта. Може би си е отишла вече жената, че беше с много напреднал рак, но рецептата пазя и доживот ще я споменавам с добро.

Гери, и на мен ми направи впечатление за албумите, предполагам че наши мами са давали паролата, надявам се на сигурни хора. Виждала съм и априлки, и други непознати. Тази възрастна педиатърка, раздаваш ли контакт по партита?  Mr. Green Аз съм си доволна от нашата, но за всеки случай.

Не мога да изчета останалото - друг път. Ние днес бяхме на гастроентеролог. Нещата не са фатални със запека на Ния, ще спазваме диета плюс Биогая и нов препарат от групата на Лактулозата. Повече домати, броколи, карфиол, зеле, лук, грах и т.н, по-малко ориз, банани, кашкавал по-нататък.  Попитах за дозата на едно хранене и ми каза 150-170 грама, мааааксимум 200 при по-воднисти храни. А Ния понякога и 300 омита, че и мрънка. Та сега ще имаме нова борба - да яде по-често и по-малко. Знаех си аз, че не е наред това нейното. Тъпче попара и по 300, после обедното чак към 4-5 ч. Иначе хремата си я мъчи още, вторият зъб прорязва, надявам се след това да спре. Толкова здрава беше досега! Та така.

Тони, голяма промяна ви предстои, но търси най-хубавото в ситуацията и се наслаждавай с пълна сила! Я виж, ние тук за ясли вече мислим (щем, не щем), а ти ще си гледаш Рая, ще поживееш навън. Всичко ще е наред  Hug

# 656
Ние сме будни и си игрем от 30 мин  Crazy Егати и детето, кога най-накрая ще имам една спокойна нощ  Tired Сега ще заспи след час-час и нещо и ще откара пак до никое време. От сума време "закусваме" в 11ч. Че или по това време се буди за игра, или мрънка по цяла нощ и заспива хубаво рано сутрин  Rolling Eyes

Бухта, дано ви се оправят нещата с промяната на храненето. Мира и тя хапва по около 200гр. Слагам към 190гр пюре и като прибавя сиренето, а и жълтъка през ден и си става дори към 220гр. Ние ядем три пъти на ден така твърда храна и вечер мляко преди лягане. Та и аз съм се чудила не са ли много малко храненията и дали да не намаля порциите, пък да вмъкна следобедна закуска  Rolling Eyes Макар, че тя понякога си мрънка следобяда и аз й давам да си ръфа две парчета ябълка. В тази връзка
Животинче, аз кърмя сутрин и след 30мин-1 час давам закуска. Не спирай млякото сутрин, защото още трябва да покриват дневните си нужди от мляко бебоците ни.
Това не е точно така  Peace Като й давах на Мира да суче сутрин и тя после не искаше закуска и направо отивахме на обяд. Така, че при нас трябваше да има или едно, или другото  Wink Така, че от "трябва" до реално прилагане има доста разлика  Laughing

Ей, колко много спирали се обсъдиха тука  Crazy Аз не съм пробвала на Ив сен Лоран. Те какви цени са и къде ги продават? В Бонжура ли? Ще пробвам и моливите на Шанел. Че и на мен ми се зачервяват очите от всякакъв молив до сега  Tired А пък и с моите лещи съвсем.

# 657
Гери, и на мен ми направи впечатление за албумите, предполагам че наши мами са давали паролата, надявам се на сигурни хора. Виждала съм и априлки, и други непознати.

Точно и това е причината да не изпратя повторно снимки на Марти за колажа, камо ли да публикувам нови негови.
В друга тема, една доста неприятна личност за мен ме поздрави леко зловещо за "новата" придобивка и честно казано тръпки ме побиха! По-добре лоши хора да не ми го гледат Simple Smile - може да е идиотско, ама това е положението. Иначе на вашите сладури много се радвам!

Иначе ние мляко пием сутрин - отначало и ние пропускахме закуската, но сега давам по-малки порции. Мляко 120 мл. и т.н., а обяда е към 1:30.

Шу, много картинно разказваш за Индиеца  Crazy, доста се смях, ужасна комбинация - летни гуми и лош шофьор.
Дано бързо си намерите готина къща - Яна и Боян да тичат  в градината лятото.

# 658
  • София
Тони, не се притеснявай, не е от кашкавала, от тиквата ще да е. Поне така е при светланка. Аз иначе й давам и кашкавал да яде, не ми е направило впечатление да ака по-различно. Ама тя нали яде вече дутска кухня, та е посвикнала. Но все пак мисля, че е от тиквата.

Аз ползвам от години спиралите на Мейбълин и съм много доволна. Аз също съм с лещи и тези спирали не ми създават проблем. При все че все пак искам хипоалергенна спирала, но още не съм намерило такава

На закуска малката яде всичко: ориз, грис, кус-кус, попара, овесени ядки. Един път ги правя солени, един път сладки

# 659
Добро утро!
Честит празник на всички именници! Много късмет да ви носи името   bouquet

Аз си пийвам капучино, та предлагам и вие да изпиете по едно.

Сега се връщам да чета и ще се включа пак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт