игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 953
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
здравейте цвете по подредбата на твойта приателка аз мисля че ще замине ще има работа но ще бъде много трудна направо непосилна няма да бъде сама ще има нейни познати или ще се сприатели с някой...и ще се запознае с мъж там а дали ще остане зависи от много неща.....

# 166
Честита Нова Година и от  мен!

# 167
Зима, изчисти си кутията. Искам да ти пиша нещо важно

# 168
бРАВО , ВСИЧКИ СА се завърнали  В ТЕМАТА..
За много години Simple Smile)!

# 169
Какво предстои на любовния фронт на моя приятелка. Ще има ли нова любов?

Мислите на моята приятелка са отправени към дома, любовта и работата.Вижда се , че е хитроумна и търпелива.Трябва да се пази от "доброжелатели". Удома всичко е под контрол, но очаква нещо повече, нещо по голямо да се случи. Скоро ще има обяснение в любов, което ще е най големият и подарък.

# 170
Не ми харесва тази лисица обърната към Жената  Naughty
Според мен ще остане излъгана в надеждите си, ще получи вест за някаква лъжа или ,не дай Боже, изневяра  Sad
Момичета, някой има ли желание да ми нареди дали ще взема един изпит, през януари е?  Praynig
Благодатна и здрава година желая на всички! Само хубави неща да ви се случват през Новата 2010 година!   bouquet
Честит Рожден Ден на патерици на Азади!  Hug Пожелавам ти любов, здраве, изобилие от блага ( не само материални) и много да те слуша малкия разбойник и само шестици да ти носи!

# 171
За много години, момичета, желая ви здраве и щастие!
за подредбата, може би жената трябва да прояви хитрост, за да срещне мъжа и да се стигне до любовно обяснение

# 172
Ето какво се падна, когато си теглих три карти за изпитите:
Планина - Пръстен - Риби
 Rolling Eyes
Моля за помощ при тълкуването   bouquet
Ето какво излезе и при подредбата Ситуация:

Предыстория - Звезди

Возможности    - Парк   
Планы - Сърце

Результат - Котва

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 15:08 от Nightwish

# 173
Честита Нова Годна на всички !Желая ви много здраве  много любов
Момичета какво ще кажете за тия карти за деня-  конник -планина-щъркел

# 174
Използвах подредбата на Цветето за пътуването ,защото  аз имам намериния да пътувам но още нищо не е сигурно лИзтеглих следните картир но като гледам първата карта-домр май пътуване няма да има
1.Дали ще има пътуване-къща
2.Какво трябва да преодолее,препятствия-луна
3.Как ще премине пътуването-кула
4.Какво ще се случи след пристигането-котва
5.Жилищни условия там-мечка
6.Ще има ли работа-детелина
7.Препятствия-риби
8.Материално положение-звезди
9.Време там-метла пръстен
10.Ще остане ли там

# 175
Пропуснала съм десетата карта-пръстен.Съжалявам ,че не мога да качам снимки, за да е по ясно и нагледно.Следващия път ще пробвам как става ooooh!

# 176
Не ми харесва тази лисица обърната към Жената  Naughty
Според мен ще остане излъгана в надеждите си, ще получи вест за някаква лъжа или ,не дай Боже, изневяра  Sad
Момичета, някой има ли желание да ми нареди дали ще взема един изпит, през януари е?  Praynig
Благодатна и здрава година желая на всички! Само хубави неща да ви се случват през Новата 2010 година!   bouquet
Честит Рожден Ден на патерици на Азади!  Hug Пожелавам ти любов, здраве, изобилие от блага ( не само материални) и много да те слуша малкия разбойник и само шестици да ти носи!
Благодаря за пожеланията:))
Само ще кажа ,че нямам деца Simple Smile)

# 177
Така ли? Сори  Embarassed Бях останала с впечатлението, че си пускала подредба за успеха в училище на сина ти, но явно не си била ти  Embarassed Embarassed Embarassed Моля да ме извиниш! Wink Crazy
Никой ли няма желание да ми хвърли едни карти за изпита? Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 20:59 от Nightwish

# 178
И тук честита нова година, момичета!
Аз да се разпиша за тази година за първи път и тук. Започнах пак да я мъча Мадам, още не ми се получават тълкуванията обаче  Thinking
Направих 2 еднакви подредби, но с различни участници във всяка. Ще ги пусна една по една:Първата е за мъж и жена и техните отношения:

31   16   8
15   3    24
35   7    20
Не знам правилно ли, може ли да се смятат и тук сборове, но си направих труда. На ниво мисли по двата начина излизат 10 Коса и 19 Кула.
На ниво чувства- 12 Сови и 3 Кораб
На събитийно ниво- 8 Ковчег и 26 Книга
По вертикала за минало: 9 Букет и другия сбор е пак букет, За настоящето- 14 Лисица и 23 Мишки и за бъдещето 7 Змия и 16 Звезди
Моето тълкува е много директно, все още нямам вътрешен поглед за тези карти. Мисля, че при тази двойка добрите неща са в миналото. В бъдеще е възможен дори развод (семейство са). Има явно намесена и друга жена в отношенията (Змията нали е това, възможно ли е и по друг начин да се тълкува). Всъщност картите се редуват- хем добри послания, пем лоши. Този Кораб ми е труден като карта. Това може ли да е ново начало някакво?
Ето ги и другите участници, пак жена и мъж и пак отношения им и бъдеще:

31   34   10
5    17    20
1     4    18
Тук нещата на пръв поглед изглеждаха по- добре, но като направих сборовете... На ниво мисли: 12 Сови и 3 Кораб. На ниво чувства: 6 Облаци и пак Облаци. На събитийно ниво: 23 Мишки. За миналото: 10 Коса и 1 Конник. За настоящето: 10 Коса и 19 Кула и за бъдещето 12 Сови и пак Сови.
Помагайте момичета  Praynig

# 179
И тук честита нова година, момичета!
Аз да се разпиша за тази година за първи път и тук. Започнах пак да я мъча Мадам, още не ми се получават тълкуванията обаче  Thinking
Направих 2 еднакви подредби, но с различни участници във всяка. Ще ги пусна една по една:Първата е за мъж и жена и техните отношения:

А защо не погледнеш първо картите като изображение. Помисли какво ти идва на прима виста и после смятай.
За първата подредба ако се гледа от към мъжа мога да кажа, че е на кантар в мислите си. Ту му светва ту му тъмнее и мисли за раздяла. Чуди се кое ще е по добре за двамата.И аз виждам намеса на жена, която му е грабнала сърцето.С този кръст в средата. Голям тормоз изживява, голяма дилема.

Ето ги и другите участници, пак жена и мъж и пак отношения им и бъдеще:

Нещо много хубаво се случва при тези хора, смяна на жилище, нов дом. Ново и стабилно в дома, семейството. Явяват се известни неприятности свързани с близък приятел, неочаквана лоша вест.

Общи условия

Активация на акаунт