игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 519
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
Е защо махна аватара. Много як беще.
- все си търся някой нов сега. кой ти харесваше-бялата дама .

А този с рибата и вързаните очи?
На мен ми хареса много предния аватар. Жена в черно или нещо такова.

Здравей,МЕГИ ами възможно е че при мен нещата са малко монотонни, та нещо да се е раздвижило ,но нищо особено което да ми привлече вниманието .Възможно е аз да не го забелязвам
Може да е "болест" на духа. По трудно да излезнеш от носталгията и мъката по дома.

# 256
Мдаааа, доста съм далеч от твоето виждане, твоето ми се струва по логично, довечера ще кажа защо. Трудно е човек като гледа на себе си да остане безпристрастен и да гледа картите обективно, особено като си начинаещ.

И аз правих една гледанка с обикновени карти, май се използваха 24 карти, лицето в средата от всяка страна по 4 карти, ама коя страна за какво беше... newsm78 Слагаха се под и над сърце и оставаха допълнителни карти за доизясняване, пожелание на клиента  Joy

# 257
Здравейте ,vesinko имаш много право по скоро депресията и носталгията са ме обзели и от там идва всичко смятам че е време да се успокоя.Благодаря ти много .Приятен и успешен ден на всички      bouquet

# 258
азади ,здравей.
 много ми липсвате ссатрите приятелки тук,ти какво истегли днес

# 259
Моите карти за деня.

Успешна сделка.Приходи. Радостни новини от жена.

За azadi карти за деня.

Издигане на духовно ниво.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:31 от vesinko

# 260
За жена. Общ план, бъдеща връзка, здраве.

На жената толкова много вече и е писнало да е сама, че повече няма накъде. Иска връзка, стабилна, дори брак. Иска секс, иска всичко свързано с обързаните хора. Но за съжаление все още го няма това. Виждам някаква обвързаност със Змията. Връзка с обвързан мъж, която и къса сърцето. Или все още се чувства обвързана с мъж от миналото и. За в бъдеще се явява един по зрял и улегнал човек. И слънцето ще изгрее за нея.Да внимава с парите. Разход по къща/семейство и като че ли проблем с работата. След телефонен разговор ще бъде иправена пред взимането на кардинално решение, което ще откл'чи новото запознанство. Вероятно ще се видят на някакво тържество, забава. Поради позицията и на второ място, нервите и са опънати до скъсване. Чувства се излъгана, но това скоро ще го промени в нейна полза.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:31 от vesinko

# 261
азади ,здравей.
 много ми липсвате ссатрите приятелки тук,ти какво истегли днес

Помолих Веси да го направи Меги Simple Smile)
Верно , нещо не може да се попълни отбора Simple Smile)

# 262
за веси-карти ден- възможно ли е нещо да те сплаши по посока твоето устремено пътуване към желаното постижение.
и аз като веси смятам че много духовни карти, всичко е на ниво ''сън или реалност'' мечта и блян.всичко е толкова неясно и на ''високо''.
за голямата подредба при весико-дамата е каточелипверила поглед там,едно единствено желание-брак,мъж,истинска чувствена връзка-огнена. за сега няма в близко бъдеще новини за такива,но и е отредено да има такава. има някой ,но той не е съвсем неин. трябва да се раздели тя с нещо което е омотало и не и дава възможност за движение,сама трябва да се откъсне от нещо,така ще намеври пътя. сърцето и е измаено или тя мами сърцето си. все търси нещо в миналото.

а сега ставам,синът е наред smile3540 да се вихри в флашигрите Joy

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 19:18 от *МЕГИ*

# 263
за веси-карти ден- възможно ли е нещо да те сплаши по посока твоето устремено пътуване към желаното постижение.

и аз като веси смятам че много духовни карти, всичко е на ниво ''сън или реалност'' мечта и блян.всичко е толкова неясно и на ''високо'

и аз като веси смятам че много духовни карти, всичко е на ниво ''сън или реалност'' мечта и блян.всичко е толкова неясно и на ''високо''.

за голямата подредба при весико-дамата е каточелипверила поглед там,едно единствено желание-брак,мъж,истинска чувствена връзка-огнена. за сега няма в близко бъдеще новини за такива,но и е отредено да има такава. има някой ,но той не е съвсем неин. трябва да се раздели тя с нещо което е омотало и не и дава възможност за движение,сама трябва да се откъсне от нещо,така ще намеври пътя. сърцето и е измаено или тя мами сърцето си. все търси нещо в миналото.

Меги, а ти какво мислиш за подредбата ми от Веси??

# 264
Здравейте!Моля ви някоя от вас да ми хвърли едни карти.Интересува ме дали до 2 месеца ще си намеря нова работа,по-добра ли ще е от тази сега,доволна ли ще съм и ако може някакъв ориентир горе долу в каква сфера ще е?Как ще се развият нещата в сегашната ми работа?Много ми е притеснено от няколко дни на работното ми място,надявам се някоя от вас да ми каже какво казват картите!Благодаря ви предварително!

# 265
Здравейте!Моля ви някоя от вас да ми хвърли едни карти.Интересува ме дали до 2 месеца ще си намеря нова работа,по-добра ли ще е от тази сега,доволна ли ще съм и ако може някакъв ориентир горе долу в каква сфера ще е?Как ще се развият нещата в сегашната ми работа?Много ми е притеснено от няколко дни на работното ми място,надявам се някоя от вас да ми каже какво казват картите!Благодаря ви предварително!
И аз искам да задам подобни въпроси, някой да ме посъветва коя подредба да използвам, гледах онези за работата, но и аз не знам. На мен ми хареса онази за пътуването, ако променя малко въпросите дали ще стане, голямата подредба ми се струва много обща, дайте съвет!   bouquet

# 266
Аз обикновено си редя на конкретен въпрос.
Подредбата с 5 карти ми е идеална.

1 2 3 4 5

1 събития
2 за решаване на проблема
3.естество на проблема
4. планове, съвет
5. бъдеще, краен резултат

Ако имам съмнения си редя поясняване на ситуация.
        4

1    2    3

5
  6           7

1.причина
2.избор в момента
3. резултат от избора
4. приятел
5.неприятел
6.съдба
7.резултат

Малко по късно ще мога да ви наредя карти за въпросите, ако още никоя не ви е подредила.

# 267
Някой ще ми изтегли ли три карти за деня, че ми тръгна с кавга, и чакам продължение ooooh!

# 268
добро утро дами ето и моите карти-

негативен ден,преминаващ в очакване и лека досадност.ще има наслагване върху стар проблем или едно повторение на вечното ежедневие. но това не пречи да си помисля и за хубави преживявания,или едни приятни вести, на фона на товзи скалист ден.

за едно момиче от форума
ще спечели ли делото за имущество.
отговор,коментар,съвет,резултат.

едва ли ще имате споразумение.всеки от вас би искал да държи това за което ще се борите за напред.от другата старна ще има известна доза маниполация и условия и закани,няма да се стигне до единно мислене. ще се сригне до съд. голяма помощ ще ти окаже на теб ако се възползваш от услугите на признат и доказал се такъв адвокат. ще стигнете до съд,вероятен изход при картата ''градина'' за мен е изключително положителен отговор.

сега ще пусна и една подредба ''ти в тази ситуация''

+облак+птици
ти сега си  в положени на очакване към вест или самите документи като оформени за пред съд,всичко ще се развие така  от едни домашни влияния,проблеми идващи от семейството/родата/,и се забелязва че са без никакви покнатини за нещо по-различно  и дейностно развити в дадена посока  на одобрение.за момента нещата ще са доста мътни и неасни ,,но самата цел трябва да е единствено пред очите,зада има стимулвсичко което ще се изпречи на пътя ще е силно и старого,доста друдности са на лице,но това не трябва да те отчайва в никакъв случай,трябва да се действа и да не се предаваш.много трудно ще върви всичко,трябв ада  заемеш главна позиция в тази ситуация,ти да се наложиш като ''господар'' знаеш,зада се слуша твоята дума. най вероятно е поне за сега нещата да си останат на този етап,преговори,разговори,умувания.много сложна ситуация.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 08:46 от *МЕГИ*

# 269
Моите карти за деня.

Ден изпълнен с хубави емоции с приятели.

Общи условия

Активация на акаунт