игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 468
  • 772
  •   1
Отговори
# 300
Момичета , не се палете Излишно е !
 Тука се създаде напрежение, а някоЙ дори не са се замислели, че именно от този форум има чудесни приятелства . да не обръщаме внимание на неща, които просто развалят темата ..
  Ако на някой не му харсва да не чете темата  !
Всяка по свой начин разбира нещата - къде с цепнати дупета от бой, къде с какво ли не Simple Smile), но преди всичко трябва да се уважава труда на хората които помагат Тук !! Няма да изреждам  имена защото сте много, от сърце ви казвам Благодаря, че ви има ..

# 301
И сега стига толкова интрига. Да си дойдем на нашето.
Това са картите за деня ми.

Излъгани очаквания?Ревност, но аз няма кой да ревнувам все още?! Thinking Изневяра. Какви са тия карти странни. Ще каже човек, че ръшна на два стана, а аз горканка още един си нямам. Laughing

# 302
 Момичета не се дразнете!

Цвете щом не ти се гледа, не гледай!

Ще ви кажа, аз какво мисля.Според мен картите си показват, точно, просто аз понякога не ги разчитам правилно. Понякога те са мн конкретни, понякога те са мн общи.

Аз много често ги питам за нещата, ей така да ги проверя, ако мога така да кажа...И какво...
Обадиха ми се приятели двама, с които сме живели и работили в САЩ. Виждаме се рядко, но си имаме дружбата, излизаме на кафе, спомняме си времето там и така, смеем се, лигавим се. Едната е женена с дете, другия е свободен аз също, но сме си приатели...
Аз ,за да изпробвам картите след тел. разговор, взимам картите и си казвам, сега-  как ще си изкараме срещата с Наско и Мария? , тегля-  сърце, цветя,звезди...Вече ми е ясно , че ще е мн весело.Излизам и си прекарваме един радостен ден. (Викам си, ей, гледай си картите ти!)

Обажда ми се друго момиче, да се разходим до един парк, аз - ОК. Тегля си три карти за ситуацията, излиза, че ще ни е супер, пак заедно.Изкарахме си супер. ( само аз си знам за картите, тя не знае, че съм теглила...Аз я, я...)
 Друг ден пак ми се обажда да излезем, аз тегля три карти за разходката ни- слънце, мишки, сърце.
Не съм си и помислила за кражба, очаквах, нещо да ме нарани тя. И какво? Излизаме вървим си двете, но изведнъж  заспорихме, за едни неща, тя беше на различно мнение от мен и мен изкарваше луда твърдо, аз си държа на моето мнение , стана ми малко тъпо, че не ме разбира изобщо по тази тема (и така, стана ми ясно, че това бяха- мишките)

После, един друг ми казва, че ще ходи по София да кара курс, той си има хубава диплома и специалност, но курса та, курса...от къде му дойде идеята...незнам. Той е малко наивно момче, викам му , имам едни карти, да ги взема ли да ти гледам  за курса в София.Той не вярва в карти такива, неща, но е добро момче, срам да  ми откаже.... Тегли той 3-4 излизат някакви не ги помня вече, но помня, че имаше Лисица там и други, лошо ми навяха като ги видях...помислих, че са му взели парите и курс няма да има  като иде в София.Питам го дали е плащал пари предварително, че е наивен, нали казах, той вика, не нищо, не съм давал още.Казвам му това е добре...
Отива той на курса, няма го 1-2 месеца в моя град,не ми пише, не се обажда.
Влизам в скупе, намирам го питам какво става с курса. Той вика преди три дни го взех, взех свидетелството, но е ясно, че това, няма да го работя.Незнам как ми текна, това за курса, не беше, хич разговорлив на тема курса, но ми стана ясно,че нещо е имало. Картите ми пак не са ме излъгали, мислех си аз. И нищо.
 Една вечер тегля за другия ден - писмо, мъж, лицица-  буквално- известие от мъж и проблеми интриги,...сигурна бях за един човек, че ще ми се обади и ще имаме проблеми с него. Какво милсите стана?
 На другия ден, още рано сутрин идва у нас, един мъж да търси баща ми за нещо... но баща ми беше излязъл доста преди него. До края на деня, нищо друго....Ей, това е било известието от мъж...и то буквално си е така, картите са си показали точно, но аз много очаквах един друг....та така...
Друга вечер тегля, за следващия ден, не помня картите, но ми стана интересно това, което изпадна от тестето. Изпаднаха мн карти, но най- общо, че ще се изненадам мн от някаква жена или проблем, змия , но накрая, всичко ще се оправи- риба, къща и др. хубави карти.
Лягаме си всички да спим .По едно време през нощта, се звъни у нас на пожар, никой не става да отвори, не че от страх просто така,знаем, че няма кой да ни търси, но баща ми се подразни и отвори. Чувам на вратата една жена от горния етаж (Вдовица+ майка й) крещи, паднал, някакъв шкаф, секция, ли отгоре им, щял да ги убие двете с майка й, блъснали го, не могли да го преместят, тя дошла у нас за помощ, татко ми като мъж да им помогне. Та доста се изненадахме всички, през нощта, а и тя никога не е идвала у нас, да иска нещо, не сме се карали, просто не е идвала 20 г. например, но живее на д нас. Та така, но за сетен път се изумих колко са точни картите, които ми изпаднаха...по късно през самия ден нищо друго не се случи повече.Мисълта ми е не мога да кажа, че не се случва нищо, те си показват милите, аз просто понякога не схващам...

# 303
тояно това казах и аз преди дни.  с три-4 карти за карти  за деня- винаги ще е така,колкото разбираеми толкова и тайни.
 понякога когато друг ти ги тълкува,той усеща нещо ,казва го  с различни думи от втори трети. един използва повече думи,друг кратко и точно с две думи ще каже.
 но за ежедневните и всекидневни тегления-трябва лично да се тълкуват,там е истината.
 затова когато се теглят карти  искаме от човекът теглил:
- да каже въпроса
-да пусне карти
-да постави своето тълкуване
-и следователно резултат след време.

така няма да ни обвинят  в   дами на които им е паднал тавана на главите,и едва ли не само това може да правим.

за веси-сърцето ти е отворено за любов,но май сега има един лек студен полъх там. но пък нещата ще се сдобият и с лик.
или пък добрите ти нерви ще са до едно време днес,после ще има среща с лицемерие, и разни шикалкавения. иска  се дисциплина.

# 304
Сега ми се обадиха за родителска среща и очаквам яко да ми се мазни една даскалица и хич няма да се учудя ако ме излъже. И това могат да показват картите с тази лисица и змия.

# 305
И това могат да показват картите с тази лисица и змия.
-да,сигурно едно изтърпяване и дисциплинно поведение от теб,колкото  можеш да се удържиш. дано на теб не ти се налага да си гъвкава  в измъкването. то деца-кой знае какви си ги редят по чиновете.

момичета тези дни може да съм извън темата,да не се чудите,за около седмица,ще видим де до 3-4 дни.

# 306

момичета тези дни може да съм извън темата,да не се чудите,за около седмица,ще видим де до 3-4 дни.
[/quote]

ОК Меги!Много е як аватара.

# 307
Здравейте имали някои ,които има желание да ми хвърли карти,но голямото подреждане на картите newsm78

# 308
max7-явно се е обърнал към модератори ,зада истрият цяла старница от мнения,включително и неговото запитване,за наште дупета

Цитат
max7
Новак

Публикации: 1

Re: игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3
« #291 Четвъртък, 14 Януари 2010, 00:30 »
   Отговори с цитат
Момичета, искам да ви питам няколко неща:

Давате ли си сметка:

1. Че някой депресирам психо може да бъде подтикнат да вземе прекалено рязко решение в живота си на базата на вашите невинни тълкувания на разни картинки?
2. Че всички имате проблеми с ежедневното си съществуване, щом ви се налага да питате картинките "дали ще си взема изпита...", "дали ще се изпере онова петно от покривката...", "от кой съм бременна -- от русия или рижия?"
3. Че мъжете ви ще ви спукат дупетата от бой, ако разберат как сте взели някои важни решения в живота си?

Ама май по- големият въпрос е: какво направихте в живота си, та стигнахте до тук? Всяка от вас може би иска REWIND бутон, ама в тоя филм с работно заглави "Живот, или нещо подобно" няма такъв, поне не на моя плейър.

# 309
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462520.msg13770401#msg13770401--

ето нещо интересно за ''нашто момче''-ами и то си има проблеми и то с жените Mr. Green Wink Whistling

# 310

ето нещо интересно за ''нашто момче''-ами и то си има проблеми и то с жените Mr. Green Wink Whistling
То вашто момче май не е момче Joy

# 311
ха=ха  МЕРИ имаш право че нашето момче май е помолил някои да изтрие постовете. А аз също исках да видя коментари на другите момичета ,но не открих нищо ....,но и това което успи ах да прочета от неговите мнения относно йените се вижда че има ПРОБЛЕМ

# 312
Видяхте лиSimple Smile)) Просто с нас не може да се спори и тук ...

А то момчето как да  се ожени???Ами няма да се ожени max7

# 313
Хахахаха. Еееее влезнах да пусна една подредба, а то веселбата продължила.
Меги...... Joy Joy Joy Как не ми мина през мисълта, че имаме такъв който "спуква дупета от бой"  Joy Все пак трябва да му се признае смелостта да пише в тоя форум, въпреки, че аз на това му казвам мазохизъм. А сега по същество и сериозните неща. Позволих си да направя една голяма подредба и ще ви помоля за коментарите ви. Въпроса е за жена, която е семейна. Какво се случва в живота й в момента. Направих голяма подредба, понеже по някакъв начин почувствах, че в живота й освен съпруга има и друг мъж, та предварително определих, ако това е така Мечката да бъде този човек. С две думи помолих положението на тази карта спрямо картата на жената да ме насочи. Ето какво се получи:

За мен в живота на тази жена категорично има друг мъж. Не само картата, която определих е в непосредствена близост, но и Жена се пада в дома на Мечка. Но не виждам любов там, по скоро тежък период и неприятности, които са трайни във времето. Другото, което мисля ясно виждам е, че тази връзка се пази в дълбока тайна, както и това, че е постигната трудно. Не мога да определя кой от двамата се е "опъвал" по- дълго време, но борба за спечелване е имало. Проблемите и трудния период няма нищо общо със съпруга й, обаче. Това, което ги свързва двамата със съпруга е кръстопът, отснасящ се с еднаква сила и за двамата.
При съпруга има някаква стабилност, като чели лутането за него е приключило и той е наясно, че пътя му е в друга посока. Затруднява ме тълкуването на първите две карти. Букет и Лисица. Мисля, че някой манипулира жената, но тя е достатъчно умна за да го разбира това. Вероятно от там идват и проблемите в главата и живота й и май са свързани с другия мъж. Какво ще кажете за подредбата като цяло?  newsm78

# 314

Хахахаха. Пича поне е забавен в другите теми. Joy

По подредбата на Зълза. Аз не мога да кажа, че има друг човек/любовник/. Не са ми категорични картите по този въпрос.Виждам , че сърцето и е било поставено пред избор и е имало неприятности с мъжа и. Даже по някое време май е мислила за раздяла. Най долните карти ме карат да мисля, че нещата им ще се стабилизират и ще има обновление в живота им, като семейство, защото тя го иска.По скоро тази мечка ми се струва, че и е началник, някой в работата. Там е имало проблем.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 08:34 от vesinko

Общи условия

Активация на акаунт