игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 419
  • 772
  •   1
Отговори
# 360
  • София
     *МЕГИ*, за респекта благодаря! Не знам дали съм го заслужила. Аз смятам, че всички се учим, макар не мисля, че в тази област има готови рецепти като в готварска книга. В крайна сметка опитът и личното усещане за нещата се оказват верния пътеводител.

# 361
Леле колко красиви карти flam комплименти...

# 362
Мерси, Меги, точно това ме притесняваше, дали ще намеря баланса и от безгрижие, и справяне с проблеми, да залитна към безотговорност.  Laughing
При картите ТАРО, май няма комбинации, но важно ли е каква е следващата карти? Как разбираш кое значение показва картата?

# 363
има комбинации но аз така и не успях да намеря,или не съм търсила където трябва.
 за тарото бих казала -сложно е,четеш много и колкото повече четеш толкова по-се объркваш. нещата не са поднесени в битовизма а много дълбоко в душата,ситуацията,конфликта,изхода и т. н. . аз не намирам точните думи. но пък  затова си имаме и таро тема.
 вятър- е цяло съкровище в темата ни и винаги може да попиташ и да обясни.
 а сега и флам- пак наминава на сам,тя е доста навътре в материята.
 много често се чудех,къде са всички-,флам,катерин,тъндъргод, и назад в темите има и други две имена-неса,и ксения-,тях нямам удоволствието да познавам,само съм чела техния материал,много от материала ,който ползвам е точно благодарение на тези две момичета. на неса-значенията за картите са на ниво -лесни за опознаване първото значение на карти таро.
 стигнах до мнение че  дори да четеш ,без да правиш подредба,няма начин да се научиш да тълкуваш.

Цитат
Как разбираш кое значение показва картата?
-винаги в началото ще си задаваш въпроса . виж и в ленорман, говорихме вчера точно за момента''обръщам картата ,чета,но нещо не връзвам...''-така ще ти е и в тарото. трябва да познаваш картите,като изображение,като идея за това общо какво носи,и тогава сама ще намериш собствени думи как да тълкуваш. аз все още чета,когато тълкувам,но  когато обърна всички карти пред мен,минава нещо като ''филм,картите се движат'' зада разбера посланието им.-образно казано.
 и друго-трябва да четеш мненията на всички във темата ''таро''-когато са дали подредба има и тълкуване,там е ключът зада се научиш,как се постъпва в един сеанс за тълкуване. ти разказваш картата,какво показва,как въздейства,какво се крие в нея.
 това са мои наблюдения,аз също искам да се науча да тълкувам тарото,
 повече в таро темата.

# 364
*МЕГИ*-  аз имам от Nessa  едни съчетания, които мога да ти пратя по майл -  не всички са вярни или поне аз така мисля, но понякога могат да ти дадат  много хубава отправна точка за тълкуване;
 и да ти кажа спечеления на покер Mr. Green има голям късмет с такава уредена жена - прави ми впечатление как умееш да организираш информацията и да помагаш на питащите с това, което знаеш  bouquet

имам въпрос към Ленорманките, понеже картите са  с нарисувани символи, а символите често се срещат в сънищата ( някак картите са конкретни) тълкували ли сте сънищата си през образите на мадам? сънотълкувателите онлайн залагат  на конкретика, която я има в тези карти
давам пример-  преди 2- 3 дена сънувах гробове и конкретно ковчег; може ли да с екаже,ч е мога д аго тълкувам като картата съ същия символ на Ленорман?

# 365
и да ти кажа спечеления на покер Mr. Green има голям късмет с такава уредена жена - прави ми впечатление как умееш да организираш информацията и да помагаш на питащите с това, което знаеш bouquet

Вятър е много права, начина, по който Меги ни предава своите знания е винаги изчерпателен, дори и ако се състои от 5 думи, а в повечето случаи са доста повече. Благодара, за което! Благодаря и за атмосверата в този форум, всички момичета са толкова добронамерени и винаги се зареждам с положителна енергия.  Hug СТРАХОТНИ СТЕ!!!

# 366
вятър-дори и през ум не ми е минало,на няколко пъти правих с таро две тълкувания на сънища,за една приятелка,но с таро и подредбата е за таро.
 но това което си забелязала,може и да се използва,защо не. всичко наистина е символи.
ковчег-в сън през картата го виждам,като свитост,студенина,мрак. но пък това е хубаво при сънищата че понякога негатива се тълкува обратно.

# 367
Луна, Глупака много често излиза при първи допир с Таро, мен тогава ме преследваше на всяка подредба  Laughing Истината е, че колкото и книги да прочетеш, както и материали тук по форумите, необходимо е всяка карта да мине през живота ти, а след това и съчетанията на различните карти, за да започнеш да отбираш от тях. За това Флам казва- който реди, той тълкува  Hug
При Ленорман би трябвало нещата да са доста по- прости и ясни отколкото в Таро. Картите са на половина като брой и нямат толкова много значения и комбинации както при Таро.
Меги, интересува ме къде мога да прочета за комбинациите в Ленорман. Попадам само на един руски форум, в който ги има всичките, но някои трудно превеждам, а други не ми допадат много  Thinking

# 368
Сълза, предполагам, че това е руският сайт, който ти ползваш http://www.ezosite.ru/token/lenorman/. А това е немският, който бяха пуснали във форума http://www.lilith-kartenlegen.de/index.htm, аз ползвам и двата, за друг не знам. Искаше ми се да питам за сканираната книжка, за която бяхте писали преди, ако някой я има да ми я изпрати. Благодаря!

# 369
Здравейте момичета ! Успешна седмица от и честито на именниците днеска!!
Тази сутрин няма никой тук и няма с кого да споделя кафето си...

# 370

flam_e аз гледам и другите около тях и те ми дават яснота.

vesinko, опитах да тегля по две карти за деня, т.е. няма други карти.

Тогава за Дърво+КЪща аз бих казала стабилност в дома/ семейството. Това ми идва на прима виста.

# 371
Добро утро  и поздрав за всички именници,пожелавам успешна седмица на всички.Картите за деня ,които изтеглих са.. конник1-куче18-кула19  , збора от тях е бич11 .Как го изтълкъвах новина от стар приятел няма много да ми хареса ,този бич .....или пък мога да кайа семеен приятел защото това е карта свързана със семейни кавги и раздори..Конкретен въпрос не съм задавала ,а просто изтеглих картите как сте премине деня ми днес

# 372
Здравейте, момичета! Днес имам много хубав повод за празнуване. Синът ми Виктор става на 6г. Искам да ви почерпя за негово здраве, с много усмивки!!!

# 373
# 374
Да е жива и здрава и много да те радва..  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт