игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 416
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
Много поздрави и за малкия Виктор нека бъде здрав усмихнат и щастлив

# 376
Здравейте момичета , развам се че и Флам е наминала от тук .........
Луна, честит рожденник!  bouquet
Цитат
За комбинацията Дърво + Дом пише: Обърнете внимание на здравето си.
Искам д адопълня за тази комбинация освен  , че означава внимание със здравето , в по широк  смисъл може да се тълкува и като достигаве на цели които са били чакани и планувани от преди, също може да става въпрос  за тясна връзка със смейството и роднините.Говори още за спокоен урудун  но и стериотипен живот без движение.

Ирене
Цитат
конник1-куче18-кула19  
съобщение от  приятел , също може да е визита, но определено ще такова на което ще можеш да се доверииш.вероятно от  човек с когото си много близка и се познаваш отдавна.Според  мен става въпрос за разговори , дори неочаквани за теб , и дори и за има спор то ще е по скоро като недоразумение , но все пак  мисля че в случая става въпрос за радстно говорене , изнандаващо с твой стар познат.
Веси
Цитат
А според мен целта на цялото това гадаене на карти е точно да можеш да промениш лошото в твоя полза.
напълно съм съгласна дори мисля че трите карти за деня трябва д асе гледат също каято съвет.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 15:20 от zimma

# 377
Добре дошла ЗимаSimple Smile))  Загуби се и се чувства ,че те няма Simple Smile)
Честито на празнуващите Simple Smile)

моите карти сутринта бяха
гроб +мъж +щъркел

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 14:45 от azadi

# 378
Здравей Азади
 по твоите карти ми се струва че някой твой близък е уплашен , може и да има вероятност да се разболее дори, по скоро обаче страда този твой близък  мъж.Много е вероятно да се приеснява за работа или за нещо което му предстои като изменение /и го очаква това и затова се притеснява/. Измененията са неизбежни .

# 379
Добро утро  и поздрав за всички именници,пожелавам успешна седмица на всички.Картите за деня ,които изтеглих са.. конник1-куче18-кула19  , збора от тях е бич11 .Как го изтълкъвах новина от стар приятел няма много да ми хареса ,този бич .....или пък мога да кайа семеен приятел защото това е карта свързана със семейни кавги и раздори..Конкретен въпрос не съм задавала ,а просто изтеглих картите как сте премине деня ми днес
Новина от приятел/ познат относно работа, която няма много да ти хареса.

Здравейте, момичета! Днес имам много хубав повод за празнуване. Синът ми Виктор става на 6г. Искам да ви почерпя за негово здраве, с много усмивки!!!

Да ти е жив и здрав и много щастие да ти носи.

Зима, добре дошла!

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 15:06 от vesinko

# 380
Здравей Азади
 по твоите карти ми се струва че някой твой близък е уплашен , може и да има вероятност да се разболее дори, по скоро обаче страда този твой близък  мъж.Много е вероятно да се приеснява за работа или за нещо което му предстои като изменение /и го очаква това и затова се притеснява/. Измененията са неизбежни .

Благодаря ти Зима .. Как си ти ?? Как минават празниците ..Аз не мога да се похваля с развитие. Тъпча на едно и също място и ниво..

# 381
Благодря за поздравите! Виждам, че състава е пълен.  Grinning

# 382
Благодря за поздравите! Виждам, че състава е пълен.  Grinning

ПРИЕМИ И МОИТЕ ПОЗДРАВИ И ПОЖЕЛАНИЯ . ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ НА ДЕТЕТО И КЪСМЕТА ДА Е С НЕГО В НАЧИНАНИЯТА ,А ВИЕ ДА СТЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗАЕДНО И ДА МУ СЕ РАДВАТЕ.
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЧЕРПКАТА .

# 383
Здравейте, мили дами Simple Smile
Десетина дни ще съм тук и ще ви нвестявам, ще помагам и с каквото мога

# 384
Въпрос относно бъдеща възка, ще съществува ли, казвам само бъдещето :
Кръст, дърво, планина
Кръст за любовни взамоотношения
Решението на всички проблеми, преходът отношения на качествено различно равнище. Отричане на стереотипите, еманципация, преодоляване на вътрешни бариери. (факт, има нужда от това и ако го направи няма да има пречки пред "нас")
Кръст + дърво= есетествено разрешение на проблема, аз го тълкувам, че ще дойде от самосебе си.
Дърво за любовни отношения - преспективни отношения с дълбоки корени
Дърво+ планина= някакво изчерпване, вероятно умора от моя страба
Планина ( гора) 21 за любовни отношения - невъзможност за разбиране, изчепани чувства
Планина+дърво = нов тласък във взамоотношенията.

Ето и всичко, което излезе
11 26 36
16 18 5
20 32 21

# 385
ЛУНА 7- да ти е жив и здрав и не много послушен Simple Smile

# 386
  • зад кестените
Здравейте момичета, много интересни неща прочетох тук определено има какво да се  научи Heart Eyes Преди години си бях направила индийските карти на Найна Владимировнна и мога да кажа че бях доволна от тях....После ги загубих.Но Ленорман са нещо трудно за мен , имам едно тесте преснимани карти Ленорман и незная как да гледам с тях.По точно се интересувам 
кой начин да използвам за да разбера как се чуства човек който от много време не съм виждала .Испитвам някаква тревога че нещо става при него . PraynigМоля посъветваите ме.

# 387
Здравейте момичета, много интересни неща прочетох тук определено има какво да се  научи Heart Eyes Преди години си бях направила индийските карти на Найна Владимировнна и мога да кажа че бях доволна от тях....После ги загубих.Но Ленорман са нещо трудно за мен , имам едно тесте преснимани карти Ленорман и незная как да гледам с тях.По точно се интересувам 
кой начин да използвам за да разбера как се чуства човек който от много време не съм виждала .Испитвам някаква тревога че нещо става при него . PraynigМоля посъветваите ме.

Здравей! Аз съм чувала за тези карти(индийските)... Доста интересни са . Аз също още не мога да свикна с картите на Мадам, но момичетата тука много помагат. Почти всички - Меги, Зима, Веси, Дария Санитка, може и да пропускам някоя, да ме извенят- са факири

# 388
11 26 36
16 18 5
20 32 21

значи санитка според мен  ти се иска да разрешите , изясните някои неша които към монта са неясни .Соред теб трябва да се вземе решение и да се сложат картите на масата.в случая картите не са любовни , а по скоро говорят за възможност за прекрасно приятество между вас ,което може да трае с години.Според мен е много вероятен точно такъв изход. като че ли отсрещната страна не показва чувства и емоции / луна + планина/ , но пък  има едно допълвящо се и приятно чувство когато сте заедно./парк + луна/. Кръст + дърво означава вътрешни сдтрадания  при това ще се задълбочат, дори може да те изтощят ако позволиш нещата да продължават така. В смисъл от теб зависи дали щеочакваш любов или ккато показват картите една добро приятелство.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 08:36 от zimma

# 389
Добро утро Зима:)) и ти като мен ранобудна Simple Smile) да изпием по кафе:)) тъкмо го направих.

Общи условия

Активация на акаунт