игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 397
  • 772
  •   1
Отговори
# 390

за лично мисля, че тази връзка е продопределена 36 кръст + дърво . Ще трябва да се изживее/ дърво/ и ще е стабилна . Планината ми говори за препядствие, но тъй като е последна карта, дали това не е бариера която поставяш, по- точно казано страх в теб самата,че може да се окаже нестабилна влъзката

# 391
Въпрос относно бъдеща възка, ще съществува ли, казвам само бъдещето :
Кръст, дърво, планина
Кръст за любовни взамоотношения
Решението на всички проблеми, преходът отношения на качествено различно равнище. Отричане на стереотипите, еманципация, преодоляване на вътрешни бариери. (факт, има нужда от това и ако го направи няма да има пречки пред "нас")
Кръст + дърво= есетествено разрешение на проблема, аз го тълкувам, че ще дойде от самосебе си.
Дърво за любовни отношения - преспективни отношения с дълбоки корени
Дърво+ планина= някакво изчерпване, вероятно умора от моя страба
Планина ( гора) 21 за любовни отношения - невъзможност за разбиране, изчепани чувства
Планина+дърво = нов тласък във взамоотношенията.

Ето и всичко, което излезе
11 26 36
16 18 5
20 32 21

за лично мисля, че тази връзка е продопределена 36 кръст + дърво . Ще трябва да се изживее/ дърво/ и ще е стабилна . Планината ми говори за препядствие, но тъй като е последна карта, дали това не е бариера която поставяш, по- точно казано страх в теб самата,че може да се окаже нестабилна влъзката

# 392
ами да изпием ако можеше на живо.....

# 393
11 26 36
16 18 5
20 32 21

значи санитка според мен  ти се иска да разрешите , изясните някои неша които към монта са неясни .Соред теб трябва да се вземе решение и да се сложат картите на масата.в случая картите не са любовни , а по скоро говорят за възможност за прекрасно приятество между вас ,което може да трае с години.Според мен е много вероятен точно такъв изход. като че ли отсрещната страна не показва чувства и емоции / луна + планина/ , но пък  има едно допълвящо се и приятно чувство когато сте заедно./парк + луна/. Кръст + дърво означава вътрешни сдтрадания  при това ще се задълбочат, дори може да те изтощят ако позволиш нещата да продължават така. В смисъл от теб зависи дали щеочакваш любов или ккато показват картите една добро приятелство.
Подкрепям за приятелство!

Тая колода като ми е непозната и ми е трудно различима, добре че си написала цифрите на картите.

ами да изпием ако можеше на живо.....
Може пък лятото да си направим една сбирка някъде. Ще е много яко да се видиме.

# 394
И аз се включвам в желаещите за сбирката  Hug
Няма ли кой все пак да ми " гледа" с онази подредба,  за жилищните условия и прочие, само дето не става въпрос за чужбина .... Mr. Green Какво ли ме чака на новото място?  Thinking

# 395
И аз се включвам в желаещите за сбирката  Hug
Няма ли кой все пак да ми " гледа" с онази подредба,  за жилищните условия и прочие, само дето не става въпрос за чужбина .... Mr. Green Какво ли ме чака на новото място?  Thinking
я ми раазясни з акакво точно искаш  да ти се гледа да не ровя назад.

сега ще поместя едни въпроси на жена към мен нека си ги прочете отговорите.
Цитат
Въпроси те ми са :
Тази услуга я поиска от мен просто за себе си или като предтекст за да се свърже с мен.
Ще ми се обади ли пак примерно да се видим и кога
Има ли жена-връзка в живото му в момента сериозна ли е ако има такава
И имаме ли бъдеще заедно ще се съберем ли отново заедно и кога
за какво е поискал услугата мъжа:
слънце-кръст-коса
спаред мен  е потърсил повод искал е да има момент на изненада.
 дали ще се обади пак ?
мъж-лили-кръст
 май не е решил още какво точно ще прави , но има порядъчни и честни намерения но не му достига решителност.
 дали има друга жена
лилии-кръст-котва - не мисля че има по скоро мисли з аработа в момента.
имате ли бъдеще заедно
коса-слънце-писмо- ами би могло да има добра връзка , ако се преодолее определен  критичен  момент , необходимо е да се нпарви нещо, по картите излиза че трябва да се чуете да кореспондирате по някакъв начин , да говорите честно без лъжи и намеци.
 попитах какво трябвада напрвиш за да бъдете заедно
 мечка -слънце-ключ-май ти трябва да го потърсиш. той ще се изненада и зарадва .може пък  това да отключи неговата нерешителност.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 10:05 от zimma

# 396
Предстои ми местене края на февруари на ново място, в нов град, на квартира, нов старт в работата, изцяло различна сфера на дейност, с една дума - ново начало...Ще ми се да знам какво ме очаква там, ще намеря ли хубава квартира, каква ще е атмосферата на работното място, ще постигна ли мечтите и целите си, изобщо какво ме очаква там?
На този въпрос аз изтеглих следните три карти : кораб - детелина - пръстен

# 397
Предстои ми местене края на февруари на ново място, в нов град, на квартира, нов старт в работата, изцяло различна сфера на дейност, с една дума - ново начало...Ще ми се да знам какво ме очаква там, ще намеря ли хубава квартира, каква ще е атмосферата на работното място, ще постигна ли мечтите и целите си, изобщо какво ме очаква там?
ами щом си теглила тогава няма смисъл и аз да го правя.
 очаква те пътуване , нещо ново , хубаво и трайно.Хармонично развитие те очаква , работата ще ти хареса. И атмосферата всичко ще ти допадне сигурна съм .Пада се обаща карта лиии.

# 398
 очаква те пътуване , нещо ново , хубаво и трайно.Хармонично развитие те очаква , работата ще ти хареса. И атмосферата всичко ще ти допадне сигурна съм .Пада се обаща карта лиии.

Подкрепям. успешно начинание ще е.

# 399
Предстои ми местене края на февруари на ново място, в нов град, на квартира, нов старт в работата, изцяло различна сфера на дейност, с една дума - ново начало...Ще ми се да знам какво ме очаква там, ще намеря ли хубава квартира, каква ще е атмосферата на работното място, ще постигна ли мечтите и целите си, изобщо какво ме очаква там

аз също подкрепям с две ръце- много успешно дори:)(

# 400
за една приятелка изтеглих три карти за заминаване в чужбина .дабли ще стане?
лилии-звезди-гроб
макар да казват картите че ще се размине с мечтата си зачужбина , сбор и разлика е букет и куче , аз мисля че точно когато надеждата е изгубена , ще има подкрепа от приятел и ще се осъществи намерението. вие ккаво мислите.

# 401
Благодаря момичета Simple Smile
Искам да ви питам вие сами на себе си като си редите карти  после излизат ли верни посланията им ?

# 402
  • София

Момичета, аз продължавам с моите дневни упражнения с по две карти в съчетание.
       Ключ + Лилии - за това съчетание пише "Идеализъм". Аз го нарочих за "Хоби"   Party (лилиите). Клщчът с тях обачеее?!
       Някой има ли размисли по въпроса, става дума за ежедневно теглене, комбинация и нещо да речем на битово ниво, т.е. това не е гледане за нещо сложно или дълъг срок.

# 403
по картите на флам , ще намериш нещо занимателно , което ще ти доставя удоволствие и ще те доведе до хармония.ще се чувстваи добре , удовлетворена.лилите отговарят за секса , семейството , може д ас екаже в тази връзка ключ или успех към връзка с човек Сантименталност.каритите са много позтивни сам по себе си ключа е успех в допълнение лили /добродетелност , хармония и равновесие, чистота , семейна идилия, реализация ./Също лилиите говорят  з апротекция , за защита от  човек  на по високо ниво с опит и влияние.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 12:17 от zimma

# 404
  • зад кестените
Здравейте момичета, много интересни неща прочетох тук определено има какво да се  научи Heart Eyes Преди години си бях направила индийските карти на Найна Владимировнна и мога да кажа че бях доволна от тях....После ги загубих.Но Ленорман са нещо трудно за мен , имам едно тесте преснимани карти Ленорман и незная как да гледам с тях.По точно се интересувам 
кой начин да използвам за да разбера как се чуства човек който от много време не съм виждала .Испитвам някаква тревога че нещо става при него . PraynigМоля посъветваите ме.
Отново съм аз момичета опитах се сама да погадая за приятеля за когото съм обезпокоена
и ето касво му се падна  при произволно изтегляне на
9 букет----29  жена ----    22 път----------     21планина
Според мен в момента се чуства добре с жената която е до него която му предлага пътуване
което според мен няма да им донесе особено голям успех.А вие като по добри в гаданието
какво мислите в правилната посока ли се движа или греша.

Общи условия

Активация на акаунт