игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 381
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
зДРАВЕЙТЕ ФЛАМ!! Извинявам се ,че навлизам в личното ви пространство, но много бих искала ако имате възможност да ми пусните едни карти таро.. Никога не са ми гледали на тези карти.. Явно за вас тарото са силната ви страна .. Не знам задава ли се въпрос както при мадам, но бих се радвала и на вашата консултация ..Нека картите покажат какъв ще е месец февруари за мен. Благодаря ви предварително . Успешен нов месец и много положителни емоции Ви пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51

# 631
azadi ,  тази тема е за Ленорман, която е много добре оганизирана и не е добре да бъде "смесвана"   

това е тема за таро:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466324.0

това е  темата  за тазо във форума на  flam: http://johnyg.org/forum/index.php?board=12.0

тук можеш сама да изтеглиш карти  за месеца- http://www.taroastro.com/

# 632
  • София
зДРАВЕЙТЕ ФЛАМ!! Извинявам се ,че навлизам в личното ви пространство, но много бих искала ако имате възможност да ми пусните едни карти таро.. Никога не са ми гледали на тези карти.. Явно за вас тарото са силната ви страна .. Не знам задава ли се въпрос както при мадам, но бих се радвала и на вашата консултация ..Нека картите покажат какъв ще е месец февруари за мен. Благодаря ви предварително . Успешен нов месец и много положителни емоции Ви пожелавам

azadi, много моля, пиши ми на Ти, както всички тук си говорим Simple Smile
             По принцип на Таро гледам ето  ТУК, но админ не е платил хоста и обеща от понеделник-вторник да проработи Форума пак.
             С Таро може да се гледа на всичко, доколкото знам. Аз имам скромен опит около 2-3 години (май са толкова) и обикновенно редя на много конкретни въпроси. Ако днес работеше другия Форум щеше да може да видиш какви и как, но...  Големи и обобщени подредби не ме привличат.  Въпросът за месец февруари ми изглежда такъв, много общ, но все пак опитах. Не мога да кажа кой знае какво - изглеждаш като човек, който се опитва да разреши някаква дилема, имаш желание и настроение да приключиш с това, да решиш нещо, да проявиш ясна и трезва мисъл. Според мен ще го направиш, без самтименталност и пренебрегвайки носталгия или спомени. Това ти решение ще те съживи и въодушеви, като да се отърсиш от нещо и смело и решително да продължиш напред.

P.S. Междувременно, Вятър е пуснала постинг.  Да, Таро е друга тема, ще гледам да не я смесвам друг път с Ленорман. Моля за извинение за това изключение, но не видях къде другаде мога да напиша на azadi, защото нямам квота за ЛС в този форум.

# 633
Благодаря и на Вятър, и на Флам:)) И двете се изчерпателни и това ми харесва:)) Ако съм ви издразнела с нещо - Извинете ме!

# 634
добро утро на всички и пожелавам успешна седмица на всички  smile3525 smile3525 smile3525  картите за деня ми са  змия7-щъркели17-риби34  възможно ли е някаква жена можеби ще ппромени днешния ми ден ,като ми върне пари дадени от мен на заем 

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 09:57 от ИРЕНЕ2

# 635
добро утро на всички и пожелавам успешна седмица на всички  smile3525 smile3525 smile3525  картите за деня ми са  змия7-щъркели17-риби34  възможно ли е някаква жена можеби ще ппромени днешния ми ден ,като ми върне пари дадени от мен на заем 
Привет ! Да е успешен месеца и от мен!!
Ами може да се тълкуват и като предупреждение да не даваш пари на тъмноока жена.Или жена ще ти каже нещо свързано с пари !

картите са ми следните :
18 куче+17щъркел+34риби+4къща +2детелина

# 636
Благодаря азади можеби имаш право,че трябва да бъда по внимателна. Тази змия винаги предопреждава за някаква опасност от дволичие  ще видиме дали наистина ще се появи някия хитрица около мен днес...

# 637
Благодаря азади можеби имаш право,че трябва да бъда по внимателна. Тази змия винаги предопреждава за някаква опасност от дволичие  ще видиме дали наистина ще се появи някия хитрица около мен днес...
ще чакаме обратно връзка Simple Smile)) бъди внимателна Simple Smile)

# 638

картите са ми следните :
[/quote]
азади определено имах добри картби за дена смятм ,че семеен приятел ще помогне с нешто свързано със пари ще донесе радосни и щасливи новини във дома ти

# 639

картите са ми следните :
азади определено имах добри картби за дена смятм ,че семеен приятел ще помогне с нешто свързано със пари ще донесе радосни и щасливи новини във дома ти
[/quote]
Ирене благодаря за бързия отговор.

# 640
добро утро на всички и пожелавам успешна седмица на всички  smile3525 smile3525 smile3525  картите за деня ми са  змия7-щъркели17-риби34  възможно ли е някаква жена можеби ще ппромени днешния ми ден ,като ми върне пари дадени от мен на заем  
Определено жената ще ти донесе нещо хубаво. Дали са пари или нещо ново и позитивно за теб. Не виждам отрицателен смисъл в картите ти.

картите са ми следните :
Същото при азади. Познат ще влее много позитивизъм и енергия в дома ти. Начало на хубави промени свързани с материални облаги .

# 641
vesinko благодаря ти за отдговорите, искам да попитам за мъж и жена разделени до каде са стигнали отношенията им картите са/   букет9-кораб3-метла11-път22-птици12

# 642
За картите на Ирене, за мен змия в този случай е просто жена, която ще донеси хубави промени през този ден, ако имаше лоша карта до нея щеше да е като предопреждение, но мисля, че те чакат хубави имоции.

А на Азади, много хубави карти, какво друго да кажа, те другите са го написали.
Приятен ден на всички!!!

# 643
Здравейте момичета , имам такъв въпрос ,ще има ли близките месеци бременност
ключ-мишки-дама-лилии-звезди-
според мен има някакви пречки ,но ще се преодолеят и ще се постигне спокойствие по въпроса .НЕ СЕ ПАДНАХА категорични карти за бременност , а по скоро постигане на  щастие .Според мен  има голяма вероятност да се сбъдне желаното.

# 644
Благодаря на всички които се включиха:))

Общи условия

Активация на акаунт