сурвакали ли са ви ЦИГАНИ....

• 2 303
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • Германия
ляля, е естествено, че ако ми предложи да ме сурвака псувайки няма да разреша, но просто защото ще ми стане неприятно от отношението, а не защото ме е страх да не ме урочаса...просто не вярвам в такива неща  Laughing В Бъгария да си призная отдавна не са ме заприказвали циганчета, но в Турция например са много мили дечица, винаги им давах паричка, гушках ги, даже фотосесия си правихме с едно момченце Mr. Green

# 16
охх, как може такива глупости да се измислят и говорят...

# 17
охх, как може такива глупости да се измислят и говорят...

по-лошото е, че си и вярват

# 18
миналата  година в провинцията ме сурвакаха циганета и няма такава каръшка и безпарична година досега....само проблеми.....Тази година ще ми е за урок...

По тази логика пазете се и от негри,евреи,инвалиди... ooooh!
Дано компютъра Ви не е изгорял след написването на тази простотия,че пак циганите или господ знае кой пак ще Ви е крив. ooooh!

# 19
  • Sofia
нямам нищо против циганите,турците и т.н.Общувам с турци/помаци/и мога да кажа,че са най-гостоприемните,мили и сърдечни хора....циганчета винаги е имало в класа ми като ученичка,била съм в добри отношения с тях....А на въпросното цигане му дадох 2 лв.,но на майка му или сестра му и се видяха малко и нещо взе да недоволства/бяха влезнали в двора-малкото,каката и някакъв с тях,нямаше да се покажа,но отидоха зад къщата и доста се забавиха,бях сама и страх,не страх излезнах/...А не ви ли се е случвало на улицата като просят или  на''гледачките''като искат да ви пробутат китка здравец и вие им откажете и ги подминете да чуете една цветиста псувня или клетва....Незнам дали неудачите тази година се дължат на това,по сигурно не,но ще ми е за урок....Успешна Нова година на всички!

# 20
Стига бе хора, вие пък наистина ли мислите, че като ви суровака циганин го прави ей така заради добрата воля и за здравето. Всичко при тях е за пари, даже и малко цигане да е, пак е накарано да го направи от някой дърт циганин. Няма положителна енергия, няма положителни мисли, нищо, само цел за припечелване на някой лев. Еми не благодаря, не искам да ме суровакат цигани.

# 21
Аз пък знам една друга приказка,за циганките и...огньовете.Ама мъжете да кажат Mr. Green

# 22
Аз пък знам една друга приказка,за циганките и...огньовете.Ама мъжете да кажат Mr. Green

Еееее кажи дееее Laughing Сега няма да мога да спа от любопитство, каква ще да е тази приказка.

# 23
  Сурвакали са ме. После ми повишиха заплатата, но пък си счупих нокът - това как да го броя? Дали да пусна отчетна на счупилите нокът, в която да цопвате без да пускате водата?

# 24
  • Sofia
Смятам, че е достатъчно!

Общи условия

Активация на акаунт