Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

... И друг път съм го казвала, но не ми се свиди да го повторя /респ.- потретя или попетдесетичетвъртя
/, че здравата сте ми влезли под кожата...и сте ми в мислите и на празника...и даже за тези от вас дето са си в Кипрото ще кажа, че по един символичен начин бяхте мноооого близо до мен в празничната нощ
щото братО ми ме черпи с една кипърска пура, донесена му от неговата кипърска дружка
/аз нали по принцип отдавна съм отказала всЕк`ви цигари, ама я запалих кат`една "лула на мира" във ваша чест 

- поне от към алкохолец положението е тужур
- че виждам и в кошницата дето 

БЛОНДИ,здраве ,щастие и късмет!

....но утре продължава.... 
..прибрах се с главоболие
...седнахме си най-тържественно аз и моето мъж и Антзелина на спокойна вечеря пред телевизорът и се наслаждавахме на коледна програма и филми
и си дадох равносметка:колко е хубаво когато на такива празници си с най-близките хора ,далече от шума и навалицата!!!!!
От 9 сутринта до 18:30 нямахме ток.Бяхме на свещи,готвехме на газовата печка,която ни топлеше същевременно и слушахме колдени песни на телефона ми,докато не му падна батерията 

Затова пък гледах и за теб едно комично шоу по ТВ и накрая ВДянков каза на Тиган Звездев, че свещите са лукс и му изгаси и тях /след като му взе всички тенджери и тигани/