В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 429
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
БЛОНДИ и аз ги гледам Ахмед и Инжито  Mr. Green Mr. Green
Честито ти чедърче със здраве да си го използваш и все по вода да ти върви. Hug Hug

# 106
Оффф, мацоранки, нещо голЕм мързел ме е налегнал newsm78 Май и аз ще обтегна морна снага пред телевизора, ама Ахмед и Инжито, шЪ мЪ 'сФиняватИ нЕма да ги гледам Twisted Evil то каквото и да пусна май телевизорчето мен ще гледа Joy

Въх, вий засилено продължавате с коледно-новогодишните самоподаръци. А да са ви честити Блонди и Линче новите придобивки и със здраве да ги скъсате от носене Hug Hug Мен все още не ме е обзела пазароманията Mr. Green засега се обзаведох предпразнично само с една безжична мишчица във вишнев цвят да си ходи с лап-топчето Blush

Въпреки ранния час ви желая лека нощ и приятни сънища, че много яко се размириса на възглавници покрай мен Joy

# 107
EХО здравейте и аз между живите
Блонди със закъснение да честитя и.ден на братчето newsm51...ама и вас със Змейка хич не ви свърта в къщи smile3521....и вие сте като нас..харесва ни да спрягаме глагола ,,маАм крачоли,, Joy..при първа възможност и сме на път с кола и или без нея няма значение,важното е да не сме в къщи tooth
Веси..изглежда даста сте бушували по празниците newsm10...много бързо предаде фронта таз вечер...
Мастърче..страхотни предложения Peace..а идейката
.Той алкохола изветрява при готвенето,та няма страшно за дечковците...Обаче става много вкусно и крехко всичко....Така,че действай си смели и да не ти пука... Laughing Hug
...ми напомня за една позната която все се оплакваше,че дЯтето и все плаче,та и казали да цопка залъче във винце  #Crazy и щяло да спи като къпано ooooh!..та наща се хвалеше,че добре действало Shocked Naughty..пази боже от такава маминка Mr. Green
Муци..почивка за теб няма ли newsm78..побъркаха те от работа....
Лина честити дрешки Peace...хааааааа набарала си ти парата smile3508..дано е така през цялата година Peace..касметлийка Peace
Десита..само не разбрах,докато си беше самичка newsm78 се опита да почетеш Joy или си почина във форумчето newsm78...така и трябва  Peace
Зиче..ама и ти по по празниците диети пък и кръвно ooooh! оффффффффф лоша работа...ама кво да се прави,Здраве трябва и на него да му се обръща някакво внимание Peace
Блонди,Веси..честити придобивки Hug Hug
Жу..страхотна прасьонга си издокарала smile3501...дано успееш и с крокодилчето Joy..ще чакаме smile3509

Охххххххх...и при нас положението с яденето и пиенето  Whistling....сте починем и ние,че пак се задават събирания и купони Joy...та да можем да устискаме до края Peace,та няма да се придаваме по средата яяяяяяяяя hahaha

НА ВСИЧКИ МНОГО Hug Hug Hug
 И СЛАДКИ СЪНИЩА smile3524

# 108
Пепитки,аz съм все оЩе сама и наистина се почивам тук Hugв пауzите де Wink

Линкааааа,получих картичка....мн ти благодаря zа пожеланията Hug

Хайде лека.... Hug

Пепи,пиШем май zаедно Party

....Към кулинарките
и аz се присъединявам и да ви кажа и аz на Коледа пеках тук едни пържолки с кисело zеле,кестени ....и моите ги поиzтъевах...оставих ги ж иzклучената фурна и станаха малко сухички Thinking

# 109

Хайде ставайте от сън, поспаланки! Днешният прекрасен ден ви очаква...

# 110
Добро утро! Хайде на закуската!

# 111
Хаймани милички  Mr. Green Hug

Блонде, мислех те вчера с тия потопи в Бургаско  Rolling Eyes Викам да й пиша, ама после ще каже, че всичко ОК в центъра и аз само истеризирам  Mr. Green Та като разбрах за новото чадърче си отдъхнах  Crazy Честито! Със здраве и кокетност да си го носиш /последното без всякакво съмнение  WinkHug

Ааааааа...... алкохолеца  Mr. Green Ами какво да правя, искам да ми замирише на винце от манджичката на някоя друга мацоранка... ако сложа в каймата на мусаката вкъщи, ще ме линчуват без съмнение  hahaha Еееее казала съм на братята на мъжо ми да се готвят, идва Трейшън Лина да им готви тракийски специалитети  Party

Весич.... тия котета като прани гащи дето все се намират у вас... освен тия от картичката над камината  Laughing.... вярно много мирише на възглавници у вас  Hug Добро утро!

Ахмет и Инжито добре, че ги пуснаха, да минават и да заминават, че....  Mr. Green Имат един фен у нас, ама това не съм аз  Whistling

Линкааааа,получих картичка....мн ти благодаря zа пожеланията Hug
newsm44 newsm44 newsm44 Много се радвам! Да ти е на късмет за предстоящите изпити, мила  Hug Hug Hug

# 112

Ииииххх, ама докато се намоткам да ги мятам тия палачинки, Линката сервирала закуска Whistling Нищо де, и от тях да си опитате... yes...   Аз уж щях да стачкувам от куФненски занимания, ама като знам че утре още по-ще ме мързи, предвид че на следващия ден ще има яка предновогодишна кулинарна уфанзива cook cook....
Айде сега тичам пак към котлонЯ, че да не изгори следващата палачинка smile3560.., но по-късно ще намина отново..

Прекрасен ден на всички пожелавам!
smile3525

# 113
  • Larnaca, Cyprus
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МОМИЧЕТА......... Hug Hug
Тук съм .....няма да се плашите ......не съм ви забравила..... Mr. Green
ама пусто покрай децата и  нямам време да се огледам дето се вика пък камо ли да хвърля очо в форума ......ама днес мъжо ме извика в офиса уж за малко ама май ще е замного че на да погледна и при вас как върви  Party Party
ЗНачи ЧИД на всички които празнуваха тези дни а именно........Блонди и братото........Лина, баба и батко с японската булка......мъжото на Винаги.......и всички които са минали метър .......и не са почерпили hahaha....та желая ЗДРАВЕ , УСПЕШНА 2010, МНОГО ЛЮБОВ, СБЪДНАТИ МЕЧТИ, И БЕЗБРОЙ УСМИВКИ.......  bouquet  bouquet  bouquet
Жу чудесно прасенце гледам .....но все пак не разбрах това прасе ли е или не newsm78
Миликс яяяяяяяяя чудесна идея това елхичката на планиничката ехааааа Laughing.......искам още има ли  Twisted Evil

момичета оставям ви че мъжо нещо грачи от офиса отивам и после ако успея пак ще намина   bouquet

# 114
hi на всички.... Hug
кате...виждам ,че много работиш!но нали знаеш така е по празниците.. Peace..спомням си как преди година -две и аз бях на работа и то точно на връх Нова година...чувствах се страхотно..бях взела и Антзелина с мен(работих в ресторант) и тогава бяхме направили парти и така съчетахме полезното с приятното...в 12 часа разчупихме питката с късмети ,отворихме шампанското и всички колеги и гости на ресторанта си пожелахме ЗА МНОГО ГОДИНИ!после партито продължи с моят съпруг(и той беше на работа) Mr. Green.....отидохме при него и така до 3 часа сутринта....бяхме щастливи макар и работещи в този момент.. Peace..така че аз мисля че и ти се забавляваш ,макар и на работа... Peace и не само ти, а и всички който работят по празниците... Peace Hug
блонде...мисля те и се чудя newsm78...не си получила още картичката от мен newsm78...и съм много ядосана на тези пощи #Cussing out...какви ви са плановете за новогодишната нощ?!предполагам в къщи семейно(като нас)...между другото всяка вечер по скат от 22ч.дават документален филм за БГ..водещ е един англичанин..онази вечер даваха за Бургас Peace...много красиво... bowuu
линче...надявам се и ти с твоята мами да си изкарате една страхотна Нова година...като казваш за дрешки в НДК..колко скъпи имаш в предвид Mr. Green...че то май като слушам от тук от там в БГ май по скъпо от Кипрото newsm78
веси......усещам някакво блаженство в теб,защо ли Mr. Green Laughing..сега там саминки... Heart Eyesмного е хубаво нали,като меден месец Hug...и с тези котета където ги пускаш понякога,направо умирам от смях. Joy.
муци..а,вие?с малката принцеса къде ще за празнувате? Hugкакво и донесе ДЯДО КОЛЕДА? Mr. Green Wink

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 14:29 от Анче(Галче)

# 115
деси... .благодаря за картичката.. Hug.очакваме снимки после..  Peace
винаги..а при вас приготовленията как вървят..?принцесите как са?а какво стана с преместването в новото жилище? ..или аз нещо пак не съм разбрала...преместихте ли се?  newsm78
пепи.....а на вас какво ви донесе белобрадият старец  ..на нас 4 игри..писахме и писмо,сложихме го под елхата!на 23 срещу 24, дядото влязъл и взел писмото   и на 24-бъдни вечер донесъл подаръците..бяхме му сложили и чаша със сок и бисквитки  Whistling ...изял ги и оставиλ подаръците ...ако питаш мен това май ще е последната година в която Дядо Коледа идва за Антзелина  Rolling Eyes...все пак тя ще стане на 9 години(почти),..НО  традицията ще продължи заради малкият Никола
цвете ,много романтична Коледа!но предполагам че не си била толкова въодушевена за това ,че сте нямали ток..? Mr. Green..слушах по ТВито ,че топлофикация нямали да оставят нито един от гражданите без ток,даже и сметките да не им са платени Peace или длъжници..,но какво е станало ?повреда ли е било? #Cussing out newsm78..но най-важното е че все пак е дошъл към 21 часа.. Peace
дани..а вие как сте?сега по празниците имате работа,а малкият как е?сам в къщи Mr. Green Crazy Party

момичета..ще се радвам да споделите какви кулинарности ще приготвяте за празничната вечер Peace..да открадна малко идейки от вас . Mr. Green..менюто какво ще е?..аз няма да крия ,че с тенджерите и тиганите съм малко на вие,но ще се постарая естествено да направя изключение един път в годината и да стана един истински шеф ..с ваша помощ.... .
.мастрерче...к'во ще кажеш?!!!!  

п.п..нещо става с компа ми ..дава на червено ,затова разделих линка си на 2 Peace

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 14:31 от Анче(Галче)

# 116
  • Italia, Palermo
Здравейте пак от другия край на нашето средиземно моренце Hug! За тоя град Губбио бях гледала по телевизията и чела из списанията, общината му много ефектна украса е спретнала на хълма над градчето и аз също останах много впечатлена, " Ме кефи" както казва мойта щерка.
Не знам как е при вас времето, но тук миналият четвъртък някои хора бяха на плажа, после едни топлици влажни, побъркахме се, изведнъж в събота едни поройни дъждове и за три часа нейде температурата спадна от 23 на 10 градуса. Кой като нас с мъжо с хронични емикрании, кой с кръвно "играещо", всеки страда по Коледа и всичките тия дни след нея, побърка ни всичките, кой пък се тръшна' с настинка...от вчера пък пак е топло и едни ветрове...Кипър не е ли със сходен климат? НА мен вашите земи и моренца са ми слабост, но досега не съм ходила ни в Кипър, ни в Турция, ни в Ливан и прочие средиземноморски и от близкия изток страни.  Знам, че от Кипър можеш да си направиш разходка за някой ден до Сирия, Ливан, Израел с кораб, поне една моя дружка де живееше там навремето бе посетила тия държави.
Момичета, вие имате ли локум? Аз с времето все по-малко неща си нося от България, ако успея да забъркам локума, само една луканка ще нося, замразявам я и имам и за Коледа, че и слд нея. За Коледа спретнах кошове с вкусотии на другите две нашенки тук, засега сме само три де се знаем и се виждаме с децата, та правих лютеница в тиган, боза квасих, филе елена майсторих, сложих и едни постни сърми и халва гръцки, само локумът ми не стана по едни интернетски рецепти. Аз , да знаете все уж ще слабея, а в главата ми чревоугоднически идеи. Та, ако сте правили локум, кажете, плийз, някоя рецепта!

# 117
Ееето ме отновоооо.... Misc Ghost

Линче, благодаря ти, душицо загрижена Hug че си ни мислила вчера покрай пороищата! Слава Богу при нас особени премеждия /хеле аварии  Bulb/ нямаше.... голямата закъсация е била в покрайнините на БургаЗЪ - циганската маАла и един квартал, който допреди 4-5г. беше село, но поради разрастването на града го присъединиха като квартал../ама само на книга - т.е. като облагородяване си е все същото село с неоправена централна канализация/. Иначе правилно си предположила, че в центъра и тъй да се каже "цивилизованите"комплекси не е имало особени проблеми - не че не стават реки и езера по улиците, но ВиК-то като си е наред за около час-два, дори и след много проливни и продължителни дъждове всичко се отводнява нормално /т.е. без да се налагат специални сървайвърски акции/ Mr. Green Peace

Весич, ти много набързо си се завръндисала и офейкала днес-сабалянта fiuuuuuu  Я кажи, признай си какви ги кроиш? smile3560

Катенце, много мило че открадна малко временце за твоЙте верни нет-дружки Hug и мерси за харните благопожелания..... дет`се вика, тъпкано да ти се връщат! Mr. Green Hug

Анче, недей се ядосва за картичката spoko стават такива работи Rolling Eyes - например миналата или по-миналата година беше, ама племенницата ми в Америка хич и не ми получи картичката Thinking а за чужбина винаги ги пращам от гишето, където писмата се претеглят и според грамаж и дестинация ти определят цена и лепят марката - така за по-сигурно уж че ще стигне до желаната дестинация, ама на - пак затри се Rolling Eyes ---- А за новогодишната софра ще взема на Мастерчето рецептата за пържолки и също сърмички ще се стъкмят...за ордьоври, мезета и торта на готови неща ще разчитам за по-практично, че то и без това ще сме си вкъщи в двучленния състав на самата новогодишна вечер.

# 118
блонди аз няма да оставя така нещата..ако трябва друга ще ти пратя..... Whistling

# 119
Момичета, рязко си прекъснах горния пост щото звънна телефона...и колежката-организаторка на скорошния ни пенсионер-студентски купон ми се обади да ми съобщи ужасна новина - един от колегите /който също беше на тоя купон/ е починал скорострелно /перфорация на стомаха/... Още съм като в шок...има две малки деца Cry...
Извинявайте, че ви затормозявам с това точно насред празниците..., но само искам да ви кажа...:
Не пропускайте нито един миг, защото всеки миг е ценен.... и не отлагайте да кажете или направите нещата, които бихте искали за любимите си хора... Животът е поредица от мигове...и ние не знаем, нито е във властта ни, кога тези мигове ще пресекнат.., но от нас зависи да ги напълним със смисъл...

Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт