В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 198
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Мили мои дружки, с това закачливо послание ви пожелавам прекрасна седмица и само Убави мъже! newsm47

# 601
    a това е от мен мили мои!!!!!!
блонди,линче чета и си спомням ваканцията която прекарах в България през 2008-2009...тогава аз се забавлявах на студът и снега....но нали бях за малко Mr. Green...знам че е много трудно с тази снежна обстановка в Б-я...затова на вас пожелавам(и на всички мадамки от снежна Б-я много слънце през тази седмица Peace Hug
пепи....как е малката?
веси  работен weekend?!kak мина?!
                                                   УСПЕШНА СЕДМИЦА!!!

# 602
Пууу.... два дена да ме няма и колко сте изписали  Crazy
Айде добро утро и от мен, въпреки че... не е много добро.
Тук е някакъв ужасяващ студ тази сутрин. Дано да се позатопли  cold

# 603

Добро утро и успешна седмица на всички
Блонди,...страхотно пожелание Hug Hug Hug....стократно да ти се враща smile3534
Анче...много от рано музата те е ударила newsm78 newsm78...май-май- уЙкенда добре ти се е отразил smile3533...я казвай квИ ги варши newsm78..
Благодаря бебка е добре...ръчичката вече почти я забравихме Peace...истинката  още ни побарква,но деца какво да ги правим...не могат да си седат в къщи Laughing...но и това ще отшуми Peace Peace...дано да е скоро
Diamond  Nature Sunny малко от тук,

АЗ СЕГА ДА ПОЧЕРПЯ,,ЧЕ ИМАМЕ ДВОЕН ПРАЗНИК В КАЩИ
МЪЖОТО МИ ОДЪРТЯВА,А СИНА МИ ИМА ИМЕН ДЕН

ХАЙДЕ НА ПОЧЕРПКАТА

НЕЩО СЛАДИЧКО
ПИЯЧКАТА ЗА ПО КЪСНО

хайде приятен понеделник на всички Hug Hug Hug Hug

# 604
А така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В този форум имало кипърски девойки, а аз дори и да не го подозирам! #Crazy #Crazy НЕПРОСТИМО Crazy
Здравейте, от близо месец се шляя из този форум без изобщо да си намеря мястото, а тук имало такава сладка компания от кипърски снахи Rolling Eyes затова, дами и дано не прозвучи нахално, но чукам на вратата, за да се присъединя.
Казвам се Стела, също с кипърска силна половинка. И ви изпращам по една  Hug за добър ден

# 605
ДобрЮтро и от мен Hug
Лелееее, к'ва трапеза намирам #Crazy Пепич ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЛЮБИМИТЕ МЪЖЕ!!!

Директно се намествам на празничната трапеза и бързам да ударя едно шампанско, за да догоня по поетично настроение Блондича и Анича Mr. Green
Вий двечките явно прекрасно сте се заредили през уикенда, Heart Eyes щом рано-рано в понеделник редите так'виЗ сентенции и поеми  Whistling
Аз днес и утре ще го удрям на почивка, тъй че ще пиша повечко Wink
Ще бягам да отметна малко домашни clean prostor cook и ще дойда да проверя как върви купонът perko

Стела welcome

На всички ви пращам lovekiss lovekiss

# 606
Веси Hug Hug Hug Добре заварила!

И понеже ми е рано за шампанско и ягоди, ще замезвам с пастичките на Пепитка, докато ми дойде ищах  chef

# 607
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета Hug
Нещо пък ми се прицака интернета в къщи та неможах да се включа да си поклюкарим Twisted Evil
Затова съм изпуснала и някои неща ..........например годишнината на мама и тати на Блонди .....мила да са ти живи и здрави, влюбени, всеотдайни, и повече да ти помагат  bouquet  bouquet  bouquet
Пепи чух аз сутринта по радиота ама викам ай ще почакам може и грешно да съм разбрала ...... Twisted Evil Twisted Evil....обаче щом викаш че е така  Joy
ЧИД на Григори ......да расте здраво и умно дете за радост на мама и тати .......и ЧРД на половинката да е винаги щастлив до теб и да остарява БАВНО  bouquet  bouquet
Стела Фотини Добре дошла  bouquet заповядай при нас .....тук всички сме сплотени и дружбата ни е от години  Peace Peace........обаче аз понеже съм любопитна пък и с течение на обстоятелствата се оказвам първата любопитка веднага след включването ти ще попитам за повече подробности ....с какво се занимаваш а мъжо ???....дечица ???? ...... и т.н. от този сорт нормални неща.......ако нещо те интересува и теб също питай....ще отговорим .... Sunglasses

# 608
katy Hug Благодаря за топлото посрещане! По ника ти предполагам, че си Катерина (или може би Екатерина Thinking) и т.к. една от най-добрите ми дружки е Катерина - страхотна сладурана, женена в Гърция, може да ме питаш Blush
няма да се чувствам като на полицейската скамейка hahaha

Аз съм на 24 години, наскоро дипломиран магистър... Работя от 5 години. Мъжлето е с има-няма 10 години по-старичък:lol:, работи в областта на външната търговя и спедиция.
Засега нямаме дечица, ноооооооооооооо със сериозни планове за такива baby_neutral
та ако някой има въпроси, да не се стеснява, нямам нищо против да си споделяме.

макар да не съм ви чела подробно назад, наистина оставам с впечатлението, че сте сплотени и открити, което само по себе си е уникално за толкова българи на едно място Mr. Green, пък било то и само виртуално. С времето нещата тук ще ми се изяснят, още веднъж благодаря за гостоприемството.

# 609
Честит Имен Ден на Григори! Да расте много здраво, щастливо и умно дете на мама и татко, с безчет приключения и обграден с топлота и уют!  Grinning
Честит Рожден Ден на Андреас на Пепит! Да е много здрав и щастлив, спокоен по кипърски  Wink и Пепит да не го ядосва много с българо-кипърските въпроси!

# 610
Добър ден, милички  Hug  bouquet

Блонде, не ми говори за чистене на килими, че откога точа лиги по една перяща прахосмукачка, хем и за новата дамаска, ама все ме разкандърдисват  Laughing

Пепит, и аз замалко да яхна колелото в Кипър, ама ми казаха, че съм щяла да приличам на англичанка, и се отказах  Joy Обаче ако бях останала повечко, това щях да направя  bowuu Обаче за Григори това е по-безопасният вариант  Grinning

Весич, как е трътката  Crazy Както Блонди казва  hahaha Днес като чаках тролея при минус 20 се сетих за това и се сгрях вътрешно  Mr. Green

Диамантче, аз днес излязох в 6:30  Mr. Green Знаеш ли какъв студ беше... после вечe ми беше все тая коя част на дланите не си я чувствам  Mr. Green Също така си подадох удостоверението за ЕЗОК, европейската здравно-осигурителна карта, която вече е задължителна и без нея няма да може да се пътува за ЕС след април /което си е отвсякъде незаконно, но няма значение/. Дори си бях снимала и личната карта /което изискване също е незаконно/, обаче само ми свериха данните от оригинала  Peace Поне жива душа нямаше  Mr. Green

Стела, добре дошла и от мен  wavey Ми аз не съм кипърска невеста, но се надявам, че това не е пречка  Mr. Green Ако наистина искаш да знаеш повече подробности, разгледай по-старите теми - нали знаеш, личната информация обикновено изскача ситуационно и спонтанно. Сега и да ти изложа житието-битието, ще стане като на полицейски разпит  Mr. Green Ще се радвам да си пишем тук  Hug /освен това срещите ни не са само виртуални, както си предположила  Grinning/.

Милички, желая ви страхотна седмица, макар че сега се сещам само какво казваше пра-баба ми за такова време: "Слънцето хапе"  sun

# 611
здравейте.... Peace
стела....здравей и от мен!! Peace
пепииииии Mr. Green...ами ко да ти кажа...ами добре съм...напоследък съм се заровила във facebook  Mr. Green...малей,ми то голяма краста там...намерих няколко приятелчета стари дружки Mr. Green и така дъра-бъра....!!! Crazy...ученически години,нали разбираш Mr. Green...моят мъж не може да се вреди от мен Whistling..!!...гледа и се кокори Shocked...''кой тва,кой онова... Thinking.... Mr. Green... hahaha...и така ...добре че не е от ревнивците Mr. Green Flutter......*****да ти са живи и здрави мъжете*** Hug
на всички други много гушки Hug Hug Hug Hug Hug...отивам да карам Антзелина на гимнастика и пак ще се включа!! Peace
линче писали сме заедно.. Peace Peace Hug Hug

# 612

Мадамки, поомекна ли времето в БГ или още е КУЧА СТУД???????

На мен ми е постоянно студено cold Зажеглила съм камината, но без особен успех newsm78
Набързо приключих с домашните задължения, защото една позната се отби за кафе и откарахме два часа в безсмислени бръщолевиници blahblah
Май гладенето ще си го оставя за утре Embarassed

Ей ви малко смешно инфо за зодиите:

Какъв домашен любимец подхожда на вашата зодия?
Овен: "Всичко, стига да е пълно с енергия!"
Телец: "Костенурка. Бавна, не й трябват много грижи и няма да изяжда храната на собственика си."
Близнаци: "Папагал... Има ли нужда да казвам нещо повече? Естествено, че има...."
Рак: "Каквото и да е... Важното е да се поддава на дресировка!"
Лъв: "Голяма, красива и дръзка котка, която не се състезава със собственика си в това кой е по-по-най."
Дева: "Да видим. Ще трябва да ставам точно в 7:30, за да го храня. В 10:20 ще ходя до магазина и ще му купувам храна за 4,38 лв. с включен ДДС..."
Везни: "Хммм... От една страна, кучето е добродушно, предано и пази къщата. От друга, котката е по-независима, изисква по-малко внимание и е много грациозна... Ох, не знам. Ти какво би си взел? А сигурен ли си?"
Скорпион: "Котка! Тайнствена и непредсказуема... Какво й е? "
Стрелец: "Кон, естествено! И да се надяваме, че ще има достатъчно енергия, за да издържи темпото ми!"
Козирог: "Аз ли ще му купувам храната?"
Водолей: "Хамстер. Ще му взема клетка с климатик, водоснабдяване и канализация... Ще му сложа тунелче, с което да може да преминава извън клетката и ще го огранича с фибростъкло... Не продават ли такива клетки? Простаци! Нищо, аз ще изобретя нещо много по-добро тогава..."
Риби: "Риби, естествено. Дори да ги забравя за седмица-две без храна и те измрат, бързо ще ги подменя... ако не забравя и това, де..."

Типичен коментар след секс?
Овен: "Хайде пак!!!"
Телец: "Ама как огладнях! Подай ми пицата."
Близнаци: "Къде е дистанционното?"
Рак: "А кога ще се оженим?"
Лъв: "Бях страхотен, нали?"
Дева: "Трябва да изпера чаршафите..."
Везни: "Ако на теб ти е харесало, значи и на мен ми хареса."
Скорпион: "Хмм... да те развържа ли?!"
Стрелец: "Не ми се обаждай... Аз ще ти се обадя!"
Козирог: "Имаш ли визитка?"
Водолей: "Искаш ли да пробваме нещо лудо другия път... например да сме голи?"
Риби: "Ъъъ... Как ти беше името?"

Каква е молитвата на вашата зодия?
Овен: "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!!!!"
Телец: "Боже, дай ми сили да променя живота си... ама не веднага!"
Близнаци: "Ей, Боже (или Богиньо)... Кой си всъщност? Какъв
си? Какво си? Колко сте? Изобщо не мога да си го представя..."
Рак: "Отче наш, знам, че не бива толкова много да завися от теб... но на кого друг да разчитам за важните неща в живота?"
Лъв: "Ей, тате, знам, че съм любимото ти хлапе и се гордееш с мен..."
Дева: "Боже, направи света едно по-добро място и не се издънвай като предния път."
Везни: "Господи, знам, че е крайно време да взимам решения сам, но искам да знам: какво мислиш ти по въпроса?"
Скорпион: "Боже, помогни ми да простя на враговете си, защото тези копеленца изобщо не заслужават!!!"
Стрелец: "О, всемогъщи, всезнаещи, всесилни, вечен Боже! Моля те за сто милионен път - помогни ми да не преувеличавам!"
Козирог: "Отче наш, мислех да се моля, но знам, че трябва сам да се справя с проблемите си, така че... все пак благодаря!"
Водолей: "Господи, едни казват, че си мъж... други, че си жена... А аз казвам, че всички имаме по нещо божествено! Така че, защо да ти се молим въобще?"
Риби: "Отче наш, ти, който си на Небето... Понеже животът е гаден и смятам да му друсна една стограмка, нека тежкото ми пиянство и махмурлукът след това бъдат в твоя чест... Наздраве и амин!"

# 613
Пепита, мъжът ти е водолей, много благодатен знак за мъж bowuu Моите поздравления и пожелания за дълги години любов и заедност  bouquet  bouquet  bouquet

Анче, много мило Flutter
Лина, кипърска или не, щом тук ти е добре, това е важното Peace А иначе аз не обичам да разпитвам ей така, нещата трябва да се случват естествено. Ще се опознаем с времето.

# 614
 Joy Joy Joy
Весич, още е кучи и какъвто друг се сетиш студ  Laughing Дори и кучето ака бързо, да не му замръзне на д-то  hahaha
На мен ми е топло отвътре, наистина, предполагам, че ако ме сложат на твое място ще се понамръщя на мокрия студ, ама само толкоз  Hug

Това е страхотно  Laughing
Във връзка с моя асцендент, с мъжото в момента си говорим ей-такива нещица, а именно:
.......
Козирог: "Имаш ли визитка?"
Козирог: "Отче наш, мислех да се моля, но знам, че трябва сам да се справя с проблемите си, така че... все пак благодаря!"
Joy Joy Joy А пък утре ще почерпя с усмивка във връзка с това:
Козирог: "Аз ли ще му купувам храната?"
Ама как ме надушваш, една изненада не мога да ви направя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт