Asi / Гордата Аси - 21 - ва тема

• 75 028
  • 734
  •   1
Отговори
# 600

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Обичам те, Аси!                               Демир, ще се ожениш ли за мен?

# 601
  • София
добре де, как е възможно да съществува такава дарба да пресъздаваш емоции, мисли и чувства с поглед и то умишлено т.е. във филм ooooh!
Този човек е актьор от класа, честно
  Peace

# 602
Много силна серия. Играта на актьорите е наистина от класа. Но и режисьора е супер. Тоя паралел- операцията и жътвата е страхотно- както жътвата е момента да се радваш на плода на труда си, да имаш надежда за бъдещето, така и трансплантацията е надеждата за живот.
Също и как Аси показа на Асия баща и и направи детето да приеме трансплантацията като игра:
               Ще ти разкажа приказка за твоите родители......
               Някой има лекарство, което ще помогне на баща ти и познай кой е?...
               Татко, нарисувах ти картина- това сме аз и ти....

Гледаш и всичко в теб се преобръща.

# 603
А Нериман и Фатма пред монитора бяха направо уникални!

# 604
  • София
аз направо съм поразена от играта на този човек ooooh! Как може да пресъздава характера на Демир с такава точност. Затова ми се иска да го гледам в друг филм, за да си обясня и там ли така е влязъл в роля или просто героят Демир се доближава до собствения му характер   newsm78

# 605
Мissence, гледай го в първата серия на "Ask ve ceza". Има я в ю-туба. И сравни.

# 606
# 607
  • София

ще я гледам да сравня. Лошото е, че не разбирам ТР, за да сравня как изразява чувствата си там (на героя си де).
Просто искам да намеря отговор на въпроса си. Интересно ми е  Peace
merilin13   bouquet

# 608

Здравейте и от мен ! Ринка  wavey аз гледах малко от 1 еп на Любов и наказание , но онази химия я няма ! Мурат пак хвърля погледи и лъха много финес от него , но просто не е както срещу Туба ! В "Аси" дори и в скандалите им имаше моменти , когато се изпиват с поглед  smile3518

Мерилин   bouquet благодаря !

# 609
Мissence, и на мен ми е любопитно същото нещо Simple Smile И ако за теб ще е улеснение новия филм с Мурат го има и с английски субтитри.
Искам да отбележа и че оператора също има заслуга много лирично око има.  Heart Eyes

# 610
добре де, как е възможно да съществува такава дарба да пресъздаваш емоции, мисли и чувства с поглед и то умишлено т.е. във филм ooooh!
Този човек е актьор от класа, честно
 Peace

Момичета, не само Мурат, но и Туба играе невероятно. Как само го гледаше през стъклото...И тя владее това с погледа. Много ми е любима и тя.

# 611
Крисче, ние сме завладяни от магията на двамата актьори. И Мурат и Туба изразяват своите чувства със такава сила, че във всяка следваща роля и на двамата ще сравняваме и ще търсим същата магия.
Не вярвам това да се повтори! Пък и не вярвам да искаме да я открием! Това трябва да си остане само в "Аси"!

# 612
Погледът на Murat - Demir - Savas

# 613
  • София
така си и мислех, че повече няма да открия тази магия в погледите им с другите им екрани партньори. Сега ми се иска да изгледам по един филм на двамата и после да ги съберат пак във филм. Ако пак магията я има е ясно, че просто си допадат на екрана като излъчване  Peace

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 21:39 от missence

# 614
Жените ,независимо от коя държава са, сме големи манипулаторки.
Демир,докато се чуди , Аси направи и тест и подготви така Асия,
че нямаше право да каже не.

Общи условия

Активация на акаунт