Разделител за книги (на руски "Закладка")

• 7 352
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Късметлийска птица си, не нощна. Значи успя да си намериш разделител, пък и с Ван Гог -  Laughingsmile3501 . Аз ще продължавам да търся ...

# 31
Аз си купих магнитен от CCS, реших че ще е по-удобен при четене по автобуси, офиси и т.н. С картина от Ван Гог - много е удобен.

От кой магазин го закупи, нощна птица? Какво представлява?  Simple Smile

♥ Fairy Tale ♥,пусна темата и разделите изчезнаха от книжарниците Joy

Виновна  Blush

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 19:47 от ♥ Fairy Tale ♥

# 32
  • Sofia
Купих го от Сиела-та, която е в МОЛ-а на Черни връх. Сиел-и има и в МОЛ-овете на Стамболийски и в Гео Милев. Магнитните разделители ги видях и в книжарницата на Графа, срещу зеленчуковия пазар. Мисля, че е Буктрейдинг.
Другите разделители, металните, са много красиви, но никак не върви да си четеш по трамваите и да си отмяташ с такъв.  hahaha

# 33
  • Sofia
Ще използвам темата да попитам- виждали ли сте някъде магнитни разделители за книга? Преди няколко години си бях купила от Гърция, но повече така и не намерих никъде такива. А са много удобни, само да не късаха....

В горецитираната книжарница "Сиела" има и магнитни, много са красиви - с рози, или с части от картини... Simple Smile
Нещо подобно е този с червената роза, без надписа разбира се:

Цитирам Пеперуда, защото не мога да снимам моя, за да ви го покажа. Прилича на малка поздравителна картичка, но вместо от хартия, 2-те листчета са от магнит. Вместо роза, на моя има картина на Ван Гог. Струва 6 лв.

Стоманените разделители, които са много красиви, са производство на PHILIPPI и на този адрес можете да проверите във всеки град къде се продават:

www.nvb-bg.com/read.php?see=about

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 22:52 от noshtna_ptica

# 34
Вчера си купих от "Буктрейдинг" на Графа - магнитен разделител с розичка.Беше последен.Имали били и с картини на Ван Гог и Леонардо да Винчи,но всичко свършило.Метални нямаше.В "Сиелата"- та на 'Стамболийски" имаше само хартиени.

# 35
Обиколих всички книжарници на главната в Пловдив, никъде няма, никакви разделители. И в четирите книжарници, които са на самата главна улица - "Пингвините", "Хеликон", "Литера" и една, на единия от ъглите на "Римския стадион"/срещу "Литера"/, ме гледаха много странно книжарките, като тази от последната спомената, ми даде тези книжните.  Mr. Green  После проверих и в една малка до вкъщи, но и там така. В две от книжарниците даже не се сетиха какво искам и ми предлагаха разделители за листове в папки ...  newsm78 . Сложна работа!!!  #Crazy

# 36
Обиколих всички книжарници на главната в Пловдив, никъде няма, никакви разделители. И в четирите книжарници, които са на самата главна улица - "Пингвините", "Хеликон", "Литера" и една, на единия от ъглите на "Римския стадион"/срещу "Литера"/, ме гледаха много странно книжарките, като тази от последната спомената, ми даде тези книжните.  Mr. Green  После проверих и в една малка до вкъщи, но и там така. В две от книжарниците даже не се сетиха какво искам и ми предлагаха разделители за листове в папки ...  newsm78 . Сложна работа!!!  #Crazy

Ако си прочела по - нагоре споделям, че в Пловдив има в МОЛ Пловдив в книжарница Сиела на последния етаж. Има и едни много интересни като ластик, а отгоре плюшена глава на животинче, която ще излиза в горния край на книгата, но реших че няма да са удобни:) Така че ако имаш път натам, там е мястото...
А за металните, в Технополис в Пловдив е щанда, но в момента няма, към края на януари ще ги зареждат пак, от София и казаха на мацката, че са изчерпани в момента.

# 37
Пеперуда, основателно ме поправяш, а уж съм чела цялата тема. Върнах се и видях. Явно съм останала с впечатлението, че се касае за София. При първа възможност ще отида до там.   

# 38
  • Стара Загора
Запалихте и мен и аз започвам търсенето.

# 39
Чета на дъщерята от темата и тя: "Ама на какъв език е питала жената?"
Аз: "На български!"   тя: "А в книжарницата  на какъв език са говорели?"
 "На български!"  "Е, тогава, защо не са се разбрали?"
Аз:"Сигурно тези от книжарницата не четат достатъчно дебели книги, че да им е необходим разделител за страниците..."  Rolling Eyes

Благодаря за хубавата идея.  Разделителчето би станало чудесно допълнение към следващата книга-подарък.
Копирах си напътствията към магазините, в които ги продават. Пускам ги накуп, ако на някой от следващите четящи му се наложи да обикаля книжарниците.

Цитат
Стоманените разделители, които са много красиви, са производство на PHILIPPI и на този адрес можете да проверите във всеки град къде се продават:
www.nvb-bg.com/read.php?see=about

София
-книжарници `Сиела`-  Сити Център София
-Има във Вип стайл на Раковска до Графа
-Сиелата на "Стамболийски"- имаше само хартиени . Имали магнитни и метални ,но били свършили.
-Аз си купих магнитен от CCS,
-Купих го от Сиела-та, която е в МОЛ-а на Черни връх. Сиел-и има и в МОЛ-овете на Стамболийски и в Гео Милев. Магнитните разделители ги видях и в книжарницата на Графа, срещу зеленчуковия пазар. Мисля, че е Буктрейдинг. Прилича на малка поздравителна картичка, но вместо от хартия, 2-те листчета са от магнит. Вместо роза, на моя има картина на Ван Гог. Струва 6 лв.
-"Буктрейдинг" на Графа - магнитен разделител с розичка

Варна
-в един магазин за сувенири + опаковане на подаръци, зад църквичката "Св. Никола", на ул. 27 юли
-VIP STYLE в МОЛа

Пловдив
-МОЛ Пловдив в книжарница Сиела на последния етаж
-Обиколих всички книжарници на главната в Пловдив, никъде няма, никакви разделители. И в четирите книжарници, които са на самата главна улица - "Пингвините", "Хеликон", "Литера" и една, на единия от ъглите на "Римския стадион"/срещу "Литера"/
,

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 17:04 от ms.maroon

# 40
ms.maroon, за Варна добави и магазина VIP STYLE в МОЛа, от който дефакто закупих закладката  Peace

Много е сладко диалогчето с дъщеричката ти  hahaha

# 41
Момичета, човек като ви чета как хубаво си приказвате, му се иска да си купи закладка, даже и да не му трябва. Shocked
И аз се запалих по тези разделители и започвам да търся по книжарниците в Сандански и Благоевград.
Hug

# 42
  • Ямбол
Момичета, привет!
Как само ме запихте с тези толкова интересни и красиви разделители. Тръгвам да търся, ама в Ямбол много ме съмнява да намеря нещо хубаво.   Peace
Дали вече не сте попадали на някой сайт, от където бих могла да си поръчам он-лайн?  Thinking

# 43
Момичета, привет!
Как само ме запихте с тези толкова интересни и красиви разделители. Тръгвам да търся, ама в Ямбол много ме съмнява да намеря нещо хубаво.   Peace
Дали вече не сте попадали на някой сайт, от където бих могла да си поръчам он-лайн?  Thinking

maria.4, наздраве!  hahaha

Колкото до закладката - освен да видиш ако има в Ямбол някоя от горепосочените книжарници, от които момичетата са си взели магнитни разделители Rolling Eyes
За български сайт не знам, търсех и аз, но не попаднах на подобен. Не съм гледала в чуждестранните сайтове за он-лайн закупуване...

Успех!  Peace

# 44
  • Ямбол
 Embarassed Embarassed Embarassed
♥ Fairy Tale ♥ , разбира се, че ме зарибихте, а не запихте  Joy Joy Joy
Проблемът е, че в Ямбол няма нито една от изброените книжарници, но пък ще видя другаде...
Радвам се, че попаднах при вас. Наистина има огромна полза от този форум ...

Общи условия

Активация на акаунт